Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:33 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Вчера бе 11/9 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Вчера бе 11/9
Вчера бе годишнината от "терористичните" актове в САЩ. Искам да видите още една гледна точка
http://liternet.bg/publish5/hkarastoianov/11sept.htm

Вто Сеп 12, 2006 10:30 am
UNREAD_POST 
това се коментираше на бая места

тези америкаци се вкарват в егати филмите

Вто Сеп 12, 2006 11:35 am
UNREAD_POST 
"Америка ще ви намери".
Това заяви президентът Джордж Буш по адрес на терорист № 1 Осама бин Ладен, без обаче да стане ясно дали САЩ са близо до залавянето му.

От Овалния кабинет в Белия дом Буш произнесе обръщението си към нацията, във връзка с петата годишнина от атентатите през 2001 година.

....туй го слушаме вече няколко години....приказки, приказки...........

Вто Сеп 12, 2006 11:39 am
UNREAD_POST 
Жалко за загиналите мирни граждани и мир на праха им, НО съм на мнение, че американците напълно си заслужават
още 10 тина такива 11/09 понеже са много отворени...
Пък Осама - те са си го създали, а сега олеле - Боклуци!

Вто Сеп 12, 2006 11:43 am
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
Жалко за загиналите мирни граждани и мир на праха им, НО съм на мнение, че американците напълно си заслужават

В този смисъл чувствам малко вина...и грях.....на въпросният ден се прибирах с колата към студентски град........чух по радиото какво е станало.....и се изкефих максимално....помня че нареждах нещо от рода на "-на ви, хакнаха ви го..."......но когато се прибрах и гледах по телевизията как скачат от небостъргачите....изтръпнах....и едва тогава разбрах какво всъщност се случва там.......

Вто Сеп 12, 2006 11:48 am
UNREAD_POST 
Логан написа:
kiro_of_the_day написа:

В този смисъл чувствам малко вина...и грях.....на въпросният ден се прибирах с колата към студентски град........чух по радиото какво е станало.....и се изкефих максимално....помня че нареждах нещо от рода на "-на ви, хакнаха ви го..."......но когато се прибрах и гледах по телевизията как скачат от небостъргачите....изтръпнах....и едва тогава разбрах какво всъщност се случва там.......

Че е грехота - грехота е! Хора загиват все пак... Картинките бяха покъртителни - така е!
Но както навсякъде НАРОДА СИ ПАТИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КОИТО САМ СИ Е ИЗБРАЛ!

Вто Сеп 12, 2006 11:53 am
UNREAD_POST 
Съжалявам само за жертвите,които са обикновенни хора като нас.
Снощи гледах филма Полет 93 и наистина останах потресена. Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Толкова силно ми повлия ,че след като излязох от кино салона сякаш неможех да кажа нищо.

Вто Сеп 12, 2006 12:00 pm
UNREAD_POST 
Филмът показва просто едно предположение за този полет. Реално от самолета не е намерено много. Да не кажа почти нищо.

Вто Сеп 12, 2006 12:03 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Както Хитлер започва войната с немски войници преоблечени като поляци "щурмуващи границата", т.е. нападат Германия (май нещо бъркам, но общо взето е това) и после историята я знаете...

Какво по-удобно решение за враг номер едно на човечеството - САЩ!?

1. Повод за война и то не каква да е, а в защита на свободата, демокрацията и к... му Янков!

2. Мъченици, в чието име да водим война!

3. Герои, на които да кичим медали в славната им борба срещу ... "тероризма"(!?) !

Никой не може да ме убеди, че т.нар "американци" (всички знаем кои по-точно -имам предвид по религиозен признак, но е опасно да се назовават конкретно, защото е вероятно да се навлече гнева на някоя кривозащитна организацийка) не са си съборили сами кулите! Полицейската държава и тайни служби №1 в света да проспят подобно начинание!

За какво мислите Осама бива "издирван" толкова години!? А и Буш не изглежда толкова притеснен. Сигурно се чуват редовно :wink:

Жалко за невинните, но те са поредната статистика за съжаление! И в Афганистан, Ирак, ... Иран :?

С 9/11 САЩ не вкараха в собствената си фанатична игра! Сега живеем в един по-добре "глобализиран" и "фанатизиран" свят!

Да сме само живи и здрави :mrgreen:

ПП- А на въпроса "ЗАЩО НИ МРАЗЯТ!?!?" :cry: :roll: :| , нека американската нация, като е толкоз интелигентна, сама да си отговори!

Вто Сеп 12, 2006 11:03 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
DEYAN IYI написа:
Както Хитлер започва войната с немски войници преоблечени като поляци "щурмуващи границата", т.е. нападат Германия (май нещо бъркам, но общо взето е това) и после историята я знаете...

Какво по-удобно решение за враг номер едно на човечеството - САЩ!?

1. Повод за война и то не каква да е, а в защита на свободата, демокрацията и к... му Янков!

2. Мъченици, в чието име да водим война!

3. Герои, на които да кичим медали в славната им борба срещу ... "тероризма"(!?) !

Никой не може да ме убеди, че т.нар "американци" (всички знаем кои по-точно -имам предвид по религиозен признак, но е опасно да се назовават конкретно, защото е вероятно да се навлече гнева на някоя кривозащитна организацийка) не са си съборили сами кулите! Полицейската държава и тайни служби №1 в света да проспят подобно начинание!

За какво мислите Осама бива "издирван" толкова години!? А и Буш не изглежда толкова притеснен. Сигурно се чуват редовно :wink:

Жалко за невинните, но те са поредната статистика за съжаление! И в Афганистан, Ирак, ... Иран :?

С 9/11 САЩ не вкараха в собствената си фанатична игра! Сега живеем в един по-добре "глобализиран" и "фанатизиран" свят!

Да сме само живи и здрави :mrgreen:

ПП- А на въпроса "ЗАЩО НИ МРАЗЯТ!?!?" :cry: :roll: :| , нека американската нация, като е толкоз интелигентна, сама да си отговори!

http://www.loosechange911.com/index_main.html
Набързо намерих това,дори не съм го прегледал,но филмчето което съм гледал с това име показва много говорещо за един голям сценарий.Има и много други филми,ако човек се поразрови ще намери.Дори и във филмите от Google има.

Сря Сеп 13, 2006 9:22 am
Профил
UNREAD_POST 
:arrow:

Сря Сеп 13, 2006 9:45 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ]