Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
 Какво стана днеска в София....
|
Вто Окт 31, 2006 9:16 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
като видях студа сутринта се сетих че ще има задръствания и реших в полза на трамвая. Навалицата е заради студа.
|
Вто Окт 31, 2006 9:21 pm |
|
 |
Abarth.
|
GTipo написа: като видях студа сутринта се сетих че ще има задръствания и реших в полза на трамвая. Навалицата е заради студа.
Те и трамваите неможеха да минават от тия задръствания...просто София беше БЛОКАЖ....непроходимо място
|
Вто Окт 31, 2006 9:24 pm |
|
 |
Richard Burns
|
В такива дни ме наляга носталгия по Сливен.............Там все още се кара нормално
Докога ли?
:cry: :cry: :cry:
|
Вто Окт 31, 2006 9:34 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Цялата работа е заради мача.
_________________ N.Y. State of Mind
|
Вто Окт 31, 2006 10:02 pm |
|
 |
doofiat
|
По В.Левски и на кръстовището на НДК беше манджа.
|
Вто Окт 31, 2006 11:06 pm |
|
 |
Esper
|
Ето малко снимки от "Яворов". Наистина не бях виждал подобно задръстване.
Боже, как го мразя този град :twisted:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Окт 31, 2006 11:44 pm |
|
 |
Abarth.
|
doofiat написа: По В.Левски и на кръстовището на НДК беше манджа.
Е то по Васил Левски принципно си е тегаво всеки ден,а кръстовището на НДК заради тоя Евлоги Георгиев щяха да ме нацепят 2 коли :evil: едвам се пристроих за обратен и беше мазало,а един ушев застанал и ми зяе (тоя който стоеше пред булеварда(Е.Георгиев),за да не минават коли) :evil:
|
Вто Окт 31, 2006 11:51 pm |
|
 |
Abarth.
|
Esper написа: Ето малко снимки от "Яворов". Наистина не бях виждал подобно задръстване. Боже, как го мразя този град :twisted:
Така беше по всички булеварди по които минах днес.... :cry: Дано това мъчение да го няма утре.... :cry:
|
Вто Окт 31, 2006 11:52 pm |
|
 |
Esper
|
От Младост 4 до кръстовището на Яворов и Драган Цанков през Цариградско - 1:25 мин. Мисля че са около 7-8км.
Нечовешко е... Заради скапания мач е целия хаос, това в комбинация със смяната на времето и резултата е налице. Само си представете ако и валеше. Дъжд, за сняг не ми достига фантазията :evil:
|
Вто Окт 31, 2006 11:59 pm |
|
 |
Esper
|
По едно време докато гледах на ситуацията от високо, мислех да сляза долу при колегата с караваната и да го питам дали не дава стаи под наем.
Че натам вървяха нещата
Отивам да вкарам една ракия и да се надявам да обесят някого за тоя хаос!
Не знам кого, все някой се е разпоредил да се изпозатворят улиците около стадиона :evil:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Ное 01, 2006 12:12 am |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Ами момчета България не е само София.  Я се пръснете по обезлюдената татковина па елате и тук в Ловеч да видите как няма такова движение . За един час я минала някоя кола я не. :twisted: Работа колкото щеш .Ето например десет роми от безработните вече пет месеца правят един тротоар дълък 300метра и както работят там ще ги затрупа и снега.Най много пет плочки да редят на ден така че имат работа за цяла петилетка.....А отделно сега и по изборите се поопъричиха бая защото така лесно президент не се избира .Трябват и мангизи... 
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Сря Ное 01, 2006 9:33 am |
|
 |
Fiat 127
|
Цялата работа беше заради мачО. Като е затворен Евлоги Георгиев и си е..... м...... На Вапцаров и Черни Връх задръстването беше навсякъде. Ама аз кротко от прозореца на офиса наблюдавах и после пеша до вкъщи.
|
Сря Ное 01, 2006 9:44 am |
|
 |
Ferrari
|
Проблема е че населението на София се увеличи много през последните години. Броя автомобили също се увеличава непрекъснато. София не може да поеме този трафик.
|
Сря Ное 01, 2006 9:47 am |
|
 |
Fiat 127
|
fiat_love написа: Проблема е че населението на София се увеличи много през последните години. Броя автомобили също се увеличава непрекъснато. София не може да поеме този трафик.
Винетки му е майката ВИНЕТКИ. Аз имам 10 колеги които идват от Перник всеки ден и поне 4-5 са с коли е кво е тва а? Как лятото по курортите се плаща за да влезеш с кола е така и тук трябва да стане. В студентски град има само 10 коли със софийска регистрация другото е от къде ли не. Може да се измисля ама не им се занимава
|
Сря Ное 01, 2006 10:25 am |
|
|