|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 7:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Хайде да караме на вода!!!!
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: CHILIEV написа: Tuzarka написа: Вярно е, че след известно време водата ще е по-ценна и по-скъпа от петрола, може би и от златото...Тя и сега е много ценна там където я няма...Африка. Общо взето в глобален мащаб се намаляват запасите на водата на земята. Нищо, че полярния лед се топи и това вдига нивото на морската вода. ако не се лъжа още Ванга го е предсказала това че ще купуваме вода по-скъпа от злато.  Моите данни са от науката 
извинявай, забравих че си ни вишистката на форума 
|
Чет Яну 31, 2008 2:30 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Chiliev...бърборенето е в кафенето...дето не се мяркаш вече...едва ли съм единствената вишистка тука
|
Чет Яну 31, 2008 3:23 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Chiliev...бърборенето е в кафенето...дето не се мяркаш вече...едва ли съм единствената вишистка тука
само се пошегувах ...
днеска всички ме скастрят

|
Чет Яну 31, 2008 5:08 pm |
|
 |
bat_rado
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 1:34 pm Мнения: 14 Местоположение: София 05 Сердика
|
snake написа: Мдаа, явно от темата се очаква всички тук да са полиглоти и просто да щракнат с пръсти и да превключат на френско-българския транслатор...
Споко има и такива хора, които са си направили труда да преведат по-голямата и основна част от тази теория. Въпрос на вкус е кой ще я чете
http://beinsa.info/
А за френския кофти, защото техите два големи форума просто изобилстват от разработки, мнения, препоръки....вече 8 години!
|
Пет Фев 01, 2008 1:19 am |
|
 |
parata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 9:43 pm Мнения: 177 Местоположение: Айтос
|
КОЛЕГИ сериозно.И стина е ,че на времето излезе схема какда си направим оксижен,работещ с вода.Мисля,че описаното е сходно с това за колата.Но това беше по времето на баща ми.Истината е ,че може би принципа е същия и колкото да ви се струва невероятно все още има хора ,работещи с такова уредче,но годно само за цветни метали.Като юноша ми показваха чертежа.....но уви.Така,че съм заинтригуван от това и ако някой колега има възможност-нека сподели.Повярвай те ми -знам хора с това усртйство,но не знам защо се пази в тайна схемата му.
_________________ Fiat Punto 1,2 75Ph
|
Пет Мар 07, 2008 10:51 pm |
|
 |
bat_rado
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 1:34 pm Мнения: 14 Местоположение: София 05 Сердика
|
В интерес на истина нищо не се пази в тайна. Проблемът е друг и може би един цитат ще ти отговори на този въпрос:
"Няма криза за енергия, има криза от невежество"B.Fuller
А що се отнася до реализации виж във форума beinsa.info, там има една две реализации върху автомобили (имам предвид въпросната Варга  ).
Иначе самият процес преди да го интегрираш към двигателя си, първо трябва да го стабилизираш. Аз в момента прописах малко за микроконтролери, за да мога да си направя един вид управление на процеса и неговото синхронизиране с работата на мотора. И за начало съм си приготвил единдвутактов двигател от бензонова водна помпа, за да почнат експериментите. Но така, както го виждам май резултати ще има есента, просто съм зает с друга работа, трябва да си завърша робота и неговото управление.
|
Сря Мар 19, 2008 11:03 am |
|
|