|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 7:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
нещо по-проходимо...но какво?
Автор |
Съобщение |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
Твоята кола е Citroen! Аз преди Типото имах една ситронка... голяма работа е! Такава мека возия няма нито една кола от средния клас... а като идеш по чукарите и баирите, дърпаш лостчето и колата се вдига... минаваш през всички видове трапове и дупки и канавки... А да не говориме зимно време ако е натрупал снега....
Сега някои ще скочат с/у мен ама сорри, ситроена си ми е първата любоФФФ. 
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Чет Фев 15, 2007 5:41 pm |
|
 |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
Сандето чакай чакай сега. Ама и аз искам Ситроен по принцип. Много се кефя на Берлинго, но (!) ми се струва ниска отпред. Искаш да кажеш че и Берлингото го има това с дърпането на лостчето и се вдига?
_________________ Пунто SX 55 '95 Метан
|
Чет Фев 15, 2007 7:27 pm |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
Candid написа: Сандето чакай чакай сега. Ама и аз искам Ситроен по принцип. Много се кефя на Берлинго, но (!) ми се струва ниска отпред. Искаш да кажеш че и Берлингото го има това с дърпането на лостчето и се вдига?
Тц :? баничарките нямат хидравлика в окачването... както и най-ниския клас (AX)... също и по-новите модели нямат (откакто Пежо купиха Ситроен :evil: ). Но ако си вземеш една Ксантия... те имат това чудесно нещо, пък и има модели Ксантия от 93г (най-евтините) до 98-2000 (по-скъпите). Аз лично ако имах парите веднага бих си купил една Ксантия Активия '96г... :|
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Чет Фев 15, 2007 7:36 pm |
|
 |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
еееее, таман се наточих :-) аз искам така по тумбесто да е, по джипесто, да го кажа така (ае влезнах в бисерите). Нищо против Ксантията ама си е лек автомобил.
_________________ Пунто SX 55 '95 Метан
|
Чет Фев 15, 2007 7:44 pm |
|
|