|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 9:26 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Колеги за какво е форума и какво се прави в него?
Автор |
Съобщение |
puntotras
|
Колега този път ме накара да се разсмея съсъ сълзи  !Аз несъм от група или групировка,нито защитавам някой-просто помолих да не се размиват темите със скандали между колегите тук!Това е 
|
Вто Дек 12, 2006 11:51 pm |
|
 |
Nino
|
puntotras написа: Колега този път ме накара да се разсмея съсъ сълзи  !Аз несъм от група или групировка,нито защитавам някой-просто помолих да не се размиват темите със скандали между колегите тук!Това е 
Знам, че не сме алчни, но понякога мълчанието е злато.Неказаното тежи повече, дано ме разбереш! :mrgreen:
ЕДИНСТВЕНАТА ГРУПИРОВКА Е НА "ФИАТ ГРУП"!!! :roll:
|
Сря Дек 13, 2006 12:07 am |
|
 |
puntotras
|
Имаш думата ми 
|
Сря Дек 13, 2006 12:25 am |
|
 |
Nino
|
tomazo написа: :dontknow: винаги съм ти се чудел ,как имаш нерви да пишеш толкова дълги и конкретни обяснения 
А, де, а,... и аз не си вярвам! :mrgreen: 
|
Сря Дек 13, 2006 12:37 am |
|
 |
phoenix
|
|
Сря Дек 13, 2006 12:51 am |
|
 |
Vladim
|
puntotras написа: Колега този път ме накара да се разсмея съсъ сълзи  !Аз несъм от група или групировка,нито защитавам някой-просто помолих да не се размиват темите със скандали между колегите тук!Това е 
Честно казано имам чувството, че има някои колеги, които влизат тук само за да си намират повод да се карат с някого! Решението е предупреждение и БАН. Нека се регистрират пак. Регистрацията отнема поне 20 пъти повече от времето за БАН! :mrgreen: Доста ми падна мнението за някой потребители, които дори си устройват сбирки за бой! В, кой свят живеем?
|
Сря Дек 13, 2006 1:20 am |
|
 |
gdd55
|
Vladim написа: puntotras написа: Колега този път ме накара да се разсмея съсъ сълзи  !Аз несъм от група или групировка,нито защитавам някой-просто помолих да не се размиват темите със скандали между колегите тук!Това е  Честно казано имам чувството, че има някои колеги, които влизат тук само за да си намират повод да се карат с някого! Решението е предупреждение и БАН. Нека се регистрират пак. Регистрацията отнема поне 20 пъти повече от времето за БАН! :mrgreen: Доста ми падна мнението за някой потребители, които дори си устройват сбирки за бой! В, кой свят живеем?
Kва е тая селения я ракажи за боя че ми стана интересно.Тука в БУргас не можем да се саберем,а пък да се съберем да се бием смях пълен
|
Сря Дек 13, 2006 1:23 am |
|
 |
Vladim
|
gdd55 написа: Kва е тая селения я ракажи за боя че ми стана интересно.Тука в БУргас не можем да се саберем,а пък да се съберем да се бием смях пълен
Виж в "премахнати теми". Не искам да правя реклама на някой биткаджия току виж и други последвали примера му.
|
Сря Дек 13, 2006 1:27 am |
|
 |
donnna
|
Цитат: Тука в БУргас не можем да се саберем,а пък да се съберем да се бием смях пълен
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: тъй тъй... веско искаше да се видим в събота или неделя и пак не успях....
|
Сря Дек 13, 2006 9:43 am |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
Цитат: Kва е тая селения я ракажи за боя че ми стана интересно.Тука в БУргас не можем да се саберем,а пък да се съберем да се бием смях пълен
Как ква? Препоръчана от Фиат, по-добра - здраве й кажи. Колкото до сбирките и целта им - не забравяй мотивацията... 
|
Сря Дек 13, 2006 2:50 pm |
|
 |
Red Storm
|
Офтопика ,в допустими граници е полезен.Особено за обявите *Купувам/Продавам*.Нормално е да има коментари
за състоянието на предлаганите стоки.В противен случай ще стане като в онзи стар виц за габровски некролог:
А.А.
умря
|
Съб Дек 16, 2006 2:14 pm |
|
|