|
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 10:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Какво гориво да зареждаме и къде?
Автор |
Съобщение |
Fiat 127
|
Искам да попитам колегите които сипват на Лукойл дали правят разлика между бензиностанция Лукойл и Лукойл-Петрол? Има съществена разлика в горивата, но във визията нещата са почити еднакви. Аз от 3 месеца съм на газ. Сипвам главно от Лукойл-Петрол, защото ми е най-близо. Иначе зареждам и на ОМВ и Лукойл. На други ме е страх, защото не знам какво е качеството. Разлика от трите фирми не намирам. Като изключим цената винаги на Лукойл е с 2-3 ст. по-ниска.
|
Нед Окт 15, 2006 9:31 am |
|
 |
iakudza
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Окт 06, 2006 6:41 pm Мнения: 86 Местоположение: Плевен
|
Ами Ивайло разбира се ще ти отговаря.Аз собствена кола нямам!Сиромах човек съм :mrgreen: ,но за това пък когато мога и баща ми гледа на другата страна  взимам неговата кола-кога за кеф кога за работа.Та той има Brava 1.6 16v '99 на около 82-83хил.км реални -доста се поизръси според мен за нея.Ама имал-дал.Мисълта ми е че колицата понавървява все още  и се зарежда основно в Shell,той така иска и дава парите.Оплаквания от горивото им НИКАКВИ,Бравата си върви без проблеми.А ти каква машина караш?Ааа между другото аз съм се наточил на Bravo 1.9 JTD,но за сега изчаквам(и събирам пари) да видя как ще стоят нещата с мита,евро стандарта и т.н.Засега твърдо съм решил да е дизел-а пред 1.6 16V-вия двигател.Все пак е комън реил,а за тях само суперлативи чувам  Но все пак има време още.
_________________ Живота и свободата си заслужава този,който всеки ден се бори за тях.
Обичам Родината,мразя държавата!
|
Нед Окт 15, 2006 4:40 pm |
|
 |
Ивайло Стефанов Попов
|
iakudza написа: Ами Ивайло разбира се ще ти отговаря.Аз собствена кола нямам!Сиромах човек съм :mrgreen: ,но за това пък когато мога и баща ми гледа на другата страна  взимам неговата кола-кога за кеф кога за работа.Та той има Brava 1.6 16v '99 на около 82-83хил.км реални -доста се поизръси според мен за нея.Ама имал-дал.Мисълта ми е че колицата понавървява все още  и се зарежда основно в Shell,той така иска и дава парите.Оплаквания от горивото им НИКАКВИ,Бравата си върви без проблеми.А ти каква машина караш?Ааа между другото аз съм се наточил на Bravo 1.9 JTD,но за сега изчаквам(и събирам пари) да видя как ще стоят нещата с мита,евро стандарта и т.н.Засега твърдо съм решил да е дизел-а пред 1.6 16V-вия двигател.Все пак е комън реил,а за тях само суперлативи чувам  Но все пак има време още.
При мен пък ТОТАЛНО се объркаха нещата и май от ФИАТ се отказвам окончателно  и съм се насочил към друга ИТАЛИАНКА - ЛАНЧИЯ или ДЕДРА или КАППА !!!!!! 
|
Вто Окт 17, 2006 9:31 pm |
|
 |
Esper
|
Ивайло Стефанов Попов написа: При мен пък ТОТАЛНО се объркаха нещата и май от ФИАТ се отказвам окончателно  и съм се насочил към друга ИТАЛИАНКА - ЛАНЧИЯ или ДЕДРА или КАППА !!!!!! 
Е колега ти изби рибата...
След твоите тиради по адрес на Сейченто и Уно тъкмо ни убеди че си абсолютния фен на малките автомобили, и сега изведнъж Капа...
Но нищо де, посоката на еволюция във възгледите ти е в правилна посока :mrgreen:
Добре дошъл в отбора на грандоманите!
П.С: Дедра е модел на Ланча. Както и Капа 
|
Сря Окт 18, 2006 10:21 am |
|
 |
iakudza
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Окт 06, 2006 6:41 pm Мнения: 86 Местоположение: Плевен
|
 Защо така бе човек?Защо се отказваш от FIAT?Предполагам имаш сериозни причини? 
_________________ Живота и свободата си заслужава този,който всеки ден се бори за тях.
Обичам Родината,мразя държавата!
|
Сря Окт 18, 2006 7:34 pm |
|
|