Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 8:43 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Да се похваля - Днес разбили сградата на офиса 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
phoenix написа:
МИ и ние си мислим че може и Сотаджиите да имат пръст, ама долу книжарницата имат сот и там също са ги обрали дошли сотаджиите, фанали някой, и го пуснали.......

Това са абсолютни глупости за Сот-аджийте :roll: Не може да са хванали някого и да го пуснат после :!: ако и те са в играта просто ще дойдат по-късно, когато "техните" хора са си тръгнали. Знаеш ли какви са последствията ако ти работиш там и ти разбият обект и нищо не направиш :?: Аз съм свидетел в моя квартал някакви бяха разбили магазина долу през нощта ( тъкмо се прибирах към 03:00 от Студентски град) и видях цялата картинка. Единият беше закопчан за лятата джанта на една кола :shock: а другият го бяха хванали малко по-надолу докато бяга и беше оказал съпротива, та го бяха "оцветили" :mrgreen: малко. След което дойде полиция и отвадоха арестуваните. Това аз съм видял :!: Става въпрос за СОТ 161 :!:

Чет Мар 15, 2007 1:59 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Между другото, ако не си доволен от работата на полицаите, примерно държали са се нагло и не са положили усилия примерно да потърсят свидетели и веществени доказателства, можеш да подадеш жалба до началниците им. Според мене ще им се стъжни. Особенно с политическия натиск дето им се оказва напоследък...

Чет Мар 15, 2007 3:50 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2