|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 1:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Какво ми се случи на връщане от морето
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Какво ми се случи на връщане от морето
Колеги пътувах 6 часа на връщане от морето. Автобуса се развали (шофьора мина над един клон и изглежда от вятъра му скъса някакъв маркуч)прави го човека около час и половина естествено около нега се бяха насъбрали много "разбирачи".Това става на около 20-тина километра от бургас.Чакахме да дойде някакъв да ни донесе вода(м/у времено стана адското задръствване) като дойде една др.кола щеше да се блъсне в него - бил се загледал и не видял спряния бус. След това попаднахме в някакво задръстване преди Карнобат и през цялото време автобуса не кара с повече от 80км./ч.ето малко снимки
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Чет Авг 31, 2006 9:28 am |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 и още малко
ето
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Чет Авг 31, 2006 9:31 am |
|
 |
Fiat 127
|
 Re: и още малко
Лоша работа е тва лятото да се пъува по наще пътища ама няма начин...... Аз на скоро ходих до Доспат и този район. Навръщане по магистралата / Тракия/ точно преди тунела на приятеля ми с който пътувахме му загря колата и спряхме да чакаме да изтине,че не му работеше перката. Беше леко сумрачно. Сложихме триъгълник както си му е реда аварийните и зачакахме. И един цървул го гледам от далеч зад някви камиони хоп в авариййната и газ изпреварва. Ние се дръпнахме на страна да отнесе поне само колите тоа у последния момент на 2 см преди триъгълника /верно че беше на 100 метра ама караше бързо/ се шмугна в ляво. Имаше доста псуване после ама добре че се размина всичко
|
Чет Авг 31, 2006 1:55 pm |
|
 |
zazo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 8:01 am Мнения: 63 Местоположение: Карлово
|
 голям зор
колега аз всяка седмица пътувам от Карлово до Царево сутрин тръгвам в 5 и се прибирам 11 вечерта не ме питай какви неща сам видял по пътищата този преход го правя от 2-ри май и вчера бях за последно
|
Пет Сеп 01, 2006 7:58 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|