Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 11:36 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Катастрофа с Фиат Браво в Люлин 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение Катастрофа с Фиат Браво в Люлин
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=779793 Има и снимки. Дано момичето се оправи :( !

Съб Апр 29, 2006 11:18 am
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Голям ужас!
ВНИМАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ БЕ ХОРА!!!

П.П.: Какво е това овче население не мога да разбера... станала катастрофа и се събрала веднага тълпа зяпачи....

Съб Апр 29, 2006 11:36 am
Профил ICQ
Мнение 
Mazgarev написа:
Голям ужас!
ВНИМАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ БЕ ХОРА!!!

П.П.: Какво е това овче население не мога да разбера... станала катастрофа и се събрала веднага тълпа зяпачи....

Няма да забравя как миналото лято пред мен една госпожа мина през велосипедист и в паниката си се опита да избяга, като тялото на човека остана под колата и само това и попречи да си замине. Поне 2-3 мин. аз и още един човек се опитвахме да повдигнем колата пред погледа на двама полицаи спрели за банички и още поне 30-40 човека с прехапани устни, бездействащи на тротоара! Мръсни сеирджии!!! Това на един от централните булеварди на Варна!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_46

Съб Апр 29, 2006 11:52 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
Живея много близо до станалото и минавам оттам всеки ден. И от двете страни на улицата има училище и деца пресичат постоянно. Отдавна хората настояват да има светофар, но им се отказва заради близкия такъв на Кооперативния пазар. Аз се питам също каква е причината една линейка да стигне до мястото на тежка катастрофа за 40 минути?! Моля се момичето да се оправи.

И дано все повече шофьори се вслушват в призива УБИЙ СКОРОСТТА-СПАСИ ДЕТЕ!

Съб Апр 29, 2006 12:01 pm
Профил
Мнение 
Аз на тоя дето е снимал бих му заврял фотоапарата някъде... :evil:

Съб Апр 29, 2006 2:07 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Осъждам този човек! През това място съм минавал с колата, винаги има хора на пазара и пешеходна пътека, доста широка. Всеки знае, както и аз, дори да не съм от квартала, че там е тясно, пресичат хора, движението с повече от 20 е равно на убииство на човек! При тези факти, дано да го осъдят тоя човек, и да му вземат колата, защото мен ме е срам да карам редом с него!

Съб Апр 29, 2006 8:12 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
аз живея наблизо до това място .Просто е крайно време да сложат един сфетофар. има 2 училища и 1 детска градина!!!!
това не е първото дете или човек което блъскат там,а напоследък ,май почнаха всяка седмица дастават такива неща .

Нед Апр 30, 2006 11:56 am
Профил
Мнение 
Всички сме шофьори на всеки може да се случи,само не мога да разбера как някои диванета виждат че има един ортълък хора на платното и окло него и карат с несъобразена скорост за ситуацията. Доста често пешеходците са овце трябва винаги да намаля ме скороста и да сме в пълна готовност за спиране защото всичко може да се очаква от тях,кой замислен, кой с проблеми,кой.....

Нед Апр 30, 2006 12:28 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Цитат:
Аз се питам също каква е причината една линейка да стигне до мястото на тежка катастрофа за 40 минути?!

Причината се корени в това колко "добри" шофьори сме. Случвало ли ви се е да видите как линейка си пробива път в задръстване. УЖАС! Поне 30% от участниците или се правят на ударени или "не могат да карат освен ако не е направо". Побеснявам в такива ситуации :36_2_49:

Пон Май 01, 2006 3:02 am
Профил
Модератор
Модератор
Аватар

Мнение 
Ами всички почти нарушаваме ежедневно и по-много пъти правилата за движение по пътищата.
ВСЕКИ ден се опитвам да карам по тях но винаги до 5 мин някой тарикат или кретен ме изнервя и почвам да беснея.

Има ли от нас някой който да кара цял ден и да не се нерви, да спазва всички знаци и правила ????
Да си признае веднага.

Пон Май 01, 2006 9:08 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
1115 написа:
Има ли от нас някой който да кара цял ден и да не се нерви, да спазва всички знаци и правила ????
Да си признае веднага.

има :oops:
може и причината да е, че съм шофьор от няколко седмици :roll:
обаче като караш по правилата си навличаш гнева на още повече шофьори :(

Пон Май 01, 2006 10:57 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

Мнение 
Tickle написа:
1115 написа:
Да си признае веднага.

Да и аз. Спазвам ограниченията на скоростта, а също и знаците. Понякога на жълто спирам рязко (ако някой кара зад Ритмо да има предвид ;) )
Проблема ми е, че обичам да тръгвам като на рали, защото обичам да ме натиска в седалката. Само че на 2-ра стигам 50км/ч и карам без газ до следващият светофар. ;)

Пон Май 01, 2006 11:39 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

Мнение 
Tickle написа:

Да, това ме дразни страшно много!! Като цяло ми е приятно да си карам спокойно и държа колата (ходовата част) да остане цяла и никой да няма пострадал... т.е. предпочитам да карам по правилата, НО има страшно много прости хора по пътя, които непрекъснато те принуждават да караш с значително превишена скорост или ако караш нормално то трябва непрекъснато да си в дясната лента, т.е да се бориш с много, адски много дупки (и неправилно паркирани автомобили). Това от своя страна значи да правиш слалом и често да ти се налага да биеш рязско спирачки или да минаваш в лявата лента... от където риска от инциденти се увеличава страшно много. Дефакто агресивното каране в града на другите шофьори те принуждава да караш и ти бързо в участъци където сам усещаш, че скоростта не е съобразена с обстановката!
Това което искам да кажа е, че всички шофьори които "натискат" другите шофьори да карат извън правилата са индиректно виновни за тези инциденти по пътищата (като с въпросната катастрофа), тъй като това вилияе най-много на младите шофьори... Замислете се над тази гледна точка следващия път като натиснете клаксона на бавно движещ се автомобил (например с 50км/ч в града, който тъй или иначе се движи с максимално разрешената скорост) или му се "качите" на багажника и му ръкомахате "да почне да кара". Кой е "лошия" и кой е "добрия"?

Пон Май 01, 2006 2:06 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
Карането в София е меко казано убииствено.дори и да кара човек по правилата пак може да стане жертва не катастрофа.работата ми е такава, че през повечето време от дения съм зад волана и да ви кажа че се отчайвам като гледам какви шофьори има и вечер като се пребера от работа съм като парцал.скапан до неузнаваемост.
Нейскам повече да се отклонявам от темата затова само ще ви кажа.Колеги пазете се и внимавайте с карането.Един дългогодишен шофьор преди време ми беше казал. "дай предимство и на този, който е без предимство"

Пон Май 01, 2006 2:48 pm
Профил ICQ
Мнение 
Като ти свири и ти святка,а ти няма каде да се прибереш върни втора карай с 20км/ч и си кажи повече не може и си представи как му свършваш на педала отзаде в остата.Той и без това не знае за къде бърза,бърза да спре на следващия светофар

Пон Май 01, 2006 4:07 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща