|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 8:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
А бе писна ми от този Big Brother 3.
Автор |
Съобщение |
Vladim
|
spoty написа: Не мисля че тази снимка е забавна! Напротив нека да уважаваме хората с проблеми! ПС: Нищо лично но мисля че е по-добре да я махнеш!
Мисля, е това не е снимка подходяща за постване във форуми!!! Нейното място е в учебниците по медицина! Моля, колегата модератор да вземе мерки, ако автора на поста не се постарае да я махне!
Пращам мнението със снимката в Коша ! vesko.t
|
Чет Ное 30, 2006 4:18 pm |
|
 |
team
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 9:48 am Мнения: 116 Местоположение: Пловдив
|
Vladim написа: spoty написа: Не мисля че тази снимка е забавна! Напротив нека да уважаваме хората с проблеми! ПС: Нищо лично но мисля че е по-добре да я махнеш! Мисля, е това не е снимка подходяща за постване във форуми!!! Нейното място е в учебниците по медицина! Моля, колегата модератор да вземе мерки, ако автора на поста не се постарае да я махне!Пращам мнението със снимката в Коша ! vesko.t
OK. извинявам се за снимката.А тази може ли
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Съб Дек 02, 2006 9:55 pm |
|
 |
team
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 9:48 am Мнения: 116 Местоположение: Пловдив
|
Густо майна .Изгониха е тази селска пръчка,много сам щастлив.
P.S.Обаче остана още една,но и на нея ще и дойде времето. 
|
Пон Дек 04, 2006 11:17 pm |
|
 |
kc_3011
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 07, 2006 6:33 pm Мнения: 161 Местоположение: Бургас Славейков
|
team написа: Густо майна .Изгониха е тази селска пръчка,много сам щастлив. P.S.Обаче остана още една,но и на нея ще и дойде времето. 
Доживяхме братя остана още една кокошка, но скоро ще има "Шат на патката главата" 
_________________ Fiat Uno 70 SX 1.3 `85
VW Bora Variant 1.6V 2000
|
Пон Дек 04, 2006 11:48 pm |
|
|