|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 3:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Декларирането на колата ми в данъчното
Автор |
Съобщение |
minchotodorov
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:33 am Мнения: 206 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
plambi написа: Моята кола е нововнос,аз съм първия собственик в България.Има ли нещо което да ме оправдае ?  колега и аз сам така с 3 коли наскоро ходих в даначното до стоителния техникум ,искат около 30 лв за да ти оправя всичо без да чакаш имало и малки глоби .Несам ги зачисявал от миналата година септември месец а данака ми казаха от там че излиза от този месец такаче няма от какво да се претесняваш 
_________________ bravo 1.6 16v 98g. vw kafer 1.2 49g.
|
Пет Апр 04, 2008 8:03 am |
|
 |
ribar-imanqr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:03 am Мнения: 178 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Освен това трябва да си вземеш застрахователна оценка от застраховател за двата процента които плащаш се договаряш със застрахователя за най-ниската цена която може да пише,те знаят и срещу десет лева такса плащаш около20-30лв.
|
Съб Апр 05, 2008 7:35 pm |
|
|