|
|
Дата и час: Пет Ное 01, 2024 3:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
След смяна на съединител Valeo,педал-твърд и жилото се къса
Автор |
Съобщение |
Ricardo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Юли 03, 2005 12:30 pm Мнения: 108 Местоположение: Бургас
|
След смяна на съединител Valeo,педал-твърд и жилото се къса
Колеги значи доста хора започнаха да се оплакват след смяна на съединител и късане на жило и т.н..Преди на сменя сега съединителя,жилото се скъса 4 -ри пъти.Сега сложихме съединител Valeo и пак стои проблема.Педала стана много твърд.Гледа се вилката тъй като сякаш няма достатъчно ход.Някакви идеи за въпроса ?
|
Вто Авг 25, 2009 2:53 pm |
|
|
gendo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 02, 2008 10:03 pm Мнения: 90 Местоположение: София 05 Сердика
|
Re: След смяна на съединител Valeo,педал-твърд и жилото се къса
от 4 дни и аз имам същия проблем.след смяна на жило съединителя се втвърди .ходих на трима различни майстора и никой не се справи с проблема.чудя се дали да не взема жило от някоя морга(само за проба).
Вто Авг 25, 2009 9:44 pm |
|
|
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
gendo написа: от 4 дни и аз имам същия проблем.след смяна на жило съединителя се втвърди .ходих на трима различни майстора и никой не се справи с проблема.чудя се дали да не взема жило от някоя морга(само за проба). Някой трябва все-пак да прецени дали причината е в съединителя или жилото - обикновенно жилото при Брава, Браво, Марея си има точен начин на монтаж! Ако при теб варианта е с дългото жилото, при монтажа жилото трябва да направи определена дъга и да мине през точно определено място, така както си е било оригинално, за да може да се движи леко в бронята
_________________ FIAT-SPORT
|
Сря Авг 26, 2009 7:09 am |
|
|
Ricardo
Кара Фиатче 126
|
Сложиха се поне три различни модела жила с различна дължина,днес или утре ще имам резултат и ще пиша,тъй като този проблем се оказа често срещат при доста колеги.
|
Сря Авг 26, 2009 8:34 am |
|
|
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Късал съм три жила при 1.6 16V докато се науча да ги монтирам. При неправилен монтаж педала е твърд а жилото много се трие в бронята си и бързо стига до прекъсване.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Авг 26, 2009 8:55 am |
|
|
Ricardo
Кара Фиатче 126
|
Незнам и аз,всеки казва какво му е на монтажа на жилото,лесна работа било и ако се окаже проблема в това,значи напразно ще съм сменял и съединител.
|
Сря Авг 26, 2009 9:10 am |
|
|
gendo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 02, 2008 10:03 pm Мнения: 90 Местоположение: София 05 Сердика
|
Ferrari написа: Късал съм три жила при 1.6 16V докато се науча да ги монтирам. При неправилен монтаж педала е твърд а жилото много се трие в бронята си и бързо стига до прекъсване. ето кой ще ми помогнееее .ще се видим утре на кауфланд,за да обменим информация
Сря Авг 26, 2009 6:11 pm |
|
|
Ricardo
Кара Фиатче 126
|
|
Сря Авг 26, 2009 7:53 pm |
|
|
gendo
Кара Фиатче 126
|
значи и аз отивам в някоя автоморга.и дано да имам твоя успех
Сря Авг 26, 2009 8:19 pm |
|
|
Ricardo
Кара Фиатче 126
|
Като ме видят с фиат-а всички ми викат "Купи си фиат за да те е яд" ...или отиди при Христо-Hit-ko в ямбол за жилото,аз тамън се бях запатил ама късно бързо се скъса жилото и нямаше как да отида.
|
Сря Авг 26, 2009 8:27 pm |
|
|
k_r_i_s_o
Кара детска количка
|
След смяната на комплект съединител се оказа, че имам същият проблем.Съединителят е твърд и къса жилата.Проблема се оказа във износена втулка на вилката на сиединителя..Обиколих доста сервизи докато го остановя
|
Пон Ное 16, 2009 10:25 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|