Дата и час: Вто Юли 15, 2025 9:26 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Колеги за какво е форума и какво се прави в него? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Колега този път ме накара да се разсмея съсъ сълзи :D !Аз несъм от група или групировка,нито защитавам някой-просто помолих да не се размиват темите със скандали между колегите тук!Това е :D

Вто Дек 12, 2006 11:51 pm
UNREAD_POST 
puntotras написа:
Колега този път ме накара да се разсмея съсъ сълзи :D !Аз несъм от група или групировка,нито защитавам някой-просто помолих да не се размиват темите със скандали между колегите тук!Това е :D

Знам, че не сме алчни, но понякога мълчанието е злато.Неказаното тежи повече, дано ме разбереш! :mrgreen:

ЕДИНСТВЕНАТА ГРУПИРОВКА Е НА "ФИАТ ГРУП"!!! :roll:

Сря Дек 13, 2006 12:07 am
UNREAD_POST 
Имаш думата ми :)

Сря Дек 13, 2006 12:25 am
UNREAD_POST 
tomazo написа:
:dontknow: винаги съм ти се чудел ,как имаш нерви да пишеш толкова дълги и конкретни обяснения :yahoo 4:

А, де, а,... и аз не си вярвам! :mrgreen: :beer:

Сря Дек 13, 2006 12:37 am
UNREAD_POST 
браво разбрахме се мир да има, или както казвам аз на нашата котка Пиис Пиис, и очаквам да ми отговори както във вица "Peace Bro"... :mrgreen: :mrgreen: , важното е пиво да се лей, не нерви да се хабят :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Сря Дек 13, 2006 12:51 am
UNREAD_POST 
puntotras написа:

Честно казано имам чувството, че има някои колеги, които влизат тук само за да си намират повод да се карат с някого! Решението е предупреждение и БАН. Нека се регистрират пак. Регистрацията отнема поне 20 пъти повече от времето за БАН! :mrgreen: Доста ми падна мнението за някой потребители, които дори си устройват сбирки за бой! В, кой свят живеем?

Сря Дек 13, 2006 1:20 am
UNREAD_POST 
Vladim написа:
puntotras написа:

Честно казано имам чувството, че има някои колеги, които влизат тук само за да си намират повод да се карат с някого! Решението е предупреждение и БАН. Нека се регистрират пак. Регистрацията отнема поне 20 пъти повече от времето за БАН! :mrgreen: Доста ми падна мнението за някой потребители, които дори си устройват сбирки за бой! В, кой свят живеем?

Kва е тая селения я ракажи за боя че ми стана интересно.Тука в БУргас не можем да се саберем,а пък да се съберем да се бием смях пълен

Сря Дек 13, 2006 1:23 am
UNREAD_POST 
gdd55 написа:
Kва е тая селения я ракажи за боя че ми стана интересно.Тука в БУргас не можем да се саберем,а пък да се съберем да се бием смях пълен

Виж в "премахнати теми". Не искам да правя реклама на някой биткаджия току виж и други последвали примера му.

Сря Дек 13, 2006 1:27 am
UNREAD_POST 
Цитат:
Тука в БУргас не можем да се саберем,а пък да се съберем да се бием смях пълен

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: тъй тъй... веско искаше да се видим в събота или неделя и пак не успях....

Сря Дек 13, 2006 9:43 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:

Как ква? Препоръчана от Фиат, по-добра - здраве й кажи. Колкото до сбирките и целта им - не забравяй мотивацията... :yahoo 3:

Сря Дек 13, 2006 2:50 pm
Профил
UNREAD_POST 
Офтопика ,в допустими граници е полезен.Особено за обявите *Купувам/Продавам*.Нормално е да има коментари
за състоянието на предлаганите стоки.В противен случай ще стане като в онзи стар виц за габровски некролог:

А.А.
умря

Съб Дек 16, 2006 2:14 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2