|
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 1:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Въобразил ли си е Киро, че е Master Of Puppets
Въобразил ли си е Киро, че е Master Of Puppets
Автор |
Съобщение |
Nino
|
vars написа: Ооо съществено е, повярвай ми  ... обещава нещо, което е неизпълнимо ... отделен е въпроса пък след като е администратор защо не го знае ... пък ако не е сигурен какво пише, да не го обещава! ... иначе анкетата е обречена ...
Ей Влади, Влади тези комплекси ще ти навлекат много беди в живота и най-вече в кариерата.Повярвай ми пише ти го човек поне с 15-20 години по-СТАР от теб.... да, по-стар, ако беше ти би написал сигурно "по-възрастен".Отиди си при компютрите, продай си Фиата /щото той много те комплексира сигурно/, зареди се с позитивизъм и гледай на живота "по-така"! Бъди интелигентен приятелю, а не ПОЛУИНТЕЛИГЕНТЕН.Не знам дали ме разбираш, но ако прочетеш всичко още 2-3 пъти предполагам, че ще разбереш.Няма изход в конфронтацията на дребно.... няма ли други по-стойностни неща с които да се занимаваш в момента? Желая ти успех и дано по- скоро намериш СВОЯ душевен баланс.
Апропо , Весели празници!!! :mrgreen:
|
Сря Дек 06, 2006 1:13 am |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
все си мислех ,че няма да видя подобна тема тука :mrgreen:
тъй като нямам преки наблюдения :mrgreen: ,пия отлежало 12-100 годишно ,
скъпо продавам гласа си :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Сря Дек 06, 2006 10:50 am |
|
 |
donnna
|
vars, до сега ти гледах постовете - общо 6 и все се заяждаш...
що не отидеш някъде другаде да си прекопаваш градинката...
нашата тука е прекопана, два пъти...
|
Сря Дек 06, 2006 11:17 am |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
Интересно....Само 53ма човека ли имат мнение по въпроса :|
Тя и самата игра на черни точки е толкоз смешна че няма накъде повече,като ви е интересно играйте си ко пък толкоз8) Гладам че и сам Митко иска жълт картон в една друга тема  дайте му че да миряса 

|
Чет Дек 07, 2006 9:59 pm |
|
 |
Ferrari
|
beer написа: Интересно....Само 53ма човека ли имат мнение по въпроса :| Тя и самата игра на черни точки е толкоз смешна че няма накъде повече,като ви е интересно играйте си ко пък толкоз8) Гладам че и сам Митко иска жълт картон в една друга тема  дайте му че да миряса 
А ти кога ще мирясаш? Само Митко ти е на уста. Влюбен ли си в мен?
|
Чет Дек 07, 2006 11:48 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
fiat_love написа: beer написа: Интересно....Само 53ма човека ли имат мнение по въпроса :| Тя и самата игра на черни точки е толкоз смешна че няма накъде повече,като ви е интересно играйте си ко пък толкоз8) Гладам че и сам Митко иска жълт картон в една друга тема  дайте му че да миряса  А ти кога ще мирясаш? Само Митко ти е на уста. Влюбен ли си в мен?
 Митко ,ако съм на тебе , отварям една тема и всеки четвъртък ще давам отговори(на специална пресконференция) на
всички заинтересовани ,по всички теми дето ги интересува  сръбска музика не можах да открия в менюто :mrgreen:
p.s.или да ти патентовам един ФЕН КЛУБ  ,че гледам имаш повече фенове от цеска дето ги купи оня циганин :mrgreen: 
|
Пет Дек 08, 2006 12:00 am |
|
 |
Ferrari
|
Ще си пусна в търговската мрежа снимка с автограф и напускам работа, а всеки петък по един ще печели вечеря с мен. Мераклий както виждам дал господ. :mrgreen:
|
Пет Дек 08, 2006 12:02 am |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
|
fiat_love написа: Ще си пусна в търговската мрежа снимка с автограф и напускам работа, а всеки петък по един ще печели вечеря с мен. Мераклий както виждам дал господ. :mrgreen:
може да направиме да има гласуване с sms-и или тел. обаждания !( аз ще намеря импулсните телефони )
като ще има към 16 вариянта ,и се почва с :
да утрепаме Митко еди кой си телефон
Митко президент -еди кой си телфон
да има ,да се гласува и всеки 1001 глас вечеря с тебе :mrgreen:
|
Пет Дек 08, 2006 12:11 am |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
fiat_love написа: beer написа: Интересно....Само 53ма човека ли имат мнение по въпроса :| Тя и самата игра на черни точки е толкоз смешна че няма накъде повече,като ви е интересно играйте си ко пък толкоз8) Гладам че и сам Митко иска жълт картон в една друга тема  дайте му че да миряса  А ти кога ще мирясаш? Само Митко ти е на уста. Влюбен ли си в мен?
Аз пък какво да мирясвам :?: Тебе съм те споменал точно 2 пъти и то свъвсем основателно!Пък по другия въпрос тряа ти кажа че съм те виждал на снимка и хич не ми харесваш :? Отгоре на това съм и женен....Питай някой от приятелчетата си от форума със сигурнос има някой който да те обича! Може да си пуснеш и отделна тема с анкета
А между другото не си толкова интересен колкото си мислиш!Ти сам напомняш за себе си с безочливото си отношение по въпроси по който трябва да си траеш.

|
Пет Дек 08, 2006 12:57 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
vars написа: Пи положение, че съм един от 5-мата (за момента), които са гласували негативно, искам да ти задам един въпрос Киро, с което да се изясни нещо написано от теб и за което гласувам: kiro_of_the_day написа: При негативен резултат - сам ще си отменя администраторските и модераторските права. Искам да ми обясниш чисто технически, как при евентуално негативен вот ще си отмениш администраторските права САМ (все пак си администратор, трябва да знаеш!?!)? Не съм длъжен да давам обяснения на никого, камо ли пък на теб! Не ставай такъв буквалист, господин Заядливко. vars написа: Stoyan_68 написа: Това едва ли е съществено, но според правилата (добри или лоши): ...
Ооо съществено е, повярвай ми  ... обещава нещо, което е неизпълнимо ... отделен е въпроса пък след като е администратор защо не го знае ... пък ако не е сигурен какво пише, да не го обещава! ... иначе анкетата е обречена ... Ау каква трагедия! :cry: vars написа: vesko.t написа: Относно отмяната на админстраторски права-/към vars /,техническата страна на въпроса е най-малкия проблем,ВЕРВАЙ ми... Тук въпроса е, че т.нар. АДМИНИСТРАТОР не е наясно какво говори ...
Нещо намекваш ли! Ти първо се осъзнай какви ги вършиш.
И по-спокойно да не си докараш някой инфаркт.
Като те ядосва толкова този форум, защо го посещаваш.
Май доста внимателно го следиш, а?
|
Съб Дек 09, 2006 8:41 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
masterkar написа: ...П.С. Чувствам се малко обиден от заглавието на темата - по никакъв начин не смятам, че някой от потребителите на форума е марионетка! Но може би е цитиран някой пост на "компетентните"? :roll:... Конкретният повод за анкетата и заглавието и е от това мнение: The_Wicker_Man написа: Не на мене ми е известно, че в България полицията е виновна. Не че ги защитавам, но имам много познати и просто знам за какво става дума. Всеки ги гледа от страни и ги плюе. Еми аз пък не ги плюя. А с киро пък въобще не желая да контактувам, защото явно си е въобразил, че е Master Of Puppets и раздава жълти картони на всеки който не е на неговото мнение.
Изразено в тази тема: http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=11947&postdays=0&postorder=asc&start=0
Не съм искал да засегна когото и да било!
|
Съб Дек 09, 2006 8:44 pm |
|
 |
masterkar
|
kiro_of_the_day написа: masterkar написа: ...П.С. Чувствам се малко обиден от заглавието на темата - по никакъв начин не смятам, че някой от потребителите на форума е марионетка! Но може би е цитиран някой пост на "компетентните"? :roll:... Конкретният повод за анкетата и заглавието и е от това мнение: The_Wicker_Man написа: Не на мене ми е известно, че в България полицията е виновна. Не че ги защитавам, но имам много познати и просто знам за какво става дума. Всеки ги гледа от страни и ги плюе. Еми аз пък не ги плюя. А с киро пък въобще не желая да контактувам, защото явно си е въобразил, че е Master Of Puppets и раздава жълти картони на всеки който не е на неговото мнение. Изразено в тази тема: http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=11947&postdays=0&postorder=asc&start=0Не съм искал да засегна когото и да било!
Да. Явно предположението ми е било правилно!  Но колеги, докога ще обръщаме внимание на всяко изречено, по-точно написано, мнение във форума! Особено, ако явно цели конфронтация с някого, защото на него света му е крив!!! :?: Пращаме го по дя..лите :evil: и ... айде със здраве и т.н. Казвате му да прочете това :arrow: viewtopic.php?t=1 и по-точно ето това:
4. Политика
4.1. Потребителите биват предупреждавани ако са в разрез с правилата. Ако се наложат по серизони санкции ще последва и бан.
4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо. 4.3. Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с Администратор или Модератор. Ако потребителя е бил предупреден неуместно (от Модератор) то Модераторското предупреждение ще бъде махнато. Последното мнение има Модератора на групата и те не трябва да бъдат търсени освен ако проблема не е изключително важен. 4.4. Всеки опит да се заобиколи временният бан ще бъде последван с окончателен бан. Има се предвид ре-регистриране или влизане с другo име, смяна на IP, влизане във форума като гост и други. 4.5. Изключение на правилото за 3-те предупреждения има ако потребител тормози, обижда или използва вулгарни изрази към други потребители, Модератор или Администратор - това ще доведе до постоянен и незабавен бан.
4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението,подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на КФБ
Емиии, какво чакате! Приложете правилата на практика! Посещавам доста форуми и досега не съм видял някой потребител да си позволява такова отношение към модератор, да не говоря към админа на форума!!! :cry: Надявам се, че и Вашето търпение не е безгранично :?: :idea:
А Вие прочетете и това :mrgreen: :arrow: viewtopic.php?t=5444 и по-точно ето това:
Ръководство на е-разбойника
Съществуват много тактики, които флеймърите прилагат. Тук няма да разкриваме тайните на занаята, а само ще покажем най-простите от тях.
Най-лесният начин да се “сдърпате” със събеседника си е да намерите граматически и стилистични грешки в неговия постинг и да ги обсъдите на всеослушание (spelling flame). Малко повече творчество е необходимо, ако решите да поразсъждавате върху неговия прякор (name flame). Флеймърите, които имат склонност към теоретизиране, често прибягват до логически анализ на основни понятия (dictionary flame). Нещо от рода: “Как може да обсъждаш котката на съседа, като дори едно свястно обяснение на това що е котка не си дал...”.
Много полезно при разпалване на флейм е да заемете спрямо събеседника позиция на “доброто татенце” (“та, аз искам само да помогна”).
За дискредитиране на опонента най-добре е да се прибягва към лъжа, да се пише от името на друг потребител, с което завинаги да се почерни доброто му име, да се демонстрират скромни познания по психоанализа (“ако анализираме това по Фройд...”)
Безотказно оръжие е цитирането. Ако ви мързи да напрягате мозъка си, можете просто да изчакате момента, в който дискусията набере скорост. Тогава лесно ще намерите противоречие между първия и последния постинг на опонента. Ако всички приложени методи не помогнат, смело използвайте различни обиди. Колкото са по-неоснователни и оскърбителни, толкова по-голям ефект ще имат.
Как да запазим достойнство
Когато се разгори флейм, бъдете сигурни, че победители няма да има, само жертви. Гениално по своята простота решение е да не се поддавате на провокации. А ако все пак ви се иска да участвате в дискусията?
Ето няколко съвета как да излезете от ситуацията с минимални загуби.
Когато сте готови с емоционалния си отговор, пребройте до десет, преди да натиснете бутона Send.
Постоянно придвижвайте дискусията напред, като не давате на флеймъра да зацикля на някакъв неин аспект.
Помнете – и във форума мълчанието е злато.
Няма смисъл да заплашвате флеймъра, че ще се оплачете на модератора. Направо се оплачете.
Флеймът може да е опасен. Никога не можете да предвидите колко дълбоко ще ви засегне опонентът при следващия си удар. Не губете самообладание и не избухвайте.
Дотук с моите съвети. Сигурно ще досадя на някой или при такъв дълъг пост едва ли някой ще си направи усилие да го прочете :?: :mrgreen: Но последно: Свободата не е свободия! Какво е демокрацията и има ли тя почва у нас - ето Ви тема за някакъв друг спор, който надявам се няма да премине в лични нападки и обиди! 
|
Съб Дек 09, 2006 10:35 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Пак се изпокарахте, колеги...
Не бях влизал повече от месец тук, и се надявах да сте се наиграли на детски игри. Уви, май положението не се е променило - "този форум", "онзи форум"... :|
Нед Дек 10, 2006 1:13 am |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
|
Crash73 написа: Пак се изпокарахте, колеги... Не бях влизал повече от месец тук, и се надявах да сте се наиграли на детски игри. Уви, май положението не се е променило - "този форум", "онзи форум"... :|
За друго става въпрос тука колега :idea: Цъкни ми в подписа,може да се учудиш какво ще стане :?

|
Нед Дек 10, 2006 1:36 am |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Киро, чета ви тука и чак ти се чудя! Май силата нещо те е напуснала временно... (ожени се и...) :twisted: Я си представи Люк Скайуокър да пуска анкета: "Въобразил ли си е Люк, че е рицар джедай та да стреля по имперските изтребители..." :mrgreen:
Я извади меча и им тегли по един бан на всички под 100 поста, дето са гласували "НЕ" и жълт картон за тези с над 100 поста.
А анкетите трябва да ги пускат тези които не са доволни от тебе - ако искаме все пак да има демокрация. А за да има и дисциплина в постовете против модераторите, най-пиперливите изрази трябва да са "Смятам че модераторът не изпълнява задълженията си както изискват правилата на форума и затова предлагам да го сменим." - ако пишат по-неучтиво - "del", при рецидив "ban".
П.П. Тона ми е шеговит, но написаното е сериозно. Демокрацията си е демокрация, но флейма си е флейм...
|
Нед Дек 10, 2006 1:55 am |
|
|