|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 1:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Влюбени ли сте? Планове за 14 февруари имате ли?
Автор |
Съобщение |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
е като знам този в средата колко пари и каква жена има....:-)
_________________ Пунто SX 55 '95 Метан
|
Вто Фев 13, 2007 1:15 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 и АЗ
И аз съм наислил нещо малко по-различно от нормалното-ресторант и т.н. Само да и хубаво времето че иначе ще ми се провалят плановете
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Вто Фев 13, 2007 2:09 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
Candid написа: е като знам този в средата колко пари и каква жена има....:-)
това е защото не го ядосва жена му :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Вто Фев 13, 2007 3:43 pm |
|
 |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
tomazo написа: Candid написа: е като знам този в средата колко пари и каква жена има....:-) това е защото не го ядосва жена му :mrgreen:
"Ахаааа....еееее, е сега вече ще се изключваме...."
Цончев, "Вчера"
_________________ Пунто SX 55 '95 Метан
|
Вто Фев 13, 2007 4:05 pm |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Fiat 127 написа: doofiat написа: Весел празник на всички влюбени и обичащи чашката хора. Уважете всички половинки, четвъртинки и ги зарадвайте с нещо хубаво  Честит празник. Ама не може ли половинките ни да ни зарадват с нещо. Е на мен почна да ми стърже нещо по колата. Не може ли например да каже дай сега да я закараме на ремонт колата и аз ще платя. После можем да минем през гумаджията да купим летни гуми..... ПС Тва в кръга на майтапа. Не че не ми помага ама да понахалствам малко днес е позволено 
Лелееее, до къде я докарахте ... ;)
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
|
Сря Фев 14, 2007 10:23 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Fiat 127 написа: doofiat написа: Весел празник на всички влюбени и обичащи чашката хора. Уважете всички половинки, четвъртинки и ги зарадвайте с нещо хубаво  Честит празник. Ама не може ли половинките ни да ни зарадват с нещо. Е на мен почна да ми стърже нещо по колата. Не може ли например да каже дай сега да я закараме на ремонт колата и аз ще платя. После можем да минем през гумаджията да купим летни гуми.....
Колега то ако ставаше така ние щяхме да имаме по няколко "половинки" :mrgreen:
_________________ N.Y. State of Mind
|
Сря Фев 14, 2007 10:35 am |
|
 |
Sashe
Кара Симсонка
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 2:40 pm Мнения: 55 Местоположение: София 15 Младост
|
Това за влюбените не беше ли католически празник, в смисъл няма нищо българско в него... като традиция и възникване... ?!?!
Нашия си е Трифон Зарезан
Наздраве!
_________________ Lancia Delta II 1.6ie 75hp
------------------------------
Гладна мечка хоро не играе, като хапне иска да полегне, пък като стане пак е гладна!
|
Сря Фев 14, 2007 10:42 am |
|
 |
dimo4ko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 25, 2006 1:27 pm Мнения: 128 Местоположение: Кърджали
|
 14-ти
Аз на мойта съм й приготвил една изненада, та ако на някой му хареса идеята може да последва примера ми
:idea: Идеята е, че тази вечер сме на заведение с наши приятели, а аз съм й поръчал да й донесат кошница с различни цветя и картичка с много мили пожелания :!: , някъде около половин час след отидем в заведението.
Вместо да й взимам нещо символично предполагам ще се изненада много приятно, а до тогава ще се правя на "чук" без цветя и да отдавам значение на празника!
п.с. Жените харесват малките жестове, затова е по-добре нещо малко от сърце!
_________________ ФИАТ УНО 1.1 '86 г.
Lz 1 DSJ
Истината е някъде там!
http://new.omegabg.net/index.php?mforum=fiatunobg
|
Сря Фев 14, 2007 10:44 am |
|
 |
Boncho
Кара Симсонка
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 8:32 pm Мнения: 55 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
няма я жената , само виното остана :?
_________________ Оne dream , one fiat .....just Punto SPI 8V SOCH 176A6000
“The best Ferrari is the one that I have still to build”
Enzo Ferrari (1898-1988)
|
Сря Фев 14, 2007 11:06 am |
|
|