Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 4:32 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Потребители-мнения-статистика. 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Nino написа:
chuni написа:
Nino написа:
Aми аз като отивам в непозната къща, друга служба, малко се поослушвам, виждам какви са порядките и тогава почвам да се проявявам!

Ти това го правиш защото имаш опит и знаеш как да се държиш , но има по-млади потребители който са по - импулсивни и нямат опит в общуване с повече хора може би на тях трябва по- кротко да се обяснят правилата за да бъдат приобщени тук.

Добре де, какво "НЕКРОТКО" видя в моите зелени съобщения в линковете цитирани по-горе! Какво смущаващо "младия потребител"!? Да ти кажа ли, че въпросният "млад потребител" току що ми написа съобщение на лични пак на латиница....ШАШ !! :mrgreen: :36_2_41:
Моля те кажи какво да направя, даже подготви ми едно съобщение към него и го прати на лични, аз ще му го препратя! :roll:

Не съм имал предвид твоите действия, напротив напълно те подкрепям.На мен ми направи впечетление по острия тон към нов потребител в тази тема viewtopic.php?t=13176&start=0 и за това подхванах този въпрос.
А за онзи дето ти е писал по- горе ти предлагам БАН.

Нед Яну 21, 2007 12:21 am
UNREAD_POST 
chuni написа:
На мен ми направи впечетление по острия тон към нов потребител в тази тема http://www.fiatbg.com/forum/viewtopic.p ... 76&start=0 и за това подхванах този въпрос.

Да, тук имаш известно право, но с постовете на някои колеги и те уверявам, че от утре са на "килимчето" на "служебни"! На хардлайнера бях започнал да пиша на лични, но нещо се "разсеях" снощи и за това мина метър! Уверявам те, че няма да е така и "метъра" ще се скъси доста!!!

Нед Яну 21, 2007 12:28 am
UNREAD_POST 
Nino написа:
chuni написа:
На мен ми направи впечетление по острия тон към нов потребител в тази тема http://www.fiatbg.com/forum/viewtopic.p ... 76&start=0 и за това подхванах този въпрос.

Да, тук имаш известно право, но с постовете на някои колеги и те уверявам, че от утре са на "килимчето" на "служебни"! На хардлайнера бях започнал да пиша на лични, но нещо се "разсеях" снощи и за това мина метър! Уверявам те, че няма да е така и "метъра" ще се скъси доста!!!

:36_2_25:

Нед Яну 21, 2007 12:33 am
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST Стадо Сапиенс
Хората сме странно племе. Дай ни малко свобода и веднага бързаме да й сложим рамки. Правила. Стени.
Говори правилно. Пиши правилно. Яж си супата (че ш'са съсири). Ходи с панталон (по бельо не е "прилично").
В случая:"пиши на кирилица, не сме длъжни да ти четем "българицата" - ами че кой ни кара да си кьоравим очите да четем нечии мнения?
Не ни харесва писането на бг език с латински букви -> няма да четем такива постове. Просто и логично. А ние...се дзверим на т.нар. българица и после...недоволстваме за това, че сме се "дзверили". Виждаме, че някой не е писал "разбираемо" за нас - и хоп, предупреждение, после второ, после бан...А кой ни задължава да четем писаници, които не ни харесват?
Или...хайде по-добре да направим света и вселената по наша форма и подобие и да сложим всичко в рамките на общоприетото, пишейки оценка "бан" на всичко, що е различно от представите ни за "правилно"...
Да изгоним Айнщайн от даскало - ами че той е боза-математик...Да сложим Галилей на кладата - аааа той не спазва правилата...
Хора...

Пон Яну 22, 2007 2:37 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: Стадо Сапиенс
Chaos_ написа:
Хората сме странно племе. Дай ни малко свобода и веднага бързаме да й сложим рамки. Правила. Стени.
Говори правилно. Пиши правилно. Яж си супата (че ш'са съсири). Ходи с панталон (по бельо не е "прилично").
В случая:"пиши на кирилица, не сме длъжни да ти четем "българицата" - ами че кой ни кара да си кьоравим очите да четем нечии мнения?
Не ни харесва писането на бг език с латински букви -> няма да четем такива постове. Просто и логично. А ние...се дзверим на т.нар. българица и после...недоволстваме за това, че сме се "дзверили". Виждаме, че някой не е писал "разбираемо" за нас - и хоп, предупреждение, после второ, после бан...А кой ни задължава да четем писаници, които не ни харесват?
Или...хайде по-добре да направим света и вселената по наша форма и подобие и да сложим всичко в рамките на общоприетото, пишейки оценка "бан" на всичко, що е различно от представите ни за "правилно"...
Да изгоним Айнщайн от даскало - ами че той е боза-математик...Да сложим Галилей на кладата - аааа той не спазва правилата...
Хора...

Общо взето "Пънко нема да умре"! :mrgreen:

Пон Яну 22, 2007 2:44 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Забележка: емотикончетата не спасяват положението :mrgreen:
И не минава оправданието, че при писане се губят емоции - не съм чел досега книга, тъпкана с емотикончета:)
И обидата или нахокването...не се смекчават от това, че отзад има нахилена емотиконеста мутричка :mrgreen:

kiro_of_the_day, не визирам последния ти пост тук:)

Ей, писна ми от ограничения - не мога да си карам колата с 200км/ч по софийските улици, не може без светлоотразителна жилетка, не може правописни грешки да допускам във форумите, или да напсувам някого ей така, от сърце, не може да пиша каквото и както поискам....къде остана свободата на словото?...а слободията? :wink:

Пон Яну 22, 2007 3:01 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Chaos_ написа:
Забележка: емотикончетата не спасяват положението :mrgreen:
И не минава оправданието, че при писане се губят емоции - не съм чел досега книга, тъпкана с емотикончета:)
И обидата или нахокването...не се смекчават от това, че отзад има нахилена емотиконеста мутричка :mrgreen:

kiro_of_the_day, не визирам последния ти пост тук:)

Ей, писна ми от ограничения - не мога да си карам колата с 200км/ч по софийските улици, не може без светлоотразителна жилетка, не може правописни грешки да допускам във форумите, или да напсувам някого ей така, от сърце, не може да пиша каквото и както поискам....къде остана свободата на словото?...а слободията? :wink:

Начи.... Дано да имате чувство за хумор .... :mrgreen:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Яну 22, 2007 3:07 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Мисля че относно писането на кирилица модераторите са си прави намираме се в БЪЛГАРИЯ , трябв3а да си използваме азбуката и е много по лесно за четене от хора дето въобще не са барали компютър.Факт е обаче че с новите потребители които по един или друг начин са съгрешили правилата на форума трябва да се отнасяме по толерантно и да им се обяснят грешките, защото не всеки новодошъл може веднага да намери и да прочете правилата.

Миррр ;-)

Вто Яну 23, 2007 11:10 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Обещавам в най-скоро време да си инсталирам клавиатура на китайски или японски и с нея ще се подвизавам по форумите.К'во пък толкова нали е демокрация и всеки може да си пиша както си може и иска?! :mrgreen:

Вто Яну 23, 2007 12:22 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
Обещавам в най-скоро време да си инсталирам клавиатура на китайски или японски и с нея ще се подвизавам по форумите.К'во пък толкова нали е демокрация и всеки може да си пиша както си може и иска?! :mrgreen:

Горе-долу това имах предвид :D :D :D
Никак не обичам думата "трябва" - все някой те кара да правиш нещо защото така трябва...И лошото е, че повечето пъти няма как да се измъкнеш и...свободата става само едно далечно фиктивно понятие защото ...защото така трябва

Вто Яну 23, 2007 1:17 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Chaos_ написа:
Nino написа:

Горе-долу това имах предвид :D :D :D
Никак не обичам думата "трябва" - все някой те кара да правиш нещо защото така трябва...И лошото е, че повечето пъти няма как да се измъкнеш и...свободата става само едно далечно фиктивно понятие защото ...защото така трябва

Колега, според общоприетите разбирания за свобода, личната свобода се простира точно до
там където започва свободата или правата и интересите на някой друг.

Това, което на теб ти се иска и на мене ми харесваше много на младини, си е свободия, анархия и т.н. ...
Аз що разправям, че пънко нема да умре. :mrgreen:

Последна промяна kiro_of_the_day на Вто Яну 23, 2007 1:46 pm, променена общо 1 път

Вто Яну 23, 2007 1:23 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Границата между това, което ми се иска и това, за което ти пишеш е малко размита, да:)
Като се замисля е възможно да има хора тук, на които им пречи това, че пиша на кирилица :D
колкото и да е съмнително :mrgreen:

Вто Яну 23, 2007 1:31 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Разводнихте темата ето един пресен пример със седем различни мнения :D
viewtopic.php?t=12380

Сря Яну 24, 2007 10:12 pm
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
Колега, според общоприетите разбирания за свобода, личната свобода се простира точно до
там където започва свободата или правата и интересите на някой друг.

Това, което на теб ти се иска и на мене ми харесваше много на младини, си е свободия, анархия и т.н. ...
Аз що разправям, че пънко нема да умре. :mrgreen:

Oбаче правилата са за всички и на мен ми направи впечетление че понякога не си обективен в решенията си веднъж реагираш така viewtopic.php?t=13176&start=0 а пък друг път подминаваш писането на латиница и дори не ти прави впечетление ето пример viewtopic.php?t=10463&start=0 ако не съм прав моля отговори нали уж има правила.

Чет Яну 25, 2007 12:42 am
UNREAD_POST 
Аз пък не виждам смисъл да се регистрираш във форума само за да четеш чуждите мнения. Тях можеш да си ги четеш и без регистрация.

Чет Яну 25, 2007 1:58 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща