|
|
Дата и час: Пет Юли 11, 2025 12:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Към Админите: Празнична украса ще има ли форума?
Автор |
Съобщение |
spoty
Кара кола
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 12:41 pm Мнения: 204 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Много е готино БРАВО!!! И ние ще почетем празниците подобаващо!
|
Нед Дек 03, 2006 4:45 pm |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
малко повече сиво и черно, но като цяло е добре.
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Нед Дек 03, 2006 10:17 pm |
|
 |
doofiat
|
Какво става сега не мога да разбера?! Взехте да мрънкате един по един - шрифта бил не знам си какъв, че чака са се стреснали, това пък неработило, онова било тъмно, черно, сиво и т.н.
Какво ви става?! На който не му харесва нека го направи по-хубаво - стиска ли ви или само си чешете езиците?
Това е украсата, с която разполага форума. Ако можете повече да украсявате, направете го!
Усмихнете се бе хора  ! Празници идват! Стига с тези филиономии :36_2_10:
|
Пон Дек 04, 2006 12:26 am |
|
 |
stivst
Член на клуба
Регистриран на: Сря Авг 17, 2005 2:55 pm Мнения: 120 Местоположение: Ловеч
|
Колеги, много ясно че всеки си има собствен вкус и мнение. Не коментирам коледната украса. Добре е, че я има и браво на колегите, които са се постарали за това. Но къде изчезна бутончето "BGtop" за гласуване за рейтинга на форума ни? Тази сутрин при опит да гласувам отново не можах да го намеря...
_________________ FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г.
|
Пон Дек 04, 2006 10:01 am |
|
 |
Ferrari
|
stivst написа: Колеги, много ясно че всеки си има собствен вкус и мнение. Не коментирам коледната украса. Добре е, че я има и браво на колегите, които са се постарали за това. Но къде изчезна бутончето "BGtop" за гласуване за рейтинга на форума ни? Тази сутрин при опит да гласувам отново не можах да го намеря...
След малко ще го има.
|
Пон Дек 04, 2006 10:08 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Лично мнение: Хич не ме кефи коледната украса!
Ама може би щото още не съм се почувствал коледно.
|
Вто Дек 05, 2006 11:19 am |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 мъчих се
да си сложа една весела картинка ама не се справих, защото никога не съм го правила и не знам как, регистрирах се в руския сайт и до там :cry:
|
Вто Дек 05, 2006 1:26 pm |
|
 |
doofiat
|
 Re: мъчих се
violina написа: да си сложа една весела картинка ама не се справих, защото никога не съм го правила и не знам как, регистрирах се в руския сайт и до там :cry:
Не е нужно да се регистрираш. Кликни на картинката ми долу. След това виж темите, които са изредени в ляво. Избираш си някоя картинка, кликваш и ти излизат едни кодове. Копираш BBCode и го paste в профила си в графа подпис и си готова.
Хайде сега пробвай 
|
Вто Дек 05, 2006 2:11 pm |
|
 |
Vladim
|
kiro_of_the_day написа: Лично мнение: Хич не ме кефи коледната украса! Ама може би щото още не съм се почувствал коледно.
Ммда... мен ме кефи, но на 50% :mrgreen: Би било хубаво поне сивото от него да се махне... доста е дразнещо да пишем черни букви на сив фон! :roll:
|
Вто Дек 05, 2006 4:13 pm |
|
 |
Ferrari
|
Vladim написа: kiro_of_the_day написа: Лично мнение: Хич не ме кефи коледната украса! Ама може би щото още не съм се почувствал коледно. Ммда... мен ме кефи, но на 50% :mrgreen: Би било хубаво поне сивото от него да се махне... доста е дразнещо да пишем черни букви на сив фон! :roll:
Има и още неизчистени бъгове в този стил.
|
Вто Дек 05, 2006 4:26 pm |
|
 |
pr_00f
|
А някоя бутилчица червено няма ли да сложите в този коледен стил ? То тези пусти празници не са само елхички и шейнички.
|
Вто Дек 05, 2006 5:21 pm |
|
 |
Ferrari
|
pr_00f написа: А някоя бутилчица червено няма ли да сложите в този коледен стил ? То тези пусти празници не са само елхички и шейнички.
Е ще позамирише и на прасенце 
|
Вто Дек 05, 2006 5:22 pm |
|
 |
vars
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Сеп 26, 2006 5:08 pm Мнения: 7 Местоположение: София Област
|
 Re: Към Админите: Празнична украса ще има ли форума?
fiat_love написа: doofiat написа: Може ли да има нещо като празнична украса форума ни? Миналата година направих коледен стил. Готов е и само тряба да се сложи. Време ли е вече?
Брей, и кое от него е твое?
http://demo.thatbitextra.com/index.php? ... 0LightBlue
Последна промяна vars на Вто Дек 05, 2006 6:28 pm, променена общо 1 път
|
Вто Дек 05, 2006 6:18 pm |
|
 |
Nino
|
Владимире, що не си гледате форумчето, че нещо беше закъсало ами и ти дойде да сереш! За днес стига, достатъчно срахте! 
|
Вто Дек 05, 2006 6:21 pm |
|
 |
Ferrari
|
Поне в този форум няма нищо пиратско. Надявам се разбра, че именно пиратския софтуер ти отряза главата.
Последна промяна Ferrari на Сря Дек 06, 2006 11:50 am, променена общо 1 път
|
Сря Дек 06, 2006 8:19 am |
|
|