Дата и час: Съб Юли 05, 2025 9:39 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Фиат Брава или Фиат Мареа?????? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Разлика във вървенето не мога да направя, защото Бравите са с различен двигател от на Мареа-та.

Но определено Мареа-та вози по-добре.Динамиката е много приятна.Дърпа си завидно добре.Разхода лично на мен смесено ми е 7.5-8 л /100 км.

Всяка си има предимства.Брава-та е по-екстравагантна, докато Мареа е по-представителен автомобил :)
Ако беше дизел Мареа-та цена нямаше да има!!Но пък така се запазва тръпката при шофирането :wink:

Пон Мар 12, 2007 6:02 pm
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Писал съм и в предишни постове за разхода и да не се повтарям, ама понеже човекът пита тука конкретно за 1,6 16 В мотора на Мареа Комби, на разход го докарвам между 6,5 и 7, а съм го смъквал и до 6, понеже използвам много инерция. Заводски май 6,5 го дават, четох в някаква таблица сравнение между 1,6 и 1,8 16В. Иначе и седанът е красив, не съм се обидил, а освен това преди да го купя също бях твърд противник на комбитата, но има някаква магия в тази кола. Айде, че се отплеснах. Успех в избора!

Пон Мар 12, 2007 10:17 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2