Дата и час: Вто Юли 15, 2025 7:33 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Какво карат в Югославия? 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
hit-ko написа:
damianoff, ти може и да не знаеш:Преди време... имаше една статия-"сделката на века"-1 000 000 ЮГО за USA. И далаверата започна. Само , че стигна до 8 000 броя! И това е наличноста в момента, а колко се движат е друг вьпрос? Но това е друг модел: "ЮГО Флорида"- някаква смесица между УНО-CS и югоексперимейшьн , но в момента автомобила е с най-лоша репутация от всички на USA пазара. Сега, сьщия вносител на ЮГО, ще прави
"бум" на китайски автомобили!!! Поживьом-увидем!!!

Да, срещнах му веднъж името и визитката в някакъв ТОП 100 на най-мразените хора в Америка. Ама мисля че не е Флорида - такова Юго си взе един комшия преди 15-на години - за времето си беше върха - такъв дизайн нямаше по онова време, 1.4 двигател, имаше и още един модел с американизирано име по същото време ама не се сещам. А Югота-та които е внасял онзи май са си от старите - в "Умирай Трудно 3" мисля че беше, Брус Уилис намери едно такова на пътя и го подкараха заедно с партньора му, и оня все се оплакваше - Това по-бързо не може ли да върви? А Брус Уилис му вика - Ми не, това е Юго :D :D :D

Вто Апр 26, 2005 11:59 pm
Профил ICQ WWW
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
hit-ko написа:
damianoff, ти може и да не знаеш:Преди време... имаше една статия-"сделката на века"-1 000 000 ЮГО за USA. И далаверата започна. Само , че стигна до 8 000 броя! И това е наличноста в момента, а колко се движат е друг вьпрос? Но това е друг модел: "ЮГО Флорида"- някаква смесица между УНО-CS и югоексперимейшьн , но в момента автомобила е с най-лоша репутация от всички на USA пазара. Сега, сьщия вносител на ЮГО, ще прави
"бум" на китайски автомобили!!! Поживьом-увидем!!!

Е-е-е-е,за това не съм чул въобще,а най-малко пък съм предполагал че може някога да се осъществи такава сделка :D .Обаче щях да падна ако бях видял някой МОСКВИЧ :shock: :wink:

Сря Апр 27, 2005 8:44 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2