Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 1:43 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Проблем с една DV камера ( не свързан с Фиат ) 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Не става :( Извадих всичко от дъното, освен видео памет и т.н., и изключих всичко вградено от биоса.
Търся кабел i-link с голям и малък конектор за Сони. Ако знаете къде може да се намери - казвайте.

Съб Фев 10, 2007 10:12 am
Профил ICQ
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Първо искам да кажа че DV-платката върви с интерфейсен кабел за видеокамерата ...значи USB,i-link и тн. отпадат ! След това може да се наложи да преинсталираш всички драйвъри и програмката от CD-което върви с камерата ! ДА рестартираш PC-то и след като Windows засече всичко - камера , хардуер устройства може да погледнеш за какво става дума ! Първият път на мен също не ми позволяваше да стигна до видео но после се оправи след като преинсталираш всичко ! Няма нужда да се бара рам видео и аудио , това са неверни твърдения ! Имал съм заигравка с видеокамера DV и дори всичко да е ок пак са нужни 60-80 мин. за сваляне на касетка с 50-60 мин запис :roll:

Изображение

Съб Фев 10, 2007 10:45 am
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
относно софтуера

Firewire :
Sonic Foundry Vegas
Adobe Premiere

Изображение

Съб Фев 10, 2007 10:49 am
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Тук прочетох нещо което също върши работа :
"Здравейте. Аз също имам дигитална камера Сони с касетка Мини ДВ. За сваляне на записаното от касетата на компютъра ползвам FireWire връзка и кабел /IEEE 1394 стандарт/. Съответно на камерата и компютъра трябва да има такива входове-изходи.
След като се вържат двете устройства ползвам професионалния оригинален софтуер на Сони - 2 програми:
1. Sony Vegas и
2. DVD Architect - последни версии за сваляне от тук - Софтуер

Първата програма има вграден кепчър /конвертор от аналогов в цифров вид/, т.е. самото сваляне на записа от касетата и превръщането му в цифров вид на компютъра. Файловете, които прави са с разширение ".avi" Хубавото на вградения кепчър е, че "разбира" и дели отделните клипчета, които сме заснели, а не прави един грамаден файл. В последствие това е много удобно за редактиране и направа на един краен филм. Програмата има камари екстри и ефекти.

Обработката на свалените файлове в краен филм става със същата програма."
Успех :)

Изображение

Съб Фев 10, 2007 10:53 am
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Бончо, след като мислиш че твърденията ми са неверни значи не си се сблъсквал с подобни проблеми което ще рече че може би са верни, аз лично не ти пожелавам да се сблъскваш с подобни неща(това е и една от идеите на уиндоус екс пи - той сам определя аи-ер-кю на устройствата), всичко което съм написал е от личен опит не от "чух оттам, прочетох от едисикаде"

Програмата Вируал Дъб служи за разделяне, прекомпресиране и всичко за което се сетите свързано с видеообработка, лично на мен ми бяха необходими 2 години за да работя с нея и повечето и плъгини що годе нормално, който е мераклия да почва да я учи :)

Съб Фев 10, 2007 11:35 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2