Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
Избиране на нова кола
днес ми се наложи да влезна в магазина до нас продават Мазда и имаше хора да си харесват кола
на многото въпроси не им бе отговорено или отговора беше да
ще видим
да може и да има
говореше винаги неточно и несигурно
аз го питах може ли да видя ключа показаха ми чип карта за отварянето нямало нужда от ключ
а там си има ключалки като обикновенна кола
питах го ако някой си загуби ключа или картата какво трябва да направи и той
каза че незнае
питах го и колко струва ключа -картата незнаеше
просто са сложили продавачи не на място
това не е хляб и колите не са лев или два.
трябва да са учили поне малко за коли най елементарни неща
но като знам колко електроника има и екстри новите коли
мани мани
днес ми се наложи да влезна в магазина до нас продават Мазда и имаше хора да си харесват кола
на многото въпроси не им бе отговорено или отговора беше да ще видим да може и да има говореше винаги неточно и несигурно аз го питах може ли да видя ключа показаха ми чип карта за отварянето нямало нужда от ключ а там си има ключалки като обикновенна кола питах го ако някой си загуби ключа или картата какво трябва да направи и той каза че незнае питах го и колко струва ключа -картата незнаеше просто са сложили продавачи не на място това не е хляб и колите не са лев или два. трябва да са учили поне малко за коли най елементарни неща но като знам колко електроника има и екстри новите коли мани мани
Така си е градски, тези стават толкова за продавачи на коли, колкото ти за учител по Български език и граматика!!! :mrgreen:
Вто Сеп 12, 2006 4:33 pm
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
така е и в магазини за авточасти / жена продавач - /, матазини за гуми, рибарски магазини и др. - сложили някакъв с риза и панталон дето не днае как се отваря капака и тръгнали да продават.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл