имам такова талонче и не е жълто, а червеникаво. Един ден имах работа близо до КАТ и си викам дай да проверя как стоят нещата с този златен талон. Хора почти нямаше (все пак са 3 или 4 гишета) и имаше такса от 1 и нещо (1 лв за КАТ и комисионна на банката) и всичко отне към 15 минути.
Както казвате - спасява само първия път точките и ви дават синия талон. Но аз не мисля да се възползвам от тази промоция и мисля да не им давам повод да ми вземат талончето
Още като си го взимах от гишето и викам на жената че сигурно куките като ме спират ще се пулят, а тя ме поправи че ще ме гледат с уважение. Донякъде е права. Спирали са ме няколко пъти. Като видят талона и се променят (аз седя и чакам да видя как ще реагират) - стават по-дрюжелюбни, по-весели, едно такова приятно - готино е. Един даже ме нарече "образцов водач". Преди и аз си мислех че това ще е повод да се заяждат зада ми направят мръсно и да ми върнат синия талон, но не е така, реалноста е съвсем друга, поне при мене
Иначе карам, не е като да не карам - всеки ден карам. На година минавам към 30 000 - половината в София, другата половина извън София. До сега акт нямам, също не съм им давал и пари