|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 1:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
bat kir4o
|
колега колата е просто върха много запазена и много лачена взимаййййййййййй 
|
Пон Фев 05, 2007 10:05 pm |
|
 |
BOIT
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 06, 2005 7:03 pm Мнения: 159 Местоположение: София 07 Слатина
|
С риск сега да ме направите на трътка ... Първо ти лесно ще я купиш , но помисли колко Либри си виждал в София представи си се счупи нещо има да си чакаш за части само ти си знаеш ,а и сервизите , който са работили по такава кола ... дали въобще има такива и идеята е че има да се учат върху колата. НО от друга страна за около 12000лв колата особено като интериор изглежда СТРАХОТНО , но иначе поне според мен е кошмарно грозна .
_________________ Слагайте си коланите
|
Пон Фев 05, 2007 11:15 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Не знам дали прочете какво ми писаха във Ланча форума...не мисли че тази кола ще ти излезне като поддръжка по-евтино от някое ауди.
Ако сте я виждали на живо, от тази кола по-красива...здраве да е!
Освен това, двигателя на всяко ауди, излезнало до сега, в същата категория ми се струва назад в развитието.
Да не говорим за екстрите.
Проблемно е че на доста от тези коли им са пожълтели фаровете, не знам как, но доста загрозява външния вид.
|
Вто Фев 06, 2007 1:30 am |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Окачването е на платформата на Алфа 156,но е модифицирано за по комфортно возене,отколкото е при Алфата,а за двигателите има някакви разлики по електрониката и т.н,но блок,бутала са идентични,за главата не съм сигурен 
_________________ forza forever
|
Вто Фев 06, 2007 1:16 pm |
|
|