|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Потребители-мнения-статистика.
Автор |
Съобщение |
Tornado
|
 Потребители-мнения-статистика.
Ето една интересна статистика затова колко потребители имат 0 мнения,1 мнение и.т.н.В първата колонка са броя потребители които имат еди-колко си мнения.Примерно:1601 потребителя само са регистрирани и не са дали нито едно мнение.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Tornado на Съб Яну 20, 2007 9:56 pm, променена общо 1 път
|
Съб Яну 20, 2007 7:17 pm |
|
 |
Nino
|
 Re: Потребители мнения статистика.
Tornado написа: Ето една интересна статистика затова колко потребители имат 0 мнения,1 мнение и.т.н.В първата колонка са броя потребители които имат еди-колко си мнения.Примерно:1601 потребителя само са регистрирани и не са дали нито едно мнение.
И половната от тези са да си пуснат обявите в "ПРОДАВА"! Дали не трябва да обмислим вариант за публикуване в "Продава" да не се иска регистрация! Аман от преходящи!
|
Съб Яну 20, 2007 8:49 pm |
|
 |
Tornado
|
Ами то си личи колко са неактивните във форума от общо 3600 потребители от тях 2500 никакви ги няма.
|
Съб Яну 20, 2007 9:50 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
според мен 1/3-от неактивните само четат мнения но пък редовно и се притесняват да дават мнения аз също бях така навермето имам и познати които са така, защото не разбират нищо от коли и просто от форума са образоват
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Съб Яну 20, 2007 10:17 pm |
|
 |
Tornado
|
Аз както виждам и чета във форума не се говори и пише само за коли,а и всичко останало така,че това не е оправдание.
|
Съб Яну 20, 2007 10:22 pm |
|
 |
chuni
|
Някой от новорегистрираните се опитват да пишат ама им се случва това viewtopic.php?t=13176&start=0
Мисля си че с тези дето се пробват да пишат за първи път отношението трябва да е по умерено а не толкова рязко.
За да пишат повече хора във форума а не едни и същи около 40 - 50 потребителя.

|
Съб Яну 20, 2007 10:43 pm |
|
 |
Nino
|
chuni написа: Някой от новорегистрираните се опитват да пишат ама им се случва това viewtopic.php?t=13176&start=0 Мисля си че с тези дето се пробват да пишат за първи път отношението трябва да е по умерено а не толкова рязко. За да пишат повече хора във форума а не едни и същи около 40 - 50 потребителя. 
Извинявай, но ще си ПОЗВОЛЯ КАТЕГОРИЧНО да не се съглася с теб!!!Нека приятелю стари, да не търсим ПРОБЛЕМИ там където ги НЯМА/КАКТО СА ГО КАЗАЛИ ПО-УМНИ ОТ НАС:... ПОД ВОЛА ТЕЛЕ/, няма и да ги ИМА!
Защото на това което ти даваш за пример аз мога да дам МНОГО, но ще се огранича с последните най -ПРЕСНИ! Наслаждавай се:
viewtopic.php?t=13123
viewtopic.php?t=7083
Това, че този форум се опитва да налага някакъв ХАРАКТЕР, няма абсолютно нищо лошо!!! Това , че хората натоварени с функциите да го регулират мислят, че КОЛИЧЕСТВОТО не е КАЧЕСТВО, също няма нищо лошо!
За това мисля, че подобни коментари /като твоя/ не водят до нищо ново и непознато! Таз музика сме е слушали, ако обичате слушайте си я Вие, но не тук!
ИМА ПРАВИЛА И ТЕ СА ЗА ТОВА ДА СЕ СПАЗВАТ!!! КОЙТО НЕ ИСКА, бъклица не сме предлагали! Форуми БОЛ!
Както един колега каза преди време тук, "КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА", а на скоро чух от една красива дама: "КОЙТО ОБУВА, ТОЙ И СЪБУВА"!!! :mrgreen: Сори!
|
Съб Яну 20, 2007 11:04 pm |
|
 |
chuni
|
Nino написа: chuni написа: Някой от новорегистрираните се опитват да пишат ама им се случва това viewtopic.php?t=13176&start=0 Мисля си че с тези дето се пробват да пишат за първи път отношението трябва да е по умерено а не толкова рязко. За да пишат повече хора във форума а не едни и същи около 40 - 50 потребителя.  Извинявай, но ще си ПОЗВОЛЯ КАТЕГОРИЧНО да не се съглася с теб!!!Нека приятелю стари, да не търсим ПРОБЛЕМИ там където ги НЯМА/КАКТО СА ГО КАЗАЛИ ПО-УМНИ ОТ НАС:...ПОД ВОЛА ТЕЛЕ/, няма и да ги ИМА! Защото на това което ти даваш за пример аз мога да дам МНОГО, но ще се огранича с последните най ПРЕСНИ! Наслаждавай се: viewtopic.php?t=13123viewtopic.php?t=7083Това, че този форум се опитва да налага някакъв ХАРАКТЕР, няма абсолютно нищо лошо!!! Това , че хората натоварени с функциите да го регулират мислят, че КОЛИЧЕСТВОТО не е КАЧЕСТВО, също няма нищо лошо! За това мисля, че подобни коментари /като твоя/ не водят до нищо ново и непознато! Таз музика сме е слушали, ако обичате слушайте си я Вие, но не тук! ИМА ПРАВИЛА И ТЕ СА ЗА ТОВА ДА СЕ СПАЗВАТ!!! КОЙТО НЕ ИСКА, бъклица не сме предлагали! Форуми БОЛ! Както един колега каза преди време тук, "КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА", а на скоро чух от една красива дама: "КОЙТО ОБУВА, ТОЙ И СЪБУВА"!!! :mrgreen: Сори!
Здрасти NINO, радвам се да обменим малко мнения .С това което написах имам предвид че на новите във форума може по - кротко да им се обяснят правилата а не с рогата напред
А относно спазването на правилата съм на същото мнение.
Последна промяна chuni на Съб Яну 20, 2007 11:32 pm, променена общо 1 път
|
Съб Яну 20, 2007 11:22 pm |
|
 |
Nino
|
Aми аз като отивам в непозната къща, друга служба, малко се поослушвам, виждам какви са порядките и тогава почвам да се проявявам! Не действам като "СЛОН В СТЪКЛАРСКИ МАГАЗИН"!!! Точно тези, които визираме действат така и си заслужават зеления/червения молив!
Въпреки всичко се избягват КРАЙНОСТИ, ДАЖЕ СЕ ПИШЕ НА ЛИЧНИ ПОНЯКОГА СЛЕДНОТО:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
fossil84 написа:
извинявам се господине първо не знам кой сте мисля, че е по добре да се представите първо и чак тогава да давате заповеди.Дълго време съм живял извън БГ и ми е трудно да пиша на Български и не виждам какъв е проблема все пак влизаме в Европейския съюз и имено тога всеки може да ползва какъвто си пожелае език.Няма смисъл да ви обеснявам каквото и да било отношението ви което показахте в написаното от вас досега показва, че не сте запознат с елементарни правила. И ви моля когато не познавате един човек поне имаите елементарна етикеция!!!!
Nino написа:
Това беше официално и ПОСЛЕДНО предупреждение за ПЪЛНО ограничаване на достъпа ти до този форум/БАН/, АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПИШЕШ С ЛАТИНСКИ БУКВИ.
Сега разбра ли ме? Ако обичаш прочети правилата на форума.Ако нямаш инсталирана кирилица има "кредор" който ще те транслира.Надявам се това да е последният ни разговор на тази тема.
Eто ти една примерна транскрипция, кое бутонче от клавиатурата да натискаш, когато си на фонетична и използваш кредора:
Ч = ~ - горе в ляво до 1-цата
Я = Q
В = W
Ж = V
Ь = X
Ъ = Y
Й = J
Ю = \
Ш = [
Щ = ]
Надявам се , че вече съм пределно ЯСЕН!
Nino написа:
1.Това, че на Вас е трудно за пишете на български език не бива да се превръща в проблем на четящите Ви и затова има "кредор" както вече споменах.
2.Говорейки за "ЕЛЕМЕНТАРНА" етика и етикеция да напомням ли, че няколко пъти колеги най-учтиво Ви напомниха да пишете на кирилица!
3.Говорейки за Европейски съюз, предполагам, че на никой болен мозък няма да му хрумне да пише на английски или френски език на глаголица... т.е. с букви от нашата азбука /"ХЕЛОУ ХАУ АР Ю"....или БОНЖУР ФОСИЛ84, КОМОН САВА...СМЕШНО НАЛИ?/!!! Вие не пишете на чужд език, а пишете на български с латински букви!
4.Нямам задължение произтичащо от факта ,че съм МОДЕРАТОР да Ви се представям, а имам задължение да следя да се спазват правилата на форума.
5.Надявам се, че повече няма да има недоразумения, пък и Вие се убедихте, че да се пиша на български език на кирилица не е толкова страшно и трудно.
С пожелания за весели празници!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Но след като ГЬОТФЕРЕНЛЪКА няма граници,знаеш какво следва.
Последна промяна Nino на Съб Яну 20, 2007 11:47 pm, променена общо 3 пъти
|
Съб Яну 20, 2007 11:30 pm |
|
 |
Tornado
|
Nino написа: Aми аз като отивам в непозната къща, друга служба, малко се поослушвам, виждам какви са порядките и тогава почвам да се проявявам! Не действам като "СЛОН В СТЪКЛАРСКИ МАГАЗИН"!!! Точно тези, които визираме действат така и си заслужават зеления/червения молив! Въпреки всичко се избягват КРАЙНОСТИ, ДАЖЕ СЕ ПИШЕ НА ЛИЧНИ ПОНЯКОГА СЛЕДНОТО: privmsg.php?folder=sentbox&mode=read&p=49064Но след като ГЬОТФЕРЕНЛЪКА няма граници,знаеш какво следва.
Какво правиш този линк ме хвърля направо във моите лични съобщения и всички ли ги четат.
|
Съб Яну 20, 2007 11:38 pm |
|
 |
Nino
|
Tornado написа: Nino написа: Aми аз като отивам в непозната къща, друга служба, малко се поослушвам, виждам какви са порядките и тогава почвам да се проявявам! Не действам като "СЛОН В СТЪКЛАРСКИ МАГАЗИН"!!! Точно тези, които визираме действат така и си заслужават зеления/червения молив! Въпреки всичко се избягват КРАЙНОСТИ, ДАЖЕ СЕ ПИШЕ НА ЛИЧНИ ПОНЯКОГА СЛЕДНОТО: privmsg.php?folder=sentbox&mode=read&p=49064Но след като ГЬОТФЕРЕНЛЪКА няма граници,знаеш какво следва. Какво правиш този линк ме хвърля направо във моите лични съобщения и всички ли ги четат.
Този линк който цитирам ме хвърля моите и те уверявам,че никой не чете твоите, просто всеки си чете личните! хе-хе спокйно, кликнах и си излизат моите лични споко! Сега ще редактирам и копирам тук "ДЪЛБОКОМИСЛЕНИЯ" диалог!
|
Съб Яну 20, 2007 11:42 pm |
|
 |
chuni
|
Nino написа: Aми аз като отивам в непозната къща, друга служба, малко се поослушвам, виждам какви са порядките и тогава почвам да се проявявам!
Ти това го правиш защото имаш опит и знаеш как да се държиш , но има по-млади потребители който са по - импулсивни и нямат опит в общуване с повече хора може би на тях трябва по- кротко да се обяснят правилата за да бъдат приобщени тук.
|
Съб Яну 20, 2007 11:43 pm |
|
 |
Tornado
|
 Ок
|
Съб Яну 20, 2007 11:43 pm |
|
 |
masterkar
|
Има и положителни примери - след забележка :arrow: взема си поука - като колегата robert1975.
viewtopic.php?t=13171
Все пак: Човешко е да се греши! И бих добавил: Нечовешко е да не се учиш от грешките си! :mrgreen:
|
Съб Яну 20, 2007 11:56 pm |
|
 |
Nino
|
chuni написа: Nino написа: Aми аз като отивам в непозната къща, друга служба, малко се поослушвам, виждам какви са порядките и тогава почвам да се проявявам! Ти това го правиш защото имаш опит и знаеш как да се държиш , но има по-млади потребители който са по - импулсивни и нямат опит в общуване с повече хора може би на тях трябва по- кротко да се обяснят правилата за да бъдат приобщени тук.
Добре де, какво "НЕКРОТКО" видя в моите зелени съобщения в линковете цитирани по-горе! Какво смущаващо "младия потребител"!? Да ти кажа ли, че въпросният "млад потребител" току що ми написа съобщение на лични пак на латиница....ШАШ !! :mrgreen:
Моля те кажи какво да направя, даже подготви ми едно съобщение към него и го прати на лични, аз ще му го препратя! :roll:
|
Нед Яну 21, 2007 12:00 am |
|
|