|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Като ти е скучно и тъжно....остава ти да повозиш Фиата !
Автор |
Съобщение |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
Бе нещо ме притесняват парите напоследък, ма доскоро... Качвам се вечер на панорамните завои сам да позяпам София и после на слизане гато си фана околовръсното лекичка, полекичка та я до цариградското, я до ботевградското..... там да го погоня малко и се прибирам... Или за добрутру да взема трасето Хладилника-НДК през околовръстното и после Булгария...
Най-големия куриоз ми беше миналото лято, така от Сточна гара някаде кам 02:00 си хванах Сливница, и то едно монотонно, се жълто, се път с предимство... и без да усета, как сам се заблеял в тъмното стигнах Метро  Викам си щом съм тука вече - ай газ към Сливница  Ама винетка...:Р На ханче Атантик няма такива, не търсетр  попитах и вътре и охраната на паркинга, и лелката на транзитната барачка, да дори и най-нагличко и зелените човечета ве, една патрулка :mrgreen: Е, Стигнах все пак до Сливница и се върнах безавариино де:)))))
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
Пон Яну 22, 2007 5:22 pm |
|
 |
as_novo
|
 Re: Като ти е скучно и тъжно....остава ти да повозиш Фиата !
Boncho написа: ...да се качиш и шпориш нанякъде ? Правите ли безмислени маршрути колеги , просто да се разсеете ! Моето Пунто е видяло доста такива   са доста често,а после жената вика:"по цял ден само се возиш!" :mrgreen: ми тая кола трябва да се кара бе,нали колеги!
|
Пон Яну 22, 2007 5:34 pm |
|
 |
Sashe
Кара Симсонка
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 2:40 pm Мнения: 55 Местоположение: София 15 Младост
|
То нали затова ги имаме тези коли... за да ни водят там където искаме... независимо дали за това има разумно обяснение или не....
Пък и да не е трамвай... да пътува само по 2,3 маршрута....
Имам баба, която живее в Казанлък, доста често съм я посещавал неочаквано... Любима дестинация ми е.... Като ме налегне скуката в петък вечер и излитам...
Бургас ми идва малко далечко за спонтанни пътувания за съжаление... :(
_________________ Lancia Delta II 1.6ie 75hp
------------------------------
Гладна мечка хоро не играе, като хапне иска да полегне, пък като стане пак е гладна!
Последна промяна Sashe на Пон Яну 22, 2007 9:05 pm, променена общо 1 път
|
Пон Яну 22, 2007 5:40 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Това ми е любимото занимание!
Иестърдей, тудей ен форевър - надявам се...
|
Пон Яну 22, 2007 5:59 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
и аз така търсех утеха от една раздяла и лепнах винетката и айде по Тракия....много успокоява 
_________________ Кадафи, легни пред Фиата ми, манаф мръсен!!!
|
Пон Яну 22, 2007 6:08 pm |
|
 |
Stoyo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Авг 18, 2006 9:24 am Мнения: 123 Местоположение: София 04 Оборище
|
Много обичам да шофирам когато не бързам по работа! Просто разликата е огромна! Това се случва обикновенно по нощните улици, през деня всичко е твърде бързащо:)
Винаги готов за пътешествие!!!
И да си призная, когато съм сам и не тормозя никой с лежерното си управление съм най-спокоен!
Пускам си музичката и всичко е супер освен, кратерите които се налага да заобикалям и оранжевата лампичка долу в ляво на таблото 
_________________ FIAT Brava 1.4 12V
|
Пон Яну 22, 2007 9:06 pm |
|
 |
CCB
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 7:10 pm Мнения: 137 Местоположение: София 15 Младост
|
Stoyo написа: и оранжевата лампичка долу в ляво на таблото 
За "Окото на Дявола" ли говориш
И аз като Вас колеги , се разтоварвам с шофиране.... понякога ми се случва да си седя вкъщи , да не ми се прави нищо , да гледам тъпо в една точка ...... и по едно време , когато си задам въпроса " наистина ли нищо не ми се прави ?!?! " - мисля ,че отговора ви е ясен  паля колата и обикалям София , изключително ми е приятно след 02:00 часа , по улиците рядко да срещнеш цивилни автомобили, само таксита , светофарите не работят , няма задръствания , няма градски транспорт ..... просто "райско каране" му удрям :roll:
Пон Яну 22, 2007 9:24 pm |
|
 |
jujumunguru
|
И аз обожавам да карам! Това ми е едно от любимите занимания! Понякога даже и аз си измислям обходни маршрути само и само да си покарам ;)
|
Пон Яну 22, 2007 11:40 pm |
|
 |
pepsi
Кара балканче
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 2:18 am Мнения: 42 Местоположение: София 08 Изгрев
|
обичам разпускане от този вид...даже не пускам емпетрито, а си слушам тракането на дизела...любим звук...и карам по места без много кръстовища...булеварди итн
_________________ Арх. Стаменов &
Пунто ELX, 1.7 ТД 70
|
Вто Яну 23, 2007 8:09 pm |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
Аааа-хааааа!!!! А после що сме имали задръствания и трафик в София... от такива като нас!!! :mrgreen:
офф
Сорри, но след днешната порция vbox7 с тризначките не мога да спра да се смея и ми е лигаво цял ден... :mrgreen:
офф
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Вто Яну 23, 2007 8:34 pm |
|
 |
Vladim
|
Разходката с Фиат+девойка в произволна посока е най-чудното нещо на света! :mrgreen:
|
Вто Яну 23, 2007 9:06 pm |
|
 |
Sashe
Кара Симсонка
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 2:40 pm Мнения: 55 Местоположение: София 15 Младост
|
Vladim написа: Разходката с Фиат+девойка в произволна посока е най-чудното нещо на света! :mrgreen:
Силно съм за колега...
Е това е есенцията...
Даже ако питаш мен ако никога не си го правил, за какво ти е била тази кола... 
_________________ Lancia Delta II 1.6ie 75hp
------------------------------
Гладна мечка хоро не играе, като хапне иска да полегне, пък като стане пак е гладна!
|
Сря Яну 24, 2007 1:04 am |
|
 |
Vladim
|
Sashe написа: ...Даже ако питаш мен ако никога не си го правил, за какво ти е била тази кола... 

|
Сря Яну 24, 2007 1:14 am |
|
|