|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 1:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Отложиха пререгистрацията на МПС
Автор |
Съобщение |
Vladim
|
Mazgarev написа: Immortal написа: Бе то график има от 2001 година насам. Друг е въпроса дали 2 ламаринени табели (били и алуминиеви) струват 60 лева!!!! Не че са много, но някои хора работят 10 дена за тия пари... Пиратска работа, държавен рекет е това. Ако номерата бяха по 10 лева, никой нямаше да чака последния срок, мисля аз. А какво ще им стане на Кат-аджиите, ако отворят още няколко пункта за смяна на номерата? Защо в 200-хилядни общини само 1 (!!!) човек се занимава с удрянето на пломбата на номера...и докога 1 ксерокопие в КАТ ще струва 1 лев ???? (За информация - КАТ Сливен е на майната си в промишлената зона, дето няма други ксерокси...) аз при нова регистрация платих 27лв. за табелите... тия пък 60лв от къде идват?
58лв. излизат всички процедури в КАТ. Плащат се някакви работи на три места и общо е 58лв. без значение дали е за нов внос, или смяна на номера на стара кола.
|
Пет Мар 17, 2006 12:30 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
и на мен около 60лв ми излезе всико...
но си мислех че за смяна на номера се плащат само 27-те лева за самите табели...
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пет Мар 17, 2006 12:40 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Извинявам се колеги, че прибързах, но то вече тия тапанари можеш ли да ги разбереш.
Наистина се оказа, ЧЕ... Парламента предложил на Правителството да удължи срока.
За Вас не знам обаче като гледам какво правят французите само Управляващите им да им пипнат правата, даже не да ги пипнат, ами само да си помислят да ги пипнат и почва да ме боли за нашето овчедушие....
|
Пет Мар 17, 2006 10:14 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
Mazgarev написа: и на мен около 60лв ми излезе всико... но си мислех че за смяна на номера се плащат само 27-те лева за самите табели...
27лв е едната табела х2 става 54лв и допълнителните таксички там и става 60 левчета
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пет Мар 17, 2006 11:00 am |
|
 |
Immortal
|
Mazgarev написа: и на мен около 60лв ми излезе всико... но си мислех че за смяна на номера се плащат само 27-те лева за самите табели...
Да де, ама я си смени табелите без да смениш талона? Нали всичко е навързано...
|
Нед Апр 02, 2006 9:20 pm |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
stef написа: Mazgarev написа: и на мен около 60лв ми излезе всико... но си мислех че за смяна на номера се плащат само 27-те лева за самите табели... 27лв е едната табела х2 става 54лв и допълнителните таксички там и става 60 левчета
Не се бях смял отдавна така. Казваш едната табела 27 лв. а :twisted: Ми аз си искам само 1 да си купя, за какво ми е КОМПЛЕКТ хахаха
Нед Апр 02, 2006 10:27 pm |
|
|