Дата и час: Пон Юли 14, 2025 7:52 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Какво е това - черпя бира 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
LEVSKI написа:
CHILIEV написа:
LEVSKI написа:
Аз също съм я виждал тази кола на живо, но преди около две години в "Дружба", личеше че дизайнът е от преди 20+ години, но си има чар колата. Тогава бях с един приятел(рали пилот) и той ми каза, че колата се нарича "София-80", както и далаверата с ладовите/жигулови части. Чакам си бирата по DHL, само доставката да не е за моя сметка :mrgreen:

колега нямаш ама никакъв проблем ти си мислиш майтап ама ...
дай адрес и кажи в колко часа да дойдат куриерите ...
ако искаш на ЛС... :cool:

А всъщност...една или две? Колко бири ми се полагат? :-D

ти пък сега не бъди алчен и дай адрес... бирата е 1 сега
и 1 на срещата щото като гледам снимките от срещите изглежда супер си изкарвате
и ще полудея някой ден и ще долетя до СФ на среща с вас... :D :D :D

Ами дотътри се до Софийско де, ама си вземи и шофьор, че така като гледам броя на черпавките, да не вземе книжката да не улети. Не съм забравила, че трябва да се отчитам :beer:

Сря Дек 05, 2007 12:35 am
Профил
UNREAD_POST Re: Какво е това - черпя бира
LEVSKI написа:
Абе продължавам да смятам, че ми се полагат две бири. :-D Хайде ще ги оставим и двете на веднъж. Чакаме те на някоя софииска среща.

да ти кажа честно бирите май няма да си ги получиш щото то им мина сезона ... по това време наблягам на ром+чай ...
ама ако държиш - няма проблеми ..
апък за срещата честно казано много искам да дойда ... да ви видя всичките какви сте терци :D и да пием по няколко ...

Сря Дек 05, 2007 12:37 am
UNREAD_POST 
Трябва само да се наканиш :) всичко друго си идва от самосебе си :)

Сря Дек 05, 2007 12:40 am
UNREAD_POST 
Airis написа:
Ами дотътри се до Софийско де, ама си вземи и шофьор, че така като гледам броя на черпавките, да не вземе книжката да не улети. Не съм забравила, че трябва да се отчитам :beer:

това май съм го пропуснал ... :) ако се отнася за мен де :D

апък за идването е малко по сложно при мене че трябва от време на време да си пътувам до Нови пазар (Шумен) от където съм и там отиват кинти за гориво ... ама ще гледам да организирам нещо до СФ ... :cool: щом е за черпалото :D :D :D

Сря Дек 05, 2007 12:42 am
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Само 1 нещо - първата и третата НЕ са еднакви - загледайте се в снимките ... жокера е грешен ... още една бира за LEVSKI :D

Сря Дек 05, 2007 4:14 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
... още една бира за LEVSKI :D

Ама как всички надушихте стария алкохолик :P Ама давайте, ако трябва бирария ще отворя :cool:

Сря Дек 05, 2007 4:19 pm
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
kiler_4o написа:
... още една бира за LEVSKI :D

Ама как всички надушихте стария алкохолик :P Ама давайте, ако трябва бирария ще отворя :cool:

ами традиционните кебапчета къде ги забравихте ....
(тук в квартала има няколко кученца .. мога да ги доставя дълбоко замразени) ама искам процент от бирарията :D :D :D

Сря Дек 05, 2007 4:22 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
Само 1 нещо - първата и третата НЕ са еднакви - загледайте се в снимките ... жокера е грешен ... още една бира за LEVSKI :D

Аз пък, нещо се съмнявам това да е "София". Виждал съм я на панаира и изглеждаше различно, да не говорим, че е базирана на Лада.
Това на първата снимка си е "Вартбург", а вие се черпете колкокото си искате. Погледнете обратният наклон на предните гуми, също и мигачите. :roll:

Сря Дек 05, 2007 6:17 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Всъщност на трети поглед, може и да греша. Мигачите май са от Волгата назаден фон, също и габаритите под тях. :cool: Джантите са обръщани, но попадат в сянка за да различа главината.

Сря Дек 05, 2007 6:21 pm
Профил
UNREAD_POST 
kiler_4o написа:

Ако искаш и 1 каса бира дай на LEVSKI, аз продължавам да твърдя, че са еднакви. Има разлика само в 2 или 3 аксесоара (огледала, антена, споилерче на въздуховодите на задните калници) и боатя. Може и да има някои други козметични промени, но като форма на купета са напълно ЕДНАКВИ.

Сря Дек 05, 2007 6:26 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ей то и аз съм понацелил някои нещица, при това се оказа че първи се включих, градски не залужавам ли и аз поне една половинка.

Чет Дек 06, 2007 5:36 pm
Профил
UNREAD_POST 
ХАхахах май се налага да закупиш доста повече от 1 бира :P

Чет Дек 06, 2007 7:06 pm
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
ХАхахах май се налага да закупиш доста повече от 1 бира :P

хахах .. ами да май така ще се получи ... абе здраве да е ... :D :cool:

Чет Дек 06, 2007 7:26 pm
UNREAD_POST 
Гледайте уплашихте момчето няма да дойде в София. Изчакайте го да стъпи на наша територия пък тогава му калкулирайте колко има да чери :D :P

Чет Дек 06, 2007 7:31 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2