|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 6:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
*Punto*PowerDriving
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 9:09 pm Мнения: 143 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Малко странен въпрос ?
Колеги сега гледам техническите данни по книжка за въпросният автомобил и нещо не ми е ясно затова ме осветлете ...Автомобила е Пунто С слабото fire двигателче 8V моноинжекция ! Как да разбера дали е правено нещо по двигателя ми , защото не е нормално на 2ра да прави 80км/ч - но вчера ги направи и то с лекота ? На магистралата дори след 155 се усеща че може още - говоря за равен път :!: Няма ли ограничител това зверче !
Като се има в предвид че претърпях с нея сериозен удар но след ремонта е все така бърза ! Дали в италия някой не си е поиграл по двигател и къде в плд мога да замеря конските сили ? :?:
| Съб Мар 17, 2007 1:34 pm |
|
 |
|
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
 Re: Малко странен въпрос ?
*Punto*PowerDriving написа: Колеги сега гледам техническите данни по книжка за въпросният автомобил и нещо не ми е ясно затова ме осветлете ...Автомобила е Пунто С слабото fire двигателче 8V моноинжекция ! Как да разбера дали е правено нещо по двигателя ми , защото не е нормално на 2ра да прави 80км/ч - но вчера ги направи и то с лекота ? На магистралата дори след 155 се усеща че може още - говоря за равен път :!: Няма ли ограничител това зверче ! Като се има в предвид че претърпях с нея сериозен удар но след ремонта е все така бърза ! Дали в италия някой не си е поиграл по двигател и къде в плд мога да замеря конските сили ? :?:
аз със уното същия двг правя 90 на втора така че според мен е нормално
ПС аз съм карбуратор
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
| Съб Мар 17, 2007 1:51 pm |
|
 |
|
mmony
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Юли 02, 2006 4:38 pm Мнения: 135 Местоположение: Стара Загора
|
Какво е че не разбрах 55 или 60 кс? Моето е 55 кс и повече от 120 км/ч даже и на равно не ще. Да не би на моето да му има нещо?
_________________ Пунто 1.1 1994 г.
|
| Съб Мар 17, 2007 7:28 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|