|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 12:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
За културата на пешаците и некои шофьори
Автор |
Съобщение |
iee
|
Колега тrustworthy няма проблеми,просто изказах мнението си.
Като казах че съм от тези които са дошли във Варна нямах предвид, че съм от село
ооо късно погледнах подписа ти.Искам като твоята кола!!! 
|
Пет Фев 16, 2007 5:10 pm |
|
 |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
phoenix написа: малко и другия път Варненци, да се явите на срещата на морска гара да пием по една бира, че бяхме само 2-3 Фиата, и то ако не бяхме 2-те Темпри......, май само едно Пунто имаше от нашата партия.
е айде де, кога ще е това?
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
Пет Фев 16, 2007 5:47 pm |
|
 |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
За мен Варна няма проблем с малко и тесни улици, а с липсата на елементарна култура на паркиране. Целта е да се спре на 3 милиметра от офиса и без да се стъпва на улицата директно да се стъпи вътре. Ако се разкарат спрелите коли ще си има място за всичко и всички. Аз съм виждал наглец който набива спирачки и спира с поднасяне на диагонал за да иде да си купи вестник с бавна горда тежка крачка.
Имаше един лаф за лудия и баницата. Пускат 20 човека от общината с листчета и химикалчета, закотвят 10 ченгета на ключови светофари и за 20 дена всичко ще е тип топ.
Сопа, сопа ни трябва на нас. Сопа или морков, това ни движи.
_________________ Пунто SX 55 '95 Метан
|
Пет Фев 16, 2007 7:23 pm |
|
 |
Ganchev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 03, 2007 9:31 pm Мнения: 131 Местоположение: София 19 Люлин
|
само ще кажа,че повечето от водачите нямат култура на пътя както и повечето от пешеходците... всеки прави каквото си иска и после като стане нещо се почва с умуването всеки един от нас трябва да промени манталитета си на пътя там никой не е застрахован казвам това с оглед на това,че от икономията на 1л. бензин примерно за деня (в изчакване на колите с предимство) това упражнение може да коства нечии живот,а не мисля,че един човешки живот струва 1.50.. :? такаче нека всички се замислим какво ни е поведението на пътя и като пешеходци и като водачи.
|
Пет Фев 16, 2007 8:00 pm |
|
|