Автор |
Съобщение |
doofiat
|
 Чие е това Купе, което дадоха в новините по бТВ
Да не е някой колега? Станал е някакъв инцидент във В.Търново. Става дума за тъмно зелено Купе, върху предницата, на което имаше друга кола.
|
Нед Яну 07, 2007 11:24 pm |
|
 |
Vladim
|
Англичанин е човека! ;)
|
Нед Яну 07, 2007 11:32 pm |
|
 |
Gugev
|
И аз го видях, интересна ситуация!
|
Нед Яну 07, 2007 11:37 pm |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Не е мойто със сигурност 
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Нед Яну 07, 2007 11:45 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
Vladim написа: Англичанин е човека! ;)
Ако наистина е англичанин и зелено купето май е на един пич който откри едно кафе в италиянски стил във ВТ.
Ей изпуснал съм новините. Я раздуйте. Англичанина с очила ли беше ако са го показали.
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Пон Яну 08, 2007 12:12 am |
|
 |
Tornado
|
А кафето се намираше окло улица Зеленка мисля
|
Пон Яну 08, 2007 5:24 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Пияната англииска маймуна Том за кой ли път се опита да разпилее тази кола. Ако англичаните трябва да са ни за пример какви европеици трябва да сме да та таковам в Европата за по малко от 2 години този перфектен автомобил прилича на терлик 2 пъти сме му сменяли носачи за това време и то не защото са разбити а защото ги е кривил колко килограма кит има по колата е друг въпрос. Ето и пораженията по колата
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Яну 08, 2007 7:57 pm |
|
 |
Abarth.
|
stenli написа: Пияната англииска маймуна Том за кой ли път се опита да разпилее тази кола. Ако англичаните трябва да са ни за пример какви европеици трябва да сме да та таковам в Европата за по малко от 2 години този перфектен автомобил прилича на терлик 2 пъти сме му сменяли носачи за това време и то не защото са разбити а защото ги е кривил колко килограма кит има по колата е друг въпрос. Ето и пораженията по колата
По предния капак толкова кит има,че при удара се е напукал и се личат някви дебели слоеве 
|
Пон Яну 08, 2007 8:07 pm |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Ако се продава на части звънкайте 
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Пон Яну 08, 2007 8:09 pm |
|
 |
Tornado
|
Какво е станало някой може ли да разясни по подробно.
|
Пон Яну 08, 2007 8:15 pm |
|
 |
Fiat 127
|
Tornado написа: Какво е станало някой може ли да разясни по подробно.
Доколкото разбрах от новините е търсил нов метод, за да пребори проблема с паркирането  Майтапа на страна - нещо не е успял да спре и е спрял под този кйото е бил пред него. Беше качил Вектрата върху предния си капак. Ах как ме е яд за количката много ме кефи....
|
Пон Яну 08, 2007 9:05 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Когато ходех в Търново често ме баркаха с това Купе :mrgreen: Сега вече няма да ме препознават :mrgreen: И Стенли ако разбереш дали ще го продава или разпродава на чаркове обади се може да си харесаме нещо и ние от форума. :mrgreen:
_________________ COUPE pinin farina 2.0 16V
|
Пон Яну 08, 2007 9:11 pm |
|
 |
Stilo
|
Чак пък разпродажба - че колата си е слънце - нов капак, нови фарове и пребоядисване на броня.
Вероятно отдолу ще са отишли радиаторите - но другото си е наред - поне по това което видях по телевизията. Беше качила на капака си една бяла кола - заприлича ми на Голф 2.
|
Пон Яну 08, 2007 10:06 pm |
|
 |
Ganchev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 03, 2007 9:31 pm Мнения: 131 Местоположение: София 19 Люлин
|
Stilo написа: Беше качила на капака си една бяла кола - заприлича ми на Голф 2.
Мисля,че беше джета
|
Пон Яну 08, 2007 10:40 pm |
|
 |
doofiat
|
val_mcrae написа: Когато ходех в Търново често ме баркаха с това Купе :mrgreen: Сега вече няма да ме препознават :mrgreen: И Стенли ако разбереш дали ще го продава или разпродава на чаркове обади се може да си харесаме нещо и ние от форума. :mrgreen:
Аз точно за теб се сетих като видях репортажа 
|
Пон Яну 08, 2007 10:52 pm |
|
|