|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 4:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Много се радвам че открих тоя форум
Автор |
Съобщение |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Бре бре вие не работите ли или стоите пред компютрите. :lol:
Той човека таман се регистрира и ето за няколко часа му писахте над десет човека. Това показва че форума работи отлично и набира скорост.Само така момчета и продължавайте с същия добър тон и кой с каквото може да помага. Учудва ме разхода му на гориво 6л градско то е супер.Аз днеска махнах катализатора и усетих че стана много по пъргава и дори двигателя заработи много по безшумно.сега вече очаквам да намали и разхода.
Приятно прекарване на празниците и ако пътувате имайте го предвид голямото движение сега и безотговорното каране от страна на някой водачи и дано поне ние от форума да нямаме проблеми.Успех. 
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Пет Апр 29, 2005 7:16 pm |
|
 |
me_to_u
|
коцев написа: Бре бре вие не работите ли или стоите пред компютрите. :lol: Той човека таман се регистрира и ето за няколко часа му писахте над десет човека. Това показва че форума работи отлично и набира скорост.Само така момчета и продължавайте с същия добър тон и кой с каквото може да помага. Учудва ме разхода му на гориво 6л градско то е супер.Аз днеска махнах катализатора и усетих че стана много по пъргава и дори двигателя заработи много по безшумно.сега вече очаквам да намали и разхода. Приятно прекарване на празниците и ако пътувате имайте го предвид голямото движение сега и безотговорното каране от страна на някой водачи и дано поне ние от форума да нямаме проблеми.Успех. 
Ужас! Аз сега излизам след 5 минути, обаче стоя на крак пред компютъра! Мале, тоя форум е като краста!!  Аиде весела петъчна вечер!! 
|
Пет Апр 29, 2005 8:13 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
:arrow:
Последна промяна FIRE 8V на Сря Мар 28, 2007 5:19 am, променена общо 2 пъти
|
Пет Апр 29, 2005 8:19 pm |
|
 |
flx
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 10:52 am Мнения: 243 Местоположение: София 15 Младост
|
me_to_u написа: Ужас! Аз сега излизам след 5 минути, обаче стоя на крак пред компютъра! Мале, тоя форум е като краста!!  Аиде весела петъчна вечер!! 
Оффф и аз съм така. Не мога да се одлепя- а трябва да ходя да вечерям 
_________________ FIAT MAREA - 1998г 1.6 16V elx
|
Пет Апр 29, 2005 8:42 pm |
|
 |
tonov
|
Ееее, затова пък сутрин в съботa няма никой :lol: :lol: :lol: Само ние лудите които сме на работа. Ама кво да се прави ....
Fiat_WRC честита придобивка и добре дошъл! Пожелавам ти да обикнеш тоя форум, който аз лично вече чувствам като семейство, но да посещаваш раздел консултации възможно най-малко 
|
Съб Апр 30, 2005 11:25 am |
|
 |
flx
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 10:52 am Мнения: 243 Местоположение: София 15 Младост
|
Абе хора по тва време форума е много замрял. Къде сте всички? :?
|
Съб Апр 30, 2005 12:43 pm |
|
 |
me_to_u
|
flx написа: Абе хора по тва време форума е много замрял. Къде сте всички? :?
Човек, събота сутрин-обед е време за реанимация! Снощи  сега 
|
Съб Апр 30, 2005 1:00 pm |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Абе тука сме и в събота но не е едно за свършване.Но по лошото е че сега в новините казаха за лоша катастрофа на Вакарел и един Фиат Уно е потрошен водача е починал на място и от София са дошли две обурудвани коли да могат да срежат кубето и извадят водача.Лоша вест .
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Съб Апр 30, 2005 4:09 pm |
|
 |
flx
Кара кола
|
коцев написа: Абе тука сме и в събота но не е едно за свършване.Но по лошото е че сега в новините казаха за лоша катастрофа на Вакарел и един Фиат Уно е потрошен водача е починал на място и от София са дошли две обурудвани коли да могат да срежат кубето и извадят водача.Лоша вест .
Малеее ужас. Хора моляви карайте по-внимателно!!!!
|
Съб Апр 30, 2005 4:54 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
:arrow:
Последна промяна FIRE 8V на Сря Мар 28, 2007 5:19 am, променена общо 1 път
|
Нед Май 01, 2005 8:42 pm |
|
 |
Tempra SX
Кара кола
Регистриран на: Чет Яну 13, 2005 2:42 pm Мнения: 282 Местоположение: София 06 Подуяне
|
flx написа: Абе хора по тва време форума е много замрял. Къде сте всички? :? Абе, хора, на ВЕЛИКДЕН сме :lol:
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
|
Пон Май 02, 2005 5:14 pm |
|
|