|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 8:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
asus
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:14 pm Мнения: 166 Местоположение: София, Младост 2
|
И аз смятам че HP4 е оптималното нещо което може да си вземеш втора ръка.Много повече издържат от новите и са на добри цени.Ако попаднеш на добри вносители и качествен рециклаш.
_________________ Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Fiat Tempra 1.8ie DOHC
|
Чет Ное 09, 2006 12:31 pm |
|
 |
bright
Кара кола
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 12:59 pm Мнения: 230 Местоположение: Варна
|
Ако имаш възможност да избираш между 4 и 4+, обезателни вземи втория модел.Имай в предвид факта, че тези принтери са за работни групи и провери на колко хиляди копия са. Както каза Kluchar ако си купиш едно сносно 5P/6P (вероятността да е на по-малко копия е доста по-голяма) и рециклиран тонер също ще си на далавера.
_________________ Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
|
Чет Ное 09, 2006 4:45 pm |
|
 |
Rayo
|
Привет на всички !!
и благодаря за готовността да ми помогнете.
Ето какво решение намерих : един познат на един познат се занимава с издателска дейност. Той е склонен да ми отпечата каквото му дам на добра цена -- 3 стотинки на страница, при това относително бързо. Това е добре за мен -- вмествам се в бюджета си.
Р.

|
Чет Ное 09, 2006 5:20 pm |
|
|