Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 1:41 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Темпра с ЕКСТРИ в интериора :) 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Темпра с ЕКСТРИ в интериора :)
е колеги направих малко "подобрения" на баба Темпра, какво мислите, дали е по скоро красиво или е по-скоро циганско,
идеята ми е ипанела с врътките на парното да ги направя такива, та да стане цялата конзола в един цвят, ама имаме търкане с жена ми, та реших да постна малко снимки пък после ще видим

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Последна промяна phoenix на Пет Авг 18, 2006 6:41 pm, променена общо 1 път

Пет Авг 18, 2006 6:23 pm
UNREAD_POST :)
Не се засягай , но не ми харесва, много ярко фолио си си избрал. А отвън какъв цвят ти е возилото?

Пет Авг 18, 2006 6:33 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: :)
EVITA написа:
Не се засягай , но не ми харесва, много ярко фолио си си избрал. А отвън какъв цвят ти е возилото?

Виж втората снимка в подписа.

Според мен е станало много добре!

Пет Авг 18, 2006 6:38 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
А на мен ми допада.....чак ме хвана носталгията по моята Темпра.......просто не съм се сещал, иначе със сигурност щях да я "ъпдейтна"......

Супер е...

Пет Авг 18, 2006 6:38 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Според мен или цялото да е в 1 цвят или нищо. Иначе става шаренийка!

Пет Авг 18, 2006 7:01 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Ами, колега, не се обиждай, ама не ме кефи. В някои салони на Алфа Ромео 155 има някакви подобни имитации и са ми много дразнещи. Можеш да помислиш за някакъв друг вариант.

Пет Авг 18, 2006 7:36 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Ми много е циганско даже, ако сложиш доста по-тъмно фолио и го махнеш онова парче при издутото на духалките и налепиш цялата конзола при врътките ще стане доста добре, като при дедрата, виж при нея колко е тъмно. Иначе идеята е добра.

Пет Авг 18, 2006 7:36 pm
UNREAD_POST 
брат ми има дедра и не ме кефи много, аз харесвам такова дърво, светло , дори си мислих ако ми хареса да си купя фурнир да го изрежа, лакирам и изшкуря и да си е истинско дърво, ама засега само събирам мнения, освен това може би ще изчистя колата понеже на жена ми също не и хареса много, просто реших да постна първо снимки.....мен лично си ме кефи
прави колата малко по-малко пластмасова вътре и някак по мека и уютна ми изглежда, ако имах време и пари бих си направил целия интериор от такова дърво и светла кожа или велур. дори се чудя дали да не си намеря още едно такова табло и да си поиграя с него пък ак нищо не стане на боклука.....голяма работа, човек трябва да твори а не да спи.....лично мое мнение
п.с.
всички мебели в нас и офиса съм си ги правил сам, гардероби, бюра, маси етажерки, библиотеки.....просто нещо като ми хареса се хващам и го правя, после ако се наложи доправям, аз съм си такъв, но критика винаги трябва да има понеже само така има прогрес.....чао засега и наздраве
благодаря и на мнението на СВЕН понеже е единствената градивна критика, не просто " това е много тъпо"......, "ами не ме кефи защото......" и после "според мен е по добре ......."

Пет Авг 18, 2006 7:53 pm
UNREAD_POST 
Мен също много ме кефи, даже отдавна замислям нещо подобно.
само че аз си мислех за онова фолио дето имитира метал. Но и така става.

Съб Авг 19, 2006 11:55 pm
UNREAD_POST 
Според мене стои грозно махагон+дигитално табло...Някак си не се връзва :wink:

Нед Авг 20, 2006 4:09 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Според мен е идеално. Бих ти препоръчал да се пробваш с дърво. Трябват ти няколко летвички, финна шкурка, безир в подходящ цвят и лак. Сигурен съм че ефекта ще е 100% по-добър. Проблема при тези фолиа е че се отлепват от слънцето, и аз щях да слагам но като видях при един приятел какво е станало се отказах.
Иначе нама лошо. Новите мерцедеси също са с махагон и много им отива. Возиха ме в един С230 с бял кожен салон и махагон-мисля че е страшно красиво.

Пон Авг 21, 2006 5:34 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
geshabeli написа:
Според мен е идеално. Бих ти препоръчал да се пробваш с дърво. Трябват ти няколко летвички, финна шкурка, безир в подходящ цвят и лак. Сигурен съм че ефекта ще е 100% по-добър. Проблема при тези фолиа е че се отлепват от слънцето, и аз щях да слагам но като видях при един приятел какво е станало се отказах.
Иначе нама лошо. Новите мерцедеси също са с махагон и много им отива. Возиха ме в един С230 с бял кожен салон и махагон-мисля че е страшно красиво.

Абсолютно си прав.
Махагона (истинския) придава изтънченост...

Пон Авг 21, 2006 6:24 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Предлагам ти и да си помислиш за ленти по вратите.

Пон Авг 21, 2006 6:29 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
еми разбирам ви, и на мен ми харесва махагона, смятах да го направя цялата средна конзола + вратите с истинско дърво, но след несъгласие от половинката (все пак колата е 50/50 колкото моя толкова и нейна) изчистих колата и сега пак си е лъскарка в черно.......а пробвах първо с фолио да видя как ще се приеме по-принцип, но......Капата си има оригинални дръвца вътре.....:)

Сря Авг 30, 2006 12:38 pm
UNREAD_POST 
Мойта стандартно е с такива работи на пепелника, таблото около врътките за парното и скоростния лост. Горе долу е добре

Сря Авг 30, 2006 3:17 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ]