|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 7:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
TAIF
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Авг 16, 2005 2:08 pm Мнения: 149 Местоположение: София
|
Чувал съм, че в Гърция и особено в Турция на почит е дизела и хората доста правели тунинг
|
Чет Май 11, 2006 10:03 am |
|
 |
Ferrari
|
TAIF написа: Чувал съм, че в Гърция и особено в Турция на почит е дизела и хората доста правели тунинг
Има защо. Купуваш един стандартен 1.9 JTD 105 коня и само с чип го напомпваш още 30-35%. Получаваш към 140 конски сили.
|
Чет Май 11, 2006 10:45 am |
|
 |
TAIF
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Авг 16, 2005 2:08 pm Мнения: 149 Местоположение: София
|
Не знаех, че си такъв фен на дизела. То и мен ми харесва ама новия 
|
Вто Май 16, 2006 1:17 pm |
|
 |
pkolev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 4:56 pm Мнения: 70 Местоположение: София 15 Младост
|
Не съм съгласен, че в Гърция не се кара Фиат.
Преди месец бяхме последователно (в два уикенда) в Охрид и Солун.
Македония: Бедна, планинска държава, която да се чудиш как се издържа. НО ! 50% от всички коли които видяхме бяха нови. Другото което ме втрещи е огромното присъствие на Фиат ;) Като цяло мнозинството фиати които видяхме бяха Стило и Гранде Пунто. По рядко се виждаха Марея и Браво/Брава. Само едно Типо мярнахме.
Там си имат някаква фирма за минерална вода (минералната им вода е газирана. там нямата като нашата). Та въпросната фирма беше организирала томбола в която разиграваше няколко Гранде Пунта. Въобще, за мен страната на Фиат на Балканския полуостров е Македония.
Гърция: 3/4 от всички коли са абсолютно нови. Гърците карат като откачени. Между Охрид и полуостров Халкидики има магистрала, на която ограничението й е 110. Е, нямаше грък който да караше с по-малко от 150. Направо ме ги гледах като гръмнат. На връщане си отпуснах крака върху педала на газта и ме размина само едно Ауди с БГ регистрация. Фиат виждах нерядко, но като процент от видяните от мен коли е по-малко от 10%.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Analog Man
3D Stilo 1.9 MultiJet
|
Пон Юли 24, 2006 10:33 am |
|
|