Дата и час: Нед Юли 13, 2025 8:45 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Стилян напуска националния!!! :(( 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Crash73 написа:
The_Wicker_Man написа:
И кво искаш да кажеш. Че за всичко са виновни футболистите? Да ама не. Нима ще отречеш, че и в момента има талантливи футболисти. Дори и сега прохождащи те пак имат качества. Да вземем Генков, да вземем Домовчийски, Коприваров, Огнянов, Миланов и т.н. И тва са прохождащи. Нима ще отречеш, че има добри футболисти и от средното поколение. Тях няма смисъл да ги коментирам. Дори един Боримиров. На 37 години е един от най добрите в Левски. И се раздава повече от младите. Може да е изгубил от бързината си но опита му е безценен. Както щеше да помогне и М. Христов ако не се беше контузил. Тва са такива черноработници, каквито в момента няма.

Да беше написал "Всички левскари - в националния!", щеше да е по-лесно... :idea:

Ти си много .... айде няма да казвам. Няма Левски, няма ЦСКА .. това е НАЦИОНАЛЕН ОТБОР !!!!

Чет Окт 19, 2006 3:41 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
The_Wicker_Man написа:
И кво искаш да кажеш. Че за всичко са виновни футболистите? Да ама не. Нима ще отречеш, че и в момента има талантливи футболисти. Дори и сега прохождащи те пак имат качества. Да вземем Генков, да вземем Домовчийски, Коприваров, Огнянов, Миланов и т.н. И тва са прохождащи. Нима ще отречеш, че има добри футболисти и от средното поколение. Тях няма смисъл да ги коментирам. Дори един Боримиров. На 37 години е един от най добрите в Левски. И се раздава повече от младите. Може да е изгубил от бързината си но опита му е безценен. Както щеше да помогне и М. Христов ако не се беше контузил. Тва са такива черноработници, каквито в момента няма.

Всичките тези футболисти дето ги изреждаш са по-зле и от мен, повярвай ми!Веднага се аргументирам-Коприваров и Огнянов са резерви в Левски,Домовчийски също, това само по себе си говори.Боримиров едва ли ще издържи европа-местен шампионат-нац. отбор, Миланов знаем защо е титуляр в Левски,Мариан Христов не е играл от много време, а и по-добре, той и като играе сме много зле в средата, а Генков го видяхме как провали младежите сюу Белгия-4 чисти положения аз изжроих, ако не и повече, а голът му е повече от случаен.Да не говорим как закопа Локо-то в Холандия като изпусна сам срещу вратаря.Така че точно тези играчи...не съм съгласен че са чак токова талантливи!

Чет Окт 19, 2006 4:07 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Да бе, на мене ми е пределно ясно, че няма човек в нашата страна който да не е специалист на тема футбол. Ти или алтав или не знам. Ми всичките тия дето ти ги изброих, най възрастния е 22-23 годишен. Тепърва ще се отракат. Бербатов спомняш ли си го като играеше в цска ? Същия беше. Само да не припомням един мач е Левски в който направиха левски шампион благодарение на десетките пропуски на Бербатов. Така че кой колко е прпускал и кво е вкарал не е на дневен ред. То ако не се пропускаше нито едно положение футбола нямаше да е толкоз интересен

Чет Окт 19, 2006 10:54 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Еми добре, ти ми казваш един мач на Бербатов, аз мога да ти кажа още 10 такива на Цецо Генков...Щом толкова разбираш, факт е,че още седи в Локо. Значи май никой не го иска,а?

Чет Окт 19, 2006 11:07 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
... без да те познавам веднага ти казвам от кой отбор си. Стига с тия клубни пристрастия бе. Тва е НАЦИОНАЛЕН отбор. Да Стоичков беше голям футболист, ама е тъп като гъз. Нищо не става вече от него. И дъска за кочина не става, щото ще настинат прасетата. Ебати само на какъв пост му е проходилката на Стоичков. Да гласуваха доверие и на Мъри на отговорен пост. Първата година мъка, обаче сега бере плодовете с 2 ръце. А Стоичков колко трябва да го чакаме да берем плодовете ?

Пет Окт 20, 2006 3:51 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2