|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 12:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
zgabrovski
|
 Днеска си видях пунтото
Доброто ми старо пунто, с което минах толкова много километри, мина случайно пред мене точно като пресичах булеварда пред работата. Изпитах невероятен кеф, дори звъннах на пича и той ми каза че е супер доволен от количката и че действително е бил той.
|
Пон Яну 08, 2007 4:56 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
 Re: Днеска си видях пунтото
zgabrovski написа: Доброто ми старо пунто, с което минах толкова много километри, мина случайно пред мене точно като пресичах булеварда пред работата. Изпитах невероятен кеф, дори звъннах на пича и той ми каза че е супер доволен от количката и че действително е бил той.
значи от тебе ,човек може да си купи кола или друго нещо !!
рядко се случва да има подобни отношения купувач-продавач !
заслужаваш похвала -ИЗЛЕЗ ПРЕД СТРОЯ :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пон Яну 08, 2007 8:05 pm |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Хехе тва е яко, и аз преди година някъде си видях голфа дето продадох в София още 2002 година. И ми стана хубаво че колата (83 година) все още се движи.
Пон Яну 08, 2007 9:24 pm |
|
 |
Ganchev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 03, 2007 9:31 pm Мнения: 131 Местоположение: София 19 Люлин
|
добре е,че си се грижел за него и ти създава едно приятно чувство дори да не е при теб :cry:
|
Пон Яну 08, 2007 10:41 pm |
|
 |
BODZOO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Май 19, 2006 2:22 pm Мнения: 167 Местоположение: София
|
Ехх и аз да имах този касмет.
Аз която и кола да сам продал се се случва нещо с нея,или се блъска и
не става за нищо или я открадват и се сам бил аз виновен в очите на коповачите.
Като се блуснат казват че сам я оручасъл,а като я гепат , че аз сам я откраднал и искам откупа.
Колко главоболия просто си немате на идея. :( :cry:
_________________ Bravo JTD
|
Вто Яну 09, 2007 10:15 am |
|
 |
Executor
|
BODZOO написа: Ехх и аз да имах този касмет. Аз която и кола да сам продал се се случва нещо с нея,или се блъска и не става за нищо или я открадват и се сам бил аз виновен в очите на коповачите. Като се блуснат казват че сам я оручасъл,а като я гепат , че аз сам я откраднал и искам откупа. Колко главоболия просто си немате на идея. :( :cry:
Какво се притесняваш след като не си виновен за тяхното нещастие!
Има много хора, който си мислят че са нещо повече от другите! 
|
Вто Яну 09, 2007 2:38 pm |
|
 |
Kuku
|
Аз преди малко повече от месец си видях Bravo-то - просто не приличаше на кола :cry:
Откриите десетте разлики :cry: :arrow:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Яну 09, 2007 5:20 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
Kuku написа: Аз преди малко повече от месец си видях Bravo-то - просто не приличаше на кола :cry: Откриите десетте разлики :cry: :arrow:
олеле
какво стана с Grande Punto?
или избра друго?
Вто Яну 09, 2007 5:37 pm |
|
 |
Kuku
|
sev написа: Kuku написа: Аз преди малко повече от месец си видях Bravo-то - просто не приличаше на кола :cry: Откриите десетте разлики :cry: :arrow: олеле какво стана с Grande Punto? или избра друго?
Не, това ще е следващата кола, въпроса е кога :cry: - от застрахователната компания (БулИнс) нещо се ослушват за плащането и за огледите, и не знам до кога ще чакам парите, за да си поръчам ГрандеПунто :(
|
Вто Яну 09, 2007 5:48 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
Kuku написа: Не, това ще е следващата кола, въпроса е кога :cry: - от застрахователната компания (БулИнс) нещо се ослушват за плащането и за огледите, и не знам до кога ще чакам парите, за да си поръчам ГрандеПунто :(
явно пък нашенски изпълнения
Вто Яну 09, 2007 5:54 pm |
|
 |
wwweb
|
Kuku написа: Аз преди малко повече от месец си видях Bravo-то - просто не приличаше на кола :cry: Откриите десетте разлики :cry: :arrow:
Божееееее, това не е истина просто! Едно от най-хубавите Браво, които съм виждал и тоя в какво го е превърнал. Да не е участвал във войната в Ирак с него?
|
Вто Яну 09, 2007 6:14 pm |
|
 |
Kuku
|
wwweb написа: Божееееее, това не е истина просто! Едно от най-хубавите Браво, които съм виждал и тоя в какво го е превърнал. Да не е участвал във войната в Ирак с него? Не знам, ама направо ми се сви сърцето, като го видях :cry:
И даже влезна с ръчна в газостанцията :?
Оказа се, че този е втори собственик, след мен и явно има много фактори за достигане на сегашното състояние на колата :roll: а на мен ми отне около година да го направя слънце :cry:
Все тая де и да се жалвам, няма да помогне.... съсипали са я :!:
|
Вто Яну 09, 2007 9:21 pm |
|
 |
ptzonev
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Окт 05, 2006 12:14 am Мнения: 31 Местоположение: София 10 Триадица
|
Аз вчера го видях това браво в Горубляне. Все още е като на третата снимка. Отначало реших че е спукал гума и кара с резервната, но след 10 мин. се върна обратно и видях че и двете му задни гуми са такива. Жалко че са я съсипали. :cry:
_________________ Fiat Uno 45
Fiat Uno 1.3 turbo i.e.
|
Вто Яну 09, 2007 11:02 pm |
|
 |
Ganchev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 03, 2007 9:31 pm Мнения: 131 Местоположение: София 19 Люлин
|
леле ужас това прекрасно браво на какво е заприличало след като е попаднало в ръцете на този изрод :| :cry: :?  :( :x
|
Вто Яну 09, 2007 11:12 pm |
|
 |
icomirGT
Кара Фиатче 126
|
 :cry: ама не са само 10 пове 4е са :!:
_________________ FIAT
|
Вто Яну 09, 2007 11:17 pm |
|
|