|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Яну 01, 2026 7:16 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Рекордни декемврийски сметки за парно
| Автор |
Съобщение |
|
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
ochinko написа: Моята сметка за декември е 328,50 лв. с един радиатор, който дори не работи докрай през цялото време. Според "Директ" датчикът си отчитал съвсем правилно. Не знам какво да ги правя, не мога да им насмогна, трябва само за тях да работя.
На бащата е същата, в същия квартал...ще ти кажа каква е работата. Съседите ти са си изключили палното. Познай сега кой плаща сметката за общото отопление на блока! Не ти е 5-600 лв само щото сте 2-3-ма такива, и блока сигурно ви е тухлен. Поне за тухлен се плащало по-малко, така разбрах...
|
| Сря Яну 24, 2007 3:19 pm |
|
 |
|
dan4o
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Яну 13, 2005 11:40 am Мнения: 126 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
като гледам какви за какви сметки става дума..... отказах се от парното и от топлата вода и минах на бойлер,топля се с климатици,сметката ми за ток за декември беше 58 лв,зимата е мека и тока падна,миналата година ми беше около 95-98лв,лятото плащам около 35-40лв,
към топлофикация ми остана само такса мощност от 10лв
_________________ типо 1.4 карбуратор на газ
|
| Сря Яну 24, 2007 6:19 pm |
|
|