|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 1:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Протестно шествие блокира движението днес
Автор |
Съобщение |
Red Storm
|
Да не са ставали бакшиши ,като не им отърва.Изборът на професия е индивидуален.
|
Съб Фев 10, 2007 12:22 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
И на мене точно това ми направи впечатление. Първоначално се събраха уж импулсивно поради убийството. В следващия момент предложиха някакъв списък с искания, в който тяхната сигурност беше на последните места. На първо място беше неизползването на колан. Ай сиктир. Използваха смъртта на човечеца за лични облаги. А да се сложи преграда в купето или GPS с паник бутон е чак на последните места. Вчера забелязах полицаи да описват незабелязано номерата на неправилно паркиралите по кръстовищата (на СУ и на Орлите). Дано има някакви последствия. Не може да се блокира цяла София защото му скимнало на някой. Да протестират ОК обаче да блокират с колите си центъра по собствено желание и да седят и да си играят карти в средата на кръстовището е недупостимо.
_________________ www.bgkoleda.bg
www.mvr1866.bg
|
Съб Фев 10, 2007 1:51 pm |
|
 |
Korun
|
Отделно от всичко, поискаха да има квоти за съответните градове, като квотата се определя според броя на жителите в населеното място.
Аз си мисля, че така сами си набиха колче отзад, защото те и сега са повече от необходимото. Просто доста техни колеги ще останат без работа. Малко тъпо ми се струва...
|
Съб Фев 10, 2007 6:16 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Аз на какво станах свидетел. Таксиджий които просестираха като видеха такси с червена лампичка (сиреч .. вози клиент) скачаха и ритаха по неговата кола. Блъскаха по стъклата му и само късмет беше че не се счупи нито едно стъкло. Полицаите едвам смогваха да регулират и да ги разтървават за да не се стигне до по сериозни инциденти.
_________________ www.bgkoleda.bg
www.mvr1866.bg
|
Съб Фев 10, 2007 9:46 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
после някой от компанията пак да ме пита защо винаги съм с кола на парти...и защо съответно се ограничавам в употребата на някои течности...от както имам кола, съм се зарекъл, че само в КРАЕН случай ще дам пари на бакшиш :evil:
_________________ Кадафи, легни пред Фиата ми, манаф мръсен!!!
|
Съб Фев 10, 2007 10:35 pm |
|
 |
Red Storm
|
И аз така-пеша вървя ,но такси никога.Пловдив не е толкова голям-за един час съм си у нас.
|
Нед Фев 11, 2007 6:45 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Red Storm написа: И аз така-пеша вървя ,но такси никога.Пловдив не е толкова голям-за един час съм си у нас.
и Бургас не е много голям, но от центъра до тук ще ми отнеме към 2 часа, ако въобще стигна... за да имам шанс за оцеляване трябва да мина по околовръстното, а не през комлука...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Нед Фев 11, 2007 6:55 pm |
|
|