|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 5:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ФОРУМЕН КАЛЕНДАР 2008 - ПОБЕДИТЕЛИТЕ!
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
 ФОРУМЕН КАЛЕНДАР 2008 - ПОБЕДИТЕЛИТЕ!
Така, след дълго броене на гласовете ето ги и победителите! Не са 15, а 16 снимките победители, защото две от предложенията, които иначе имаха най-малко гласове, отгоре на всичкото бяха получили еднакъв вот и щеше да е нечестно да отпадне едно от тях. Вижте победителите, а до няколко дни ще имате възможност да изтеглите и готовия календар с много висока резолюция, след което да си го разпечатите където пожелаете. Ако имате и други идеи за разпространяване на календара, споделете ги!

Последна промяна Paparac на Чет Яну 03, 2008 8:04 am, променена общо 1 път
|
Вто Дек 18, 2007 10:57 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
Мене пак ме нема ..  ма се пак колите са еднообразни .... :o :o
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Сря Дек 19, 2007 4:06 pm |
|
 |
abarth77
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 7:12 pm Мнения: 124 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Добре е, че колегите класираха поне две снимки на моето Пунто, че то от тия Купета и Браво-та човек не може да се вреди 
_________________ FIAT Punto, 1.6 - Power is nothing without control!
|
Сря Дек 19, 2007 6:25 pm |
|
 |
Делимихалев
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Дек 16, 2007 7:18 pm Мнения: 10 Местоположение: Кърджали
|
Изборът беше труден.Наистина нямаше голямо разнообразие.Покрих 50%.Достатъчно ми беше само двувалката №47.
|
Чет Дек 20, 2007 8:08 pm |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 12, 2007 5:43 pm Мнения: 169 Местоположение: Смолян
|
Двете Смолянски красавци може ли да участваме
Аз и stevcho_sm :roll:
_________________ FIAT Bravo_GT 1,8 16V
|
Нед Дек 23, 2007 3:57 pm |
|
 |
stefcho_sm
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 12:02 am Мнения: 63 Местоположение: Смолян
|
r3p71l3 написа: Двете Смолянски красавци може ли да участваме Аз и stevcho_sm :roll: така е има какво да се види от нас 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

|
Нед Дек 23, 2007 4:06 pm |
|
 |
Trojaneca
|
Колега stefcho_sm, за убиване си, как може да не си качил тези снимки на конкурса?
|
Нед Дек 23, 2007 4:45 pm |
|
 |
Делимихалев
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Дек 16, 2007 7:18 pm Мнения: 10 Местоположение: Кърджали
|
 календар
Този календар ще види ли бял свят?Да не си остане само във форума.
|
Нед Дек 23, 2007 5:04 pm |
|
 |
Paparac
|
 Re: календар
Делимихалев написа: Този календар ще види ли бял свят?Да не си остане само във форума.
В какъв смисъл да не си остане само във форума? Точно от тук ще имаш възможност да си го изтеглиш и после съответно да го отпечаташ където сам желаеш.
|
Нед Дек 23, 2007 5:18 pm |
|
 |
stefcho_sm
Кара Фиатче 126
|
Trojaneca написа: Колега stefcho_sm, за убиване си, как може да не си качил тези снимки на конкурса? Ами братле гледам форума всеки ден но вообще несъм обърнал внимание за календар ;) е има ли възможност наши снимки да присъстват в календара  Все пак немисля че колите ни са много грозни 

|
Нед Дек 23, 2007 6:23 pm |
|
 |
LEVSKI
|
stefcho_sm написа: Trojaneca написа: Колега stefcho_sm, за убиване си, как може да не си качил тези снимки на конкурса? Ами братле гледам форума всеки ден но вообще несъм обърнал внимание за календар ;) е има ли възможност наши снимки да присъстват в календара  Все пак немисля че колите ни са много грозни 
Колега, все пак си имаше правила, беше пусната анкета. Не можем да правим компромиси за едни, аз за други не, аз също съжалявам, че не е попаднала нито една от "Смолянските" снимки. Прибавянето на снимки, приключи 24ч, след стартирането на гласуването, а то дори приключи преди седмица.
|
Нед Дек 23, 2007 6:35 pm |
|
 |
sok1
|
stefcho_sm написа: Trojaneca написа: Колега stefcho_sm, за убиване си, как може да не си качил тези снимки на конкурса? Ами братле гледам форума всеки ден но вообще несъм обърнал внимание за календар ;) е има ли възможност наши снимки да присъстват в календара  Все пак немисля че колите ни са много грозни 
Никой не отрича, че колите са добри. Но правилата са си правила. Имаше срокове, за публикуване, за гласуване и класиране, които изтекоха. Представи си какво ще стане, ако се направи компромис на един човек. Всеки тогава ще си снима колата наново и ще настоява да се включи в календара. Не става. Но да не забравяме, че този календар се направи за отрицателно време. За следващата година, убеден съм, календарът ще е в пъти по-качествен, защото ще имаме цяла година да си снимаме красавиците и то на много по-екзотични места. Така че пази си снимките и не спирай да снимаш.
И аз ще снимам, че и мен ме няма в този календар.
Опс. Levski ме е изпреварил. 
Последна промяна sok1 на Нед Дек 23, 2007 6:49 pm, променена общо 1 път
|
Нед Дек 23, 2007 6:36 pm |
|
 |
stefcho_sm
Кара Фиатче 126
|
LEVSKI написа: stefcho_sm написа: Trojaneca написа: Колега stefcho_sm, за убиване си, как може да не си качил тези снимки на конкурса? Ами братле гледам форума всеки ден но вообще несъм обърнал внимание за календар ;) е има ли възможност наши снимки да присъстват в календара  Все пак немисля че колите ни са много грозни  Колега, все пак си имаше правила, беше пусната анкета. Не можем да правим компромиси за едни, аз за други не, аз също съжалявам, че не е попаднала нито една от "Смолянските" снимки. Прибавянето на снимки, приключи 24ч, след стартирането на гласуването, а то дори приключи преди седмица. Е здраве да е ;) ще очаквам публикуването на календара

|
Нед Дек 23, 2007 6:37 pm |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 12, 2007 5:43 pm Мнения: 169 Местоположение: Смолян
|
stefcho_sm написа: LEVSKI написа: stefcho_sm написа: Trojaneca написа: Колега stefcho_sm, за убиване си, как може да не си качил тези снимки на конкурса? Ами братле гледам форума всеки ден но вообще несъм обърнал внимание за календар ;) е има ли възможност наши снимки да присъстват в календара  Все пак немисля че колите ни са много грозни  Колега, все пак си имаше правила, беше пусната анкета. Не можем да правим компромиси за едни, аз за други не, аз също съжалявам, че не е попаднала нито една от "Смолянските" снимки. Прибавянето на снимки, приключи 24ч, след стартирането на гласуването, а то дори приключи преди седмица. Е здраве да е ;) ще очаквам публикуването на календара
Какво да се прави прави са
Няма страшно за догодина на колата и предсоят куп промени оптика и сила 
_________________ FIAT Bravo_GT 1,8 16V
|
Нед Дек 23, 2007 6:43 pm |
|
 |
abarth77
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 7:12 pm Мнения: 124 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Прав си, айде дружно да го убием Стефчо:D Такова хубаво Пунто, а да липсва в календара!
_________________ FIAT Punto, 1.6 - Power is nothing without control!
|
Нед Дек 23, 2007 9:15 pm |
|
|