Здравко, разминало ти се е с "малкия дявол"! Ти да си жив и здрав! Ламарини се оправят! Да си призная вчера и аз направих една глупост - слава богу ми се размина!!! На общината в Младост-3 към 18 часа отивам към сфетофара за ляв завой към Кауфланд и "една баба" пред мен аха-аха да мине и ... светна червеното. Чакам първи на сфетофара и на жълтото - мръсна газ, свирят гуми и се шмугвам пред каращите направо с ляв завой, една маршрутка, завиваща надясно, ме засича, набивам спирачки и слава богу, защото иначе почти щях да отнеса една баба на пешеходната пътека...!!! Спирам на паркинга на Кауфланд и започвам да си мисля: За къде толкова бързам, толкова ли ми е акъла, какво щях да направя ... :roll: :( :?:

Срамувам се от себе си и действията си в този момент

Но всичко си има обяснение - бях карал 6 часа от Шумен до София, редих се на опашка и чаках 2 часа за карта на дъщеря ми за градския транспорт и т.н. и т.н. Прибирам се след половин час в къщи - пулса ми 130 удара/минута... Слава богу, че не направих някоя беля!!!
Та по същество - Пожелавам ти Весели празници и дано неприятностите ти останат в отминаващата си 2006г.!!!