|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Юли 06, 2025 7:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Кой беше колегата със синьото Пунто
Автор |
Съобщение |
николофф
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 20, 2008 12:55 pm Мнения: 313 Местоположение: София 04 Оборище
|
 Re: fiat club
stanoi написа: Zdraveite iskam da popitam ot kade moga da namerq stiker na kluba za da si lepna na kolata moje li nqkoi da mi kaje kak tochno stoi vuprosa????  ......колега стикерите са у мен....имаш късмет поостанаха 4-5 ако искаш дай да се разберем нещо да се видим и ще ти дам....нямаш проблем.... 
_________________ една любофф от пръв поглед..ФИАТ КУПЕ.....1.8....16 v...черно.....1997.г. http://www.vbox7.com/play:61dff912
|
Пет Окт 17, 2008 7:13 pm |
|
 |
stanoi
Регистриран на: Пет Окт 17, 2008 4:42 pm Мнения: 4 Местоположение: София 02 Княжево
|
Ок ще пиша вече на кирилица  ! Иначе искам да те попитам какъв е точно начина за получаване на стикера щото нещо последно време доста съм се запалил по този FIAT club и искам да си сложа стикера и така ако можеш да ми дадеш малко повече инфо ще съм ти благодарен също така благодаря за вниманито! 
_________________ FIAT PUNTO bertone 1.2
|
Пет Окт 17, 2008 7:33 pm |
|
 |
stanoi
Регистриран на: Пет Окт 17, 2008 4:42 pm Мнения: 4 Местоположение: София 02 Княжево
|
ами ще бъде супер ако можеш да ми дадеш! какво да се разберем???
_________________ FIAT PUNTO bertone 1.2
|
Пет Окт 17, 2008 7:35 pm |
|
 |
tuninga_16v
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Фев 02, 2008 2:47 pm Мнения: 98 Местоположение: между облегалката и волана
|
 Re: Кой беше колегата със синьото Пунто
Ferrari написа: Днес в адското задръстване на 1-я сфетофар на Александър Малинов бях до едно Punto Mk1 със стикер на клуба. Момчето видя, че го зяпам и сигурно се зачуди, но аз така и не можах да си спомня познавам ли го и не му се обадих. Ако е някой с когото не се познаваме, ще се реванширам с бира ако дойде на следващата среща.
Пунтото кабрио ли беше
|
Съб Окт 18, 2008 1:05 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Не, но май беше спортинг
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Съб Окт 18, 2008 2:48 pm |
|
|