|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 1:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Кой каква музика си има във фиатката?
Автор |
Съобщение |
nikolai_slavista
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Окт 18, 2005 12:18 am Мнения: 63 Местоположение: Бъкстон
|
Ами темата е малко стара ама е интересна.
Ами моита музика незнам дали е толкова скромна ама я ъбгреидвам и ще стане много по добра от сега те ето я и нея.
CD-MP3 player Clarion BD359RGMP 4x51W
Предна линия Magnat Car fit 102 2x30W RMS подлежи на смяна
Задна линия Alpine SPE-6902 2x30W RMS
Басс Hertz ES380 1x450W RMS
Усилвател
Thunder 2050 2x80 или 1x200W RMS ----- на заплата го сменям
Ето снимкми http://www.tuning.bg/forum/garage.php?m ... le&CID=349
http://snimka.bg/album.php?album_id=48142

|
Вто Авг 08, 2006 7:33 am |
|
 |
ivjordan
|
Цитат: Ами не е вярно че като има евтин касетофон и него няма да го вземат
От москвича на баща ми свиха едно радио, дето хващаше само "Христо Ботев" и при операцията си беха забравили две отверки - определено си беше далавера
А мойта музика е некакъв Елит с мр3 и отзад елипси Пайнер, а отпред - Филипс - кръгли, че не можах да намеря като оригиналните, ама сега филипсите май са заминали, та трябва да помисля нещо по въпроса.
|
Вто Авг 08, 2006 11:23 am |
|
 |
Ferrari
|
Все си мисля, че във форума имаше подобна тема.
|
Вто Авг 08, 2006 11:39 am |
|
 |
ForceWere
Кара кола
Регистриран на: Пет Апр 21, 2006 11:24 am Мнения: 314 Местоположение: София Бели брези
|
мойта музика е доволна, който се е качил не е останал разочарован,
цялата е 400W-RMS
_________________ Tofas- Sahin 1.6 карб.
|
Вто Авг 08, 2006 1:20 pm |
|
 |
nikolai_slavista
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Окт 18, 2005 12:18 am Мнения: 63 Местоположение: Бъкстон
|
Абе тая тема мая поизтървахме я да видим има ли нещо ново по фиатките.

|
Сря Авг 30, 2006 12:42 pm |
|
 |
donnna
|
пък аз си имам ZZTop и AC/DC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Сря Авг 30, 2006 1:12 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
В момента е кас'тфон за 10 лв (с ел. антена вкл. към цената) с оригиналните говорители на Чинкуечентото ... А смятам съвсем скоро да е с MP3+SD+USB Car Audio Player Nippon, 4x45W + 2х75W RMS усилвател (или може би 2 усилвателя по 75 вата, понеже имам схема за такива и е много простичка) + 2 елипси (още не съм си избрал какви) ...
За бас туби и т н няма място в багажника  Мислех да си направя 2, от 2те страни, за да може да заемат малко място ...
Но засега остава първо да направя кората, на която ще слагам елипсите, понеже не искам да дупча оригиналната, пък и както съм я замислил ще стане мно'у фешън
Пропуснах, отпред на оригиналните места ще има 2 кръгли нормални тонколони ...
А и в тази кола няма НИКОГА да прозвучи чалга !!!  Няма да излагам марката, я ... House, Trance, Dance, Retro ... това е музиката за една кола  (според мен, де  )
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Сря Авг 30, 2006 2:28 pm |
|
 |
Mescalin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 06, 2006 12:38 pm Мнения: 195 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|

ей тва ми е музиката
едит - Pioneer 5800
amp - Helix Dark Blue 4x 60 RMS
bass- MTX thunder 4500 233 W RMS
елипси - Hetrz ECX690
средни - Hetrz DCX130
Последна промяна Mescalin на Чет Авг 31, 2006 9:12 am, променена общо 1 път
|
Сря Авг 30, 2006 5:34 pm |
|
 |
EVITA
|
Оооо, мой'та музика е много фенска. Касетофона, който си е оригинален изглежда добре, но прави някакви изпълнения а'ла "Правя си квот' знам!". На всеки завой или всяка малка неравност по пътя ми свирка различни работи. Разбира се ако не се изключи, де. Щото и тва го има. Като пътувам и хоп .. Радио Хоризонт... Хоп ... Радио Свободна Европа ... Хоп някоя особено желана от мен Веселина месалина... Та за да не давам много пари имам една джа-джа, която се слага в запалката. Настойва се на радио честота. Радио честотата обаче свири , когато си иска  ... И слагам в нея USB Flash-ка. ... Тъпча музика яко  ...
|
Сря Авг 30, 2006 8:56 pm |
|
 |
Логан
|
А аз като за скромна кола имам и скромна музика.....касетофона ми е НЕО, ама има слотове за USB и флаш....чете МР3...слайд панел и прочее простотии........много съм доволен...свири горе-долу добре и никога, ама никога не е прескочило........е, само един път на радио... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А колконките даже и не знам какви са.....оригинални някакви......ама кви....Дачия навярно... :mrgreen:
|
Сря Авг 30, 2006 9:47 pm |
|
|