Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 4:31 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Mobile.de Мистерия? 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Mobile.de Мистерия?
Първо Добро утро на всички колеги!Тази сутрин ровейки се в немското мобиле да видя има ли някоя оферта гледам 1.8ГТ браво за 1000 евро и отдолу под него браво 1.4 отново за 1000евро :roll: и тези ли са толкова големи измамници както нашето мобиле :? :x
P.s. ето и линковете: Браво 1.8GT
Браво 1.4s

Пет Яну 26, 2007 10:22 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
колега ако така гледаш и избираш колите ,те съветвам да не пътуваш за Германия за кола !
това дето е 1.8 си личи ,че е такава гробница ,че не ми се мисли ,нито тюв има нито нищо само за износ е :mrgreen: ,което ще рече ,че е яко пердашена !
Другата си е в автокъща на табелка и т.н.
не казвам ,че няма значение но в избора на една кола не трябва да бъде водеща цената -ЗАщОТО ЕФТИНОТО :mrgreen: ИЗЛИЗА СКЪПО !

Пет Яну 26, 2007 11:41 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
tomazo написа:
колега ако така гледаш и избираш колите ,те съветвам да не пътуваш за Германия за кола !
това дето е 1.8 си личи ,че е такава гробница ,че не ми се мисли ,нито тюв има нито нищо само за износ е :mrgreen: ,което ще рече ,че е яко пердашена !
Другата си е в автокъща на табелка и т.н.
не казвам ,че няма значение но в избора на една кола не трябва да бъде водеща цената -ЗАщОТО ЕФТИНОТО :mrgreen: ИЗЛИЗА СКЪПО !

така е съгласен съм :) самоче след като аз взех бравата сестра ми и тя реши,че трябва да е нещо подобно,но по мъничко все пак момиче 1.8 ще и е прекалено мощен :mrgreen: но дава зор за колата и незнам дали да и взема някое пунто или типо искам все пак да е по-съвременно и да няма много много проблеми та затова гледам нещо по-тънко,че ми е определила лимит 3000-3500лв. не са много но все пак това ще и е и първата кола такаче незнам какво да правя :| :?

Пет Яну 26, 2007 11:57 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
еми първо трябва колата да е в много добро техническо състояние ,щом ще я кара жена и особено за първа кола !!! Пунто или Браво е идеален вариант за дамска кола ! но от опит знам ,че по -евтини коли е по-добре да се купуват от БГ .като я караш през няколко сервиза ,гледат я хора и т.н.
малките мотори ( а и големите ) са доста тормозени в чужбина ,не са виждали дупки и тука за 5000 км .се разхлопват отвсякъде !!
внимателно подбирай колата по техн. състояние и не слушай сестра ти как се захласва по "куклички " тъй или иначе щом тя ще я кара няма да е в чудесен външен вид сле 6 месеца (това в рамките на шегата )

само не бързай покупката ,избирай умно !

Пет Яну 26, 2007 3:44 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
tomazo написа:
еми първо трябва колата да е в много добро техническо състояние ,щом ще я кара жена и особено за първа кола !!! Пунто или Браво е идеален вариант за дамска кола ! но от опит знам ,че по -евтини коли е по-добре да се купуват от БГ .като я караш през няколко сервиза ,гледат я хора и т.н.
малките мотори ( а и големите ) са доста тормозени в чужбина ,не са виждали дупки и тука за 5000 км .се разхлопват отвсякъде !!
внимателно подбирай колата по техн. състояние и не слушай сестра ти как се захласва по "куклички " тъй или иначе щом тя ще я кара няма да е в чудесен външен вид сле 6 месеца (това в рамките на шегата )

само не бързай покупката ,избирай умно !

Благодарско много полезни съвети още веднъж Благодаря :)

Пет Яну 26, 2007 4:00 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]