|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 1:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
 Re: кой беше ?
Triples написа: в събота по обяд бях до един магазин в Дружба - "пинокио" това се пада срещу пощата. след краткия ми престой вътре когато излязох намерих стикер на форума под чистачките си. Бързо да си признава колегата който ми го сложи 
Аааааааазззззззззззззззззззззззз
Аз влязох точно в "Пинокио".
Видях те и ми беше познат, но понеже не се познаваме лично, не бях сигурен дали не греша.
Залепи си стикера :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Останаха ми очите в твоя Фиат, колега. Много добра кола, а по въпроса за Ситроен съм напълно съгласен с теб. C5 ми е любим.
П.С. Колеги, внимавайте!!! Аз съм навсякъде и на всеки километър. Дебна Ви със стикер в ръка

|
Пон Фев 05, 2007 8:31 pm |
|
 |
Triples
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 8:57 am Мнения: 16 Местоположение: София 15 Младост
|
Благодаря ти, трябвало е да се обозначиш!!
още го мисля къде да го сложа, че с тия черни стъкла не се вижда...
_________________ Fiat Ulysse 2.2 HDI 16V
FORD носи нещастие в семейството!
|
Пон Фев 05, 2007 9:13 pm |
|
 |
doofiat
|
Triples написа: Благодаря ти, трябвало е да се обозначиш!! още го мисля къде да го сложа, че с тия черни стъкла не се вижда...
Другият път обещавам, ще ти се обадя
Ние търсехме количка и какво ли още не, че се готвим за април месец.
П.С. Ти беше спрял зад мен като влака стрела и точно слизах от колата и погледнах в задното огледало красивия ти Фиат. Трябва да дойдеш на някоя среща да се запознаем.
|
Пон Фев 05, 2007 10:23 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
:arrow:
Последна промяна FIRE 8V на Вто Мар 27, 2007 4:05 am, променена общо 1 път
|
Вто Фев 06, 2007 2:08 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
Fire 999 написа: doofiat написа: П.С. Колеги, внимавайте!!! Аз съм навсякъде и на всеки километър. Дебна Ви със стикер в ръка  ВНИМАНИЕ :!: :!: ВНИМАНИЕ :!: :!: Инспектор КФБ/doofiat ви дебне 
да го качим при Въргала и да раздава стикери на поразия 
Вто Фев 06, 2007 9:42 am |
|
 |
Yavor
|
Не бе, направо дайте на Въргала да раздава стикери, а doofiat да си продължава - така ще покрият по-голяма площ.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Вто Фев 06, 2007 9:48 am |
|
 |
doofiat
|
Yavor написа: Не бе, направо дайте на Въргала да раздава стикери, а doofiat да си продължава - така ще покрият по-голяма площ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

|
Вто Фев 06, 2007 10:38 am |
|
 |
Triples
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 8:57 am Мнения: 16 Местоположение: София 15 Младост
|
doofiat написа: Triples написа: Благодаря ти, трябвало е да се обозначиш!! още го мисля къде да го сложа, че с тия черни стъкла не се вижда... Другият път обещавам, ще ти се обадя Ние търсехме количка и какво ли още не, че се готвим за април месец. П.С. Ти беше спрял зад мен като влака стрела и точно слизах от колата и погледнах в задното огледало красивия ти Фиат. Трябва да дойдеш на някоя среща да се запознаем.
е то и ние се готвим за април!!!
|
Вто Фев 06, 2007 11:42 am |
|
 |
doofiat
|
А такааааа. Ние сме определени за 28.04
|
Сря Фев 07, 2007 12:38 am |
|
 |
Triples
Кара детска количка
|
02.04 
|
Сря Фев 07, 2007 4:49 pm |
|
 |
Bravo 1.6 16v
Кара велосипед
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 4:36 pm Мнения: 27 Местоположение: София 02 Красно Село
|
искам и аз стикер на форума.  ))И аз нямам
_________________ -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
-Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!
FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.
|
Сря Фев 07, 2007 9:54 pm |
|
 |
Triples
Кара детска количка
|
sev написа: Fire 999 написа: doofiat написа: П.С. Колеги, внимавайте!!! Аз съм навсякъде и на всеки километър. Дебна Ви със стикер в ръка  ВНИМАНИЕ :!: :!: ВНИМАНИЕ :!: :!: Инспектор КФБ/doofiat ви дебне  да го качим при Въргала и да раздава стикери на поразия 
Днес ме засече и "Инспектор НДжой" - имам чувството, че му хареса колата ...
репликите му бяха "Тука виждам един симпатяга с новичък лачен Фиат.... " за мен направо си хареса колата 
|
Чет Фев 08, 2007 11:13 am |
|
 |
doofiat
|
Triples написа: sev написа: Fire 999 написа: doofiat написа: П.С. Колеги, внимавайте!!! Аз съм навсякъде и на всеки километър. Дебна Ви със стикер в ръка  ВНИМАНИЕ :!: :!: ВНИМАНИЕ :!: :!: Инспектор КФБ/doofiat ви дебне  да го качим при Въргала и да раздава стикери на поразия  Днес ме засече и "Инспектор НДжой" - имам чувството, че му хареса колата ... репликите му бяха "Тука виждам един симпатяга с новичък лачен Фиат.... " за мен направо си хареса колата 
Аз ти ги пратих 
|
Чет Фев 08, 2007 11:38 am |
|
|