hit-ko написа:
damianoff, ти може и да не знаеш:Преди време... имаше една статия-"сделката на века"-1 000 000 ЮГО за USA. И далаверата започна. Само , че стигна до 8 000 броя! И това е наличноста в момента, а колко се движат е друг вьпрос? Но това е друг модел: "ЮГО Флорида"- някаква смесица между УНО-CS и югоексперимейшьн , но в момента автомобила е с най-лоша репутация от всички на USA пазара. Сега, сьщия вносител на ЮГО, ще прави
"бум" на китайски автомобили!!! Поживьом-увидем!!!
Да, срещнах му веднъж името и визитката в някакъв ТОП 100 на най-мразените хора в Америка. Ама мисля че не е Флорида - такова Юго си взе един комшия преди 15-на години - за времето си беше върха - такъв дизайн нямаше по онова време, 1.4 двигател, имаше и още един модел с американизирано име по същото време ама не се сещам. А Югота-та които е внасял онзи май са си от старите - в "Умирай Трудно 3" мисля че беше, Брус Уилис намери едно такова на пътя и го подкараха заедно с партньора му, и оня все се оплакваше - Това по-бързо не може ли да върви? А Брус Уилис му вика - Ми не, това е Юго