|
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 6:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Невероятни изцепки - 1 серия
Автор |
Съобщение |
*Punto*PowerDriving
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 9:09 pm Мнения: 143 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Невероятни изцепки - 1 серия
предлагам да си споделим изпълненията .....
1.Днес ще тръгвам за работа - отварям гаража и виждам вратата на Пунтото отворена осветлението е работило цяла нощ , ...усещам че ще ходя пеш- акумулатора издъхна :? заключих гаража и тръгнах 
Пет Сеп 29, 2006 11:36 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Вратата на пунтото поне затвори ли я :mrgreen:
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пет Сеп 29, 2006 11:39 am |
|
 |
*Punto*PowerDriving
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 9:09 pm Мнения: 143 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
да  нали съм хитър ахаха довечера ще зареждам като луд ....
Пет Сеп 29, 2006 11:45 am |
|
 |
Nino
|
Копие на мой пост от април:
"Ха-ха,също адмирации и от мен и искрени поздравления.
Бих добавил, "МОЛЯ НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА"!!!Шегувам се наистина!На мен също ми се е случвало да презацепвам ремъка на Реното от акъла ми.
След една смяна на нафтовия филтър, не знам какво ми щукна да почистя разлятата нафта по рамата,близо до кутията на ангр.ремък с едно парцалче.
Шайбата на коляновия вал като засмука това парцалче, чу само едно "РРРРРРРРРРРРРРР" и колата угасна.Естествено едва не получих сърдечен удар.С треперещи ръце свалих капака на ремъка, махнах надъвкания парцал и видях,че белега на ремъка за помпата е избягал с цели 4 зъба.
Всъщност е правила свръх -твърда работа и това тракане е било от дюзите.След 2 часа пъшкане, пот, псуване го нагласих и припалих колата, всичко си беше ок.Но от тогава не почиствам разлята нафта! "
|
Пет Сеп 29, 2006 12:26 pm |
|
 |
bogidar
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 04, 2006 10:27 am Мнения: 193 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Отскоро имам аларма с централно... Нещо не мога да и свикна. Колата редовно я намирам отворена. Друго си е добрия стар ключ.
_________________ Fiat Punto 1.7TD
www.esquisse-bg.com
|
Пет Сеп 29, 2006 12:37 pm |
|
 |
niko_ymn
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 2:33 pm Мнения: 574 Местоположение: Русе
|
и аз така си довърших заминаващия си вече акумулатор, с който купих колата ... да ама зареждането имаше краткотраен ефект понеже беше явно няколко дена на лампа - цял уикенд - и се стигна до покупка на нов
Пет Сеп 29, 2006 12:38 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
bogidar написа: Отскоро имам аларма с централно... Нещо не мога да и свикна. Колата редовно я намирам отворена. Друго си е добрия стар ключ.
 Добре, че сме в Европа и не се краде!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Пет Сеп 29, 2006 12:44 pm |
|
 |
Vladim
|
А да ви се с случвало да си оставяте нещо на покрива на колата и да тръгвате? Аз например си зарязах целят органайзер+мобифона в него преди години. Добре, че не потеглих бързо и след 20 метра трябваше да спирам. 
|
Пет Сеп 29, 2006 12:48 pm |
|
 |
niko_ymn
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 2:33 pm Мнения: 574 Местоположение: Русе
|
и това съм го правил - една кутия от 10 празни диска BASF - oт времето, когато все още имаше такава марка - все още си я търся някъде по паркинга на МЕТРОоопа ценцура - на един хипермаркет исках да кажа
Пет Сеп 29, 2006 12:51 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Vladim написа: А да ви се с случвало да си оставяте нещо на покрива на колата и да тръгвате? Аз например си зарязах целят органайзер+мобифона в него преди години. Добре, че не потеглих бързо и след 20 метра трябваше да спирам. 
Всеки път си забрявям капачката на газта! Вече съм купил 10х1.5=15лева (ще взема да мина на бензин ама
тая капачка е по - скъпа) и все съм без капачка!
|
Пет Сеп 29, 2006 12:55 pm |
|
 |
moko
|
Редовно заключвам колата (нямам централно и аларма) и забравям да вдигна някой прозорец. И така до сутринта. Колата е уличница. Спи на пътя.
|
Пет Сеп 29, 2006 1:10 pm |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
kiro_of_the_day написа: bogidar написа: Отскоро имам аларма с централно... Нещо не мога да и свикна. Колата редовно я намирам отворена. Друго си е добрия стар ключ.  Добре, че сме в Европа и не се краде!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: бтв и моята беше цяла нощ отключена, късмет че не са я нападнали, щото квартала ми е офис на все крадци по софия, че дори и околностите! иначе до преди 2-3г. карах голф /разбира се же те и  / та него съм го намирал без предно стъкло сутрин.. неприятно е да те подухва рано сутрин студен януарски ветрец...
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Пет Сеп 29, 2006 1:12 pm |
|
 |
ivjordan
|
Аз пък веднъж си тръгнах без да си сложа капачката на отвора за наливане на масло. След време спирам на един паркинг и след като си свърших работата, гледам, под колата - локва. Викам си, втасахме . Направо ми призля. Изобщо не отворих капака, а директно звъня на един приятел - монтьор, да идва да ме тегли и да я прави, че това се случва в Смолян, а трябва на другия ден да се прибирам в София. Идва човека, дига капака и почва най-добронамерено да ме псува. Ела сега да видиш кво си направил. Видях, посмяхме се, почерпих една бира, купих си един литър масло да долея и всичко о.к. Даже капачката не се беше загубила. Оплела се беше в едни кабели и си стоеше там, но определено се почуствах като най-големия глупак.
|
Пет Сеп 29, 2006 1:14 pm |
|
 |
rymbym
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 2:41 am Мнения: 126 Местоположение: София 19 Люлин 10
|
ivjordan написа: Аз пък веднъж си тръгнах без да си сложа капачката на отвора за наливане на масло. След време спирам на един паркинг и след като си свърших работата, гледам, под колата - локва. Викам си, втасахме . Направо ми призля. Изобщо не отворих капака, а директно звъня на един приятел - монтьор, да идва да ме тегли и да я прави, че това се случва в Смолян, а трябва на другия ден да се прибирам в София. Идва човека, дига капака и почва най-добронамерено да ме псува. Ела сега да видиш кво си направил. Видях, посмяхме се, почерпих една бира, купих си един литър масло да долея и всичко о.к. Даже капачката не се беше загубила. Оплела се беше в едни кабели и си стоеше там, но определено се почуствах като най-големия глупак.
Много яко колега!!!!Посмях се супер яко!Знам че на тебе, на мене и на всички останали колвги ще им се приреве ако им се случи да видят локва под колицата,ама е яка случка иначе! 

MAREA SX 1.6 16V
|
Пет Сеп 29, 2006 1:21 pm |
|
 |
dimo4ko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 25, 2006 1:27 pm Мнения: 128 Местоположение: Кърджали
|
 Хаха
Преди години ходих до обсерваторията на вр. Рожен, преди да потегля си прегледах масло , вода и т.н. По пътя, на височините нещо се опитваше да ми загрява, но не обърнах внимание, като се върнах, с учудване :roll: установих, че преди тръгване съм забравил да завъртя капачката на радиатора - водата беше останала наполовина, а капачката си я намерих :mrgreen: върху скоросната кутия :roll:
Добре , че нищо не й стана......  :mrgreen:
_________________ ФИАТ УНО 1.1 '86 г.
Lz 1 DSJ
Истината е някъде там!
http://new.omegabg.net/index.php?mforum=fiatunobg
|
Пет Сеп 29, 2006 1:21 pm |
|
|