|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 9:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Тъй като искам да споделя и да благодаря за това пиша тук
Автор |
Съобщение |
violina
Кара Фиатче 126
|
 имам около 40 места
Така, че няма проблеми, някой да ми даде мейла си, защото тук от доста време се мъча със снимки на моето фиатче и не ми ги приема, а не работя с фотошоп, за да намаля пикселите, така че ще ви ги пратя по пощата и някой да ги пусне от мое име  , за което благодаря предварително! 
|
Вто Окт 24, 2006 6:04 pm |
|
 |
ilkor
|
Снимките могат да се намалят и без фотошоп с "подръчни" средства
1. За целта кликни с десния клавиш на мишката върху файла и от менюто избери "Edit". Картинката се отваря във вградения във Windows редактор "Paint".
2. После от неговото меню избираш "Image" - "Stretch/Skew ..." или просто натискаш Контрол (Ctrl) заедно със W (Ctrl+W).
3. В прозореца който се отваря в полето "Stretch" срещу "Horizontal:" и "Vertical:" пишеш желания процент с който искаш да намалиш размерите.
Ако замениш числата 100% в двете полета с 50 ще получиш двойно намаляване по хоризонтал и вертикал на снимката. Желателно е стойностите да са еднакви за да се запазят пропорциите в снимката.
Остава да запазиш снимката желателно под друго име за да не повредиш оригинала и да я качиш в някой пост.
Само за информация в превод Stretch означава разтягам - с този инструмент може както са се намалява така и да се увеличава размера на снимката. Качеството ... за постване във форум бива 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Окт 24, 2006 9:47 pm |
|
 |
doofiat
|
Има ли желаещи за среща при заведението на колежката?
|
Сря Окт 25, 2006 11:25 am |
|
 |
slav
|
Аз, ама... :cry:
|
Сря Окт 25, 2006 12:58 pm |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Благода ря ти ilkor
Сега да видим как съм се справила 
|
Сря Окт 25, 2006 5:37 pm |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
На заведението имам снимки, но не мога да ги открия, утре ще го снимам и ще го покажа, позволявам си още една снимка, после ще ги изтрия, за да не пречат  а всички, когато решат са добре дошли!
Да не си посмяла да триеш снимките!!! Две красавици на едно място - не ни лишавай от това удоволствие, Моля те!!! Поздрави! kiro_of_the_day
|
Сря Окт 25, 2006 5:42 pm |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
ЛЕЕЕЕЕЕЕТИИИИИИ ДЖАНТИИИИИИИИИИИИИ иска таз колица!!!!! Супер е иначе!
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Сря Окт 25, 2006 5:45 pm |
|
 |
Blue
Кара Фиатче 126
|
Много е готина количката! Летите джанти ще заспят направо.  Или поне едни тасчета... :mrgreen:
|
Сря Окт 25, 2006 5:58 pm |
|
 |
mmony
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Юли 02, 2006 4:38 pm Мнения: 135 Местоположение: Стара Загора
|
Браво, страхотна е....въх че ме хвана яд дето моето е с покрив. Честито и със здраве да си го караш.
_________________ Пунто 1.1 1994 г.
|
Сря Окт 25, 2006 6:07 pm |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Хей
 Знааааам и са ми ги обещали, вече трябваше да са тук летите джанти, но като промених параметрите за гумите(искам да сложа по-широки), този който ми я продаде(колата) и ги е свалил явно, се затрудни ни вопъл ни стон от него и не само джанти, гумите са ужасни с балони (двете от тях) и направо кънки за лед по асфалта, както и да е колеги ще я обуя непременно както си му е реда  тази красавица го заслужава, междудругото вида й със свален гюрук го дължа на колегата ключар от форума, защото ми оправи едното реле, което нещо не работеше и трябваше да сменям
местата на работещото
, ключара е неоткрито златно находище  казвам го от личен опит, нищо, че го познавам едва от три дни  това разбира се си е мое мнение, не го налагам и съм много щастлива, че хулигана ви харесва Благодаря!!!
|
Сря Окт 25, 2006 10:46 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 PUNTO КАБРЙО
И вече покрива се вдига както трябва/ С копче /
Малък проблем с едно от релетата
То много електроника има за един покрив .
Иначе колата право да си кажа не прилича от вътре като моето PUNTO
Много гъзарска.
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Чет Окт 26, 2006 1:13 am |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Благодаря
като я обуя ще ви я покажа пак, няма да ги изтривам снимките по молба на Киро  само ще ги сменя, когато е готова 
|
Чет Окт 26, 2006 4:20 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Фиатката ти е просто стархотна! Може с ключаря да измием по едно Пунто и да ги наредим за снимка :mrgreen:
За заведението съм съгласен, само да не е в четвъртък, че пак ще се бяга от лекции.
|
Чет Окт 26, 2006 10:10 pm |
|
|