|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 8:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
защо мразим голф-аджиите? .. и те нас?
Автор |
Съобщение |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
според мене ,това майсторски трик на "майсторите " за да си вдигнат цената за работата.винаги охкат и пъшкат,колкот трудно ще стане ,колко работа и каква мъка е .Еми да са станала мозъчни хирурзи
p.s. кой не може да оправи сам,лада ,москвич,опел кадет или голф 2-ка ....за толкова години всички са специалисти на тия вечни коли .
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Сря Яну 18, 2006 1:16 am |
|
 |
spas4o
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 2:44 pm Мнения: 88 Местоположение: София 20 Връбница
|
Според мене Голфаджия е диагноза,а не принадлежност към даден автомобил.
|
Сря Яну 18, 2006 1:23 am |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
Аз пък мразя и голфаджиите и самите голфофе,първите е ясно защо а вторите защото с тях ми са свързани най големите неприятноти които съм имал с кола.
Значи и аз като всички се подлъгах и първата ми кола естествено беше Голф2 купен 2000гд от мен за 3300лв нововнос.големия джам 88гд перфектен :? и с добрите новини до тук-два месеца го карах и като се почна:лагери,шарнири,полуоски ,тампони,испопадали болтове  и куп други такива по желязната ходова час на голфа.След всичко това доиде ред на двигателя,първо по автоматичния смукач някви безумно скъпи вакуми около 3/4 на брои,водна помпа и други дреболии,но накрая се случи нещото което сложи краи на всичко и всякъкв допир с марката това е нещото наречено воден стълб :!: абсолютно без нищо без да е прегрявана или нещо такова.
За двете години които я имах просто нямах месец да не правя нещо и пари да хвърлям по нея.Да не говорим за неприятното усещане когато тръгваш на дълък път някаде дали ше стигнеш дали ше можеш да се върнеш и тн.Ето сега мои приятел преди 1година си купи гофчето от последните 91 края за 3800  и същите работи като мене + амортисйори, отначало го бъзиках ама вече спрях щот като го гледам как се изнервил ми става жал.
Аааа щях да збравя най важното,които се е качвал ня такъв голф знае-коя е тая безумногениална германска кратуна която е сложила оня огромен часовник на наи неподходящото място.Това според мен е най голямата гавра която някоя марка е правила с клиентите си.

|
Сря Яну 18, 2006 10:33 am |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
 не така колеги, че аз съм голфаджия във фиатова кожа :roll:
ако говорим сериозно всичко опира до водачите и техния манталитет!
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Сря Яну 18, 2006 12:12 pm |
|
 |
Sven
|
hit-ko написа: Ами щом фиатаджиите негодуват срещу Голфа, защо тогава голфаджиите скачат конкретно срещу Типото?
Това идва защото типото и голфа са основните конкуренти в техния клас коли! Затова се псува конкретно голфа а не пасата примерно и затова те псуват типото! Шофиорите и манталитета нямат нищо общо, нито браво или които и друг модел може да се сравнява с голфа защото това са коли произведевни поо различно време.
И това е навсякуде не само в BG ;)
|
Сря Яну 18, 2006 1:55 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Аз пък не виждам що трябва да има някаква омраза изобщо?
Голфа си е Голф, Типото си е Типо. Различни модели от различни марки. Който каквато си е купил такава ще кара...
Карам си Фиата, и изобщо не ми пука и не обръщам внимание на Голфове и голфаджии.
Иначе виждам че има разпалени духове по темата, ще цитирам една фраза:
GOLF - PLAY IT, DON'T DRIVE IT! 
Сря Яну 18, 2006 3:32 pm |
|
 |
ABARTH
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 3:06 pm Мнения: 168 Местоположение: Хасково
|
Аз виждам нещата така :
-Не харесвам голфа защото е кола такава безхарактерна не те кара да се обърнеш след нея
даже когато е тунингована.
-Не мразя голфажиите понякога ги съжялявам когато ги наказвам на пътя
Е на скоро пътувам си от Пловдив към Хасково с 4 човека в колата и слушам Преслава и един с
голф(''типичен тунинг'') ме изпревари гадно накара ме да влезна в банкета от там от 90 3-зъб от Поповица
до Бяла река не му дадох да мръдне на повече от метър.Отпуснах газта той се отдаличи.За моя изненада
гледам го спрял на Върбица и ми маха да спра.Спрях.Оглежда колата пита ме каква е колко мощна.Като разбра
че е 82година 1.5карбуратор се засрами и си трагна.До колкото разбрах голфа беше 1.8 инжекциа.
Та какво да кажа за голфажийте те не са виновни толко им е акъла 
_________________ Alfa Romeo 146 JTD
|
Чет Яну 19, 2006 1:05 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Е. работата все-пак не опира до омраза, а до заяждане! И с кого да си начешиш крастата, ако не с най-сериозния конкурент!!!
Аз сьщо не ги мразя, но ги сьжалявам и то за това,че в крайна сметка им се разминават очакванията с реалноста след закупуване!
А при ФИАТА- обратно - вземал си човека ТИПО / за толкова имал пари / но като я яхне не слиза от нея от удоволствие!
_________________ FIAT-SPORT
|
Чет Яну 19, 2006 9:21 pm |
|
 |
ivo098
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
toko написа: :angry: не така колеги, че аз съм голфаджия във фиатова кожа :roll: ако говорим сериозно всичко опира до водачите и техния манталитет!
и аз така 
_________________ Fiat Bravo GT
|
Пет Яну 20, 2006 1:04 am |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
ivo098 написа: toko написа: :angry: не така колеги, че аз съм голфаджия във фиатова кожа :roll: ако говорим сериозно всичко опира до водачите и техния манталитет! и аз така 
ако говорите като маниер на каране път права само хубави млади руси момичета :roll:
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Пет Яну 20, 2006 2:25 am |
|
 |
tonychka
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 20, 2006 3:34 pm Мнения: 66 Местоположение: София 09 Лозенец
|
:o :o
_________________ Единственото сигурно нещо е, че няма нищо сигурно!
Последна промяна tonychka на Пет Яну 20, 2006 8:36 pm, променена общо 1 път
|
Пет Яну 20, 2006 8:33 pm |
|
 |
tonychka
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 20, 2006 3:34 pm Мнения: 66 Местоположение: София 09 Лозенец
|
ами ако не са руси? хахаха
Много странно мислене. От моя гледна точка, руса наточена мацка е същото като мъж,който кара черен Голф 3 GTI, с тъмни стъкла, лети джанти, два кюнеца отзад и лепенка "Бърз и яростен" или нещо от сорта. Просто диагноза, не че е обидно...но пак си е начин да си покажеш социалния статус.  Естествено има много изключения. Не всички хора, които карат Голф са Голфаджии 
_________________ Единственото сигурно нещо е, че няма нищо сигурно!
|
Пет Яну 20, 2006 8:34 pm |
|
 |
ivo098
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
tonychka написа: ами ако не са руси? хахаха Много странно мислене. От моя гледна точка, руса наточена мацка е същото като мъж,който кара черен Голф 3 GTI, с тъмни стъкла, лети джанти, два кюнеца отзад и лепенка "Бърз и яростен" или нещо от сорта. Просто диагноза, не че е обидно...но пак си е начин да си покажеш социалния статус.  Естествено има много изключения. Не всички хора, които карат Голф са Голфаджии 
не бе, път на руса мацка на пешеходна пътека става дума, ако е зад волана нема лабаво :twisted:
_________________ Fiat Bravo GT
|
Съб Яну 21, 2006 9:51 am |
|
 |
me_to_u
|
tonychka написа: ами ако не са руси? хахаха Много странно мислене. От моя гледна точка, руса наточена мацка е същото като мъж,който кара черен Голф 3 GTI, с тъмни стъкла, лети джанти, два кюнеца отзад и лепенка "Бърз и яростен" или нещо от сорта. Просто диагноза, не че е обидно...но пак си е начин да си покажеш социалния статус.  Естествено има много изключения. Не всички хора, които карат Голф са Голфаджии 
:mrgreen: И аз така ги виждам нещата с русите мацки :mrgreen: Тя темата е много обширна и може да се класифицира като на кой колата му е по-готЯна и вървежна. Истина е, че Фиат и другите италиански "дараци" не са на почит не само от голфаджиите, а и от фенове на всякакви други марки. Хора всякави, вкусове още повече. Ето сега се сещам, за агрументите на един Опел фен да кара само и единствено Опел:" Емблемата на Сеат - "S",е буквата на Сатаната." Рено пък какви работи там олицитворявала емблемата им, и така всички марки, без Опел, чиято емблема олицитворява светкавица, разбиваща злото! :mrgreen: Така че, сигурен съм на доста голфаджии аргументите им да карат точно този модел е примерно "Мнооого бЕга ГТИ-то, къса шорти, кърти миФки!"
|
Съб Яну 21, 2006 11:44 am |
|
 |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
Mazgarev написа: откъде тези предразсъдъци за италианските автомобили (не само от голфаджиите а от доста хора) какво ги кара хората да казват за италианските автомобили че били трошливи, смотани, грозни и т.н. ... защо така?
Всичко казано за италянките бих пропуснал покрай ушите си без да се заяждам, но че са ГРОЗНИ!!! - това вече не мога да пропусна, без да натрия носа на някой любител на наистина грозното германско автомобилостроене!!!
Просто погледенете  Голф и Типо и ще ви стане яско за какво говоря. Ха сега погледнете най-новия пасат и Алфа 159 
_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Съб Яну 21, 2006 7:16 pm |
|
|