Дата и час: Нед Сеп 06, 2026 1:36 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
OMV пусна масло BIXXOL 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
еми ако е добро що не аз съм на селения 20к и за едната година дет я имам колата ги минах към смених си го преди датата на която съм си я взел колата,та ако има хора дето им се налага да карат доста нон стоп всеки ден като служебни коли е оферта сега не ми се смята ама с тая цена 46 лв литъра ако минеш 50 хиляди значи ти трябват 4лт от обиновенното масло 4лт по 12 лв да е средно литъра = 48лв та ако ти побира колата 4 литра става 5 пъти по 4литра 20 литра х 12 лв = 240лв + филтри , а с това масло 4 литра по 46 = 184лв и 1 филтър което е далавера ама трябва да минаваш 50 хиляди :D
Определено няма да си го взема туй скъпото :wink:

Съб Мар 17, 2007 8:35 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Еми прав е Нино да ги ругае измекярите нещастни.
Абе в България е така, като те хванат един път и сичките те клатят като свекър...

Съб Мар 17, 2007 9:53 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
nasty написа:
еми ако е добро що не аз съм на селения 20к и за едната година дет я имам колата ги минах към смених си го преди датата на която съм си я взел колата,та ако има хора дето им се налага да карат доста нон стоп всеки ден като служебни коли е оферта сега не ми се смята ама с тая цена 46 лв литъра ако минеш 50 хиляди значи ти трябват 4лт от обиновенното масло 4лт по 12 лв да е средно литъра = 48лв та ако ти побира колата 4 литра става 5 пъти по 4литра 20 литра х 12 лв = 240лв + филтри , а с това масло 4 литра по 46 = 184лв и 1 филтър което е далавера ама трябва да минаваш 50 хиляди :D
Определено няма да си го взема туй скъпото :wink:

E nasty здрасти бе пич,три пъти ти чета поста ама нищо не отбирам! Прост ли съм, водките ли са ми много, ама не... не и не!!! :dontknow:
Явно много си бягал от уроците по писане.Темата ти е определено за БИСЕРИ! Това трябва да се запомни.... изляние от 6 реда с две единствени запетайки /поздравления.. пак много фандък си дал/! Като изтрезнееш, моля те опитай да си прочетеш поста... ако разбереш нещо, обади ми се, аз ще черпя! :mrgreen:

И сметките май криви....

Съб Мар 17, 2007 10:13 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
:roll: е виновен по всички точки ама не пиян , а леко нервен.

Нед Мар 18, 2007 4:55 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Преди десетина дни и аз погледнах щанда за маслата на OMV,видях ги тези цени-помислих че е грешка на етикета...сбъркали са литрите...
След пускането на темата,проверих по търсачката им /така от интерес към Спорта,моето GP 1.4/16V -бензин,го няма,има 1.4/8V -излиза нещо 5W40- Diesel-това е вискозитетния клас -цената е 33 лв. и нещо ст....на самата бутилка не пише нищо по определено ,става ли за бензин ,на колко км. се сменя и пр...
Конкуренцията-другите марки, и то известни, за същите показатели са около~ 10 лв./л. -надолу като цена ...а тази OMV-BIXXOL е световно неизвестна.
Чакам колегата moko,като професионален Спец по маслата,да си каже тежката дума ... :wink:
Може да ни пробват на европейски цени??-нали сме в ЕС вече...

Нед Мар 18, 2007 10:25 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
[Веско, апропо, какво масло слагат гаранционно в твоето GP.... уф, не вярвам да си направил километрите за първа смяна, ама после ще кажеш?! :roll: :mrgreen:

Заводски е заредено със Selenia-K-5W40/API-SM,предстои да се внася в BG, в момента съм на ~8К,при смяната по гаранцията 15К-Castrol-сещаш се защо-АИ-Мотобул-Авто Юнион :wink:

Нед Мар 18, 2007 11:09 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]