Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 4:32 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Потребители-мнения-статистика. 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
chuni написа:
kiro_of_the_day написа:
Колега, според общоприетите разбирания за свобода, личната свобода се простира точно до
там където започва свободата или правата и интересите на някой друг.

Това, което на теб ти се иска и на мене ми харесваше много на младини, си е свободия, анархия и т.н. ...
Аз що разправям, че пънко нема да умре. :mrgreen:

Oбаче правилата са за всички и на мен ми направи впечетление че понякога не си обективен в решенията си веднъж реагираш така viewtopic.php?t=13176&start=0 а пък друг път подминаваш писането на латиница и дори не ти прави впечетление ето пример viewtopic.php?t=10463&start=0 ако не съм прав моля отговори нали уж има правила.

Колегата bahricin е изселник в Турция и пише оттам. Той неведнъж се е извинявал (вкл. и на лични)
както за латиницата, така и за това, че може би бърка някои думи.
Докато другият колега - ами преценявайте сами...

Освен това никога не съм казал, че съм съвършен. Вие колега такъв ли сте!?

Чет Яну 25, 2007 10:09 am
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
chuni написа:
kiro_of_the_day написа:
Колега, според общоприетите разбирания за свобода, личната свобода се простира точно до
там където започва свободата или правата и интересите на някой друг.

Това, което на теб ти се иска и на мене ми харесваше много на младини, си е свободия, анархия и т.н. ...
Аз що разправям, че пънко нема да умре. :mrgreen:

Oбаче правилата са за всички и на мен ми направи впечетление че понякога не си обективен в решенията си веднъж реагираш така viewtopic.php?t=13176&start=0 а пък друг път подминаваш писането на латиница и дори не ти прави впечетление ето пример viewtopic.php?t=10463&start=0 ако не съм прав моля отговори нали уж има правила.

Колегата bahricin е изселник в Турция и пише оттам. Той неведнъж се е извинявал (вкл. и на лични)
както за латиницата, така и за това, че може би бърка някои думи.
Докато другият колега - ами преценявайте сами...

Освен това никога не съм казал, че съм съвършен. Вие колега такъв ли сте!?

А съвършенни хора има ли ?
Тук не става въпрос за това кой какъв е . С написаното аз споделям моите впечетления след като четох посочените по-горе теми.
Не съм искал да се заяждам или нещо подобно.

Чет Яну 25, 2007 11:59 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
:angdevil: мир:)

правилата са създадени за да се нарушават, както и принципите :D

"...да ама ако всички почнем да нарушаваме..." - ще кажете:)
ми недейте ги нарушава, да не съм ви опрял пушка двуцевка в гърба и да крещя заповедно -стани народе на бунт :) :) :)

"ако всеки си гледаше своята работа вместо непрекъснато да си вре носа в чуждата работа светът би бил едно много мирно и спокойно място"

Цитатът е неточен по думи но опитах да предам смисъла му. Айде сега да кажем че е време аз да извадя моя нос, моята камба..от тази работа тука :D

Последна промяна Chaos_ на Пет Яну 26, 2007 1:06 am, променена общо 1 път

Пет Яну 26, 2007 1:04 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
:) спокойно колегй няма проблемй :) честно казано няколко пътй мй мйна от акъла да се махам йзобщо от форума,да се самойзтрйя й да не сй губя ценното време тук...но не стана ,все пак мйсля че йнтелйгентното равнйще на потребйтелйте на КФБ е вйсоко й сй струва да спорйш да споделяш много разнй неща... :)мйсля че трябва да бъдем малко по толерантнй към колегйте който без да йскат правят грешкй йлй не владеят много добре компютъра й йнтернета с йзключенйя на тезй който са злонамеренй :) :) :)

Последна промяна bahricin на Пет Яну 26, 2007 8:34 pm, променена общо 1 път

Пет Яну 26, 2007 1:06 am
Профил
UNREAD_POST 
bahricin написа:
:) спокойно колегй няма проблемй :) честно казано няколко пътй мй мйна от акъла да се махам йзобщо от форума,да се самойзтрйя й да не сй губя ценното време тук...но не стана ,все пак мйсля че йнтелйгентното равнйще на потребйтелйте на КФБ е на вйсоко равнйще й сй струва да спорйш да споделяш много разнй неща... :)мйсля че трябва да бъдем малко по толерантнй към колегйте който без да йскат правят грешкй йлй не владеят много добре компютъра й йнтернета с йзключенйя на тезй който са злонамеренй :) :) :)

Прав си !!!

:36_2_25:

Пет Яну 26, 2007 2:19 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3