|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 2:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Nino
|
 Език мой, враг мой!
|
Пон Ное 20, 2006 6:11 pm |
|
 |
Vladim
|
О, да... откакто съм модератор успявам само най-грубите неграмотности да поправям. Не, че и аз не правя грешки, но на някои просто не им се разбира, какво пишат!
|
Пон Ное 20, 2006 6:18 pm |
|
 |
kc_3011
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 07, 2006 6:33 pm Мнения: 161 Местоположение: Бургас Славейков
|
Пича нарочно се прави на олигофрен. Някои ги кефи да гледат сеира на другите 
_________________ Fiat Uno 70 SX 1.3 `85
VW Bora Variant 1.6V 2000
|
Пон Ное 20, 2006 8:02 pm |
|
 |
Vladim
|
kc_3011 написа: Пича нарочно се прави на олигофрен. Някои ги кефи да гледат сеира на другите 
За съжаление има доста "пичове", които се правят на олигофрени без да го осъзнават! Мисля да започна да правя една колекция с най-уникалните изцепки и след време да ги публикувам без името не авторите им за да не ги злепоставям.
|
Пон Ное 20, 2006 8:24 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Тия най-вероятно са изчерпили вече автомобилните теми!
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Ное 20, 2006 8:35 pm |
|
 |
Esper
|
Ако замине все пак, предполагам ще е с ценни инструкции от сорта:
"Сине! Там ако те питат нещо си трай! По-добре да те помислят за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения!"
:mrgreen:
|
Пон Ное 20, 2006 8:58 pm |
|
 |
Nino
|
Vladim написа: kc_3011 написа: Пича нарочно се прави на олигофрен. Някои ги кефи да гледат сеира на другите  За съжаление има доста "пичове", които се правят на олигофрени без да до осъзнават! Мисля да започна да правя една колекция с най-уникалните изцепки и след време да ги публикувам без името не авторите им за да не ги злепоставям.
Да, прав си! То даже в духовната кърмилницата на форумните "рацери" tuning.bg май имаше рубрика "БИСЕРИ"! :roll:  Та тук ли да няма? :mrgreen:
|
Пон Ное 20, 2006 9:26 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|