|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 12:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Abadon
|
Manoff написа: Цитат: Тези данни за 1.8 мотора: Acceleration (sec): 0 - 100 km/h 9.2 (2 adults + 20 kg) 0 - 100 m 30.4
Това на втория ред какво е? Двама възрастни + 20 кг багаж 100 метра за 30.4 Това не може да е вярно Колега погледни внимателно "Pick-up from 60 km/h in 5th over 1000m (sec)"
В такъв случай тези имат грешка в цифрите то не е 0-100 m ми трябва да бъде 0-1000 m 
|
Пет Апр 25, 2008 12:49 am |
|
 |
Abadon
|
Dessy написа: Manoff написа: Ето го и финалния вид на стикера, утре ще направя първата бройка  Между другото поразпитах тук там и тези елипсовидни пластмаски на номера се правят в Пловдив по поръчка 
Какви са тези елипсовидни пласмаси?  За какво става на въпрос?
Някой чувал ли е за някакви спрейове дето си пръскаш номера и като те снимат с камера или с радар и то нищо да не излиза, смисъл да ти излиза размазан и да не може да се разчете, защото аз чувах за някакви такива ама не знам дали е само слух или вярно съществуват
|
Пет Апр 25, 2008 12:53 am |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 28, 2006 1:19 pm Мнения: 157 Местоположение: DownTown
|
Нещо пак не ми харесваше , и нещо не човъркаше , последни 3 варианта , вие кажете кой ви харесва
Разликата е в колите и картата.
на мен ми допада най-много вариант 3 , но това е мое мнение
Пет Апр 25, 2008 2:42 am |
|
 |
sharky
Кара балканче
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 5:33 pm Мнения: 47 Местоположение: София 04 Оборище
|
И аз съм за 3-ти вариант колега 
_________________ ФИАТ COUPE 1998
|
Пет Апр 25, 2008 5:01 pm |
|
 |
LEVSKI
|
И аз съм за тройката 
|
Пет Апр 25, 2008 5:05 pm |
|
 |
Dessy
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 1:38 pm Мнения: 252 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Abadon, има идея тези лепенки да се сложат на номерата ни ,за да може да се познаваме евентуално по пътищата  но са малко трудно намерими ....
Manoff и аз съм за 3-ката 
_________________ Fiat Coupe 1.8 16V - ex
Fiat Barchetta 1.8 16V -now
|
Пет Апр 25, 2008 5:28 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Аз ще си направя цяла лента в цвета на Купе-то, и ще я залепя на предното стъкло. И сега имам такава лента, но вече е за махане...
|
Пет Апр 25, 2008 6:02 pm |
|
 |
Abadon
|
Dessy написа: Abadon, има идея тези лепенки да се сложат на номерата ни ,за да може да се познаваме евентуално по пътищата  но са малко трудно намерими .... Manoff и аз съм за 3-ката 
Аз тези лепенки знам за какво са, но не можах да схвана за пласмаските които беше писала, че ще търсиш. Ти с номера нямаш ли си пластмасова подложка дадена от КАТ?
И аз съм за 3-ката
|
Пет Апр 25, 2008 7:41 pm |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
|
ОК , избрахме 3-ката, днес ходих ама беше към края на работния ден и се разбрахме за вторник (29ти). Всичко съм намерил , ще направя първата борйка и ще ви напиша кое как, какво и колко. Пласмаските са около 4 лв. и лепенките излизат около 4 лв. , ако се направи по-голяма поръчка може и по-евтино , избрах това рекламно бюро защото само тук се съгласиха да се прави по-малко от 1 кв.м. стикер. Ако някой може да намери и по-евтино ще е хубаво , ще изпратя файла на стикера на всеки който поиска 
Пет Апр 25, 2008 8:15 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Колеги със сигурност ще намеря по добри цени. Обикновените стикери на клуба, които ги поръчваме през интернет струват 2лв на бройка, за срещата във ВТ бях донесъл 120 стикера на обща стойност 80лв. За тези, които са съгласни да си сложат цялостна лепенка на стъклото, ще е подарък от мен, аз ще заплатя всичките лепенки.
п.п. Колеги помислете за един 'ФИАТ КУПЕ КЛУБ', може всички ние да направим един управителен съвет, навсякъде по света има такива клубове, тове не е случайна кола...
|
Пет Апр 25, 2008 9:36 pm |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
|
Цитат: п.п. Колеги помислете за един 'ФИАТ КУПЕ КЛУБ', може всички ние да направим един управителен съвет, навсякъде по света има такива клубове, тове не е случайна кола...
Не ми се дели много от този , може би ще е по-добре ,ако се направят категории "купе" , "пунто" , "браво" и т.н. , а консултациите и другите пак да си останат общи , така няма да се правят теми от по 30 страници.
Съб Апр 26, 2008 2:14 am |
|
 |
LEVSKI
|
Manoff написа: Цитат: п.п. Колеги помислете за един 'ФИАТ КУПЕ КЛУБ', може всички ние да направим един управителен съвет, навсякъде по света има такива клубове, тове не е случайна кола... Не ми се дели много от този , може би ще е по-добре ,ако се направят категории "купе" , "пунто" , "браво" и т.н. , а консултациите и другите пак да си останат общи , така няма да се правят теми от по 30 страници.
Колега нямах в предвид да се делим от форума, той е един за всички ни. Да създадем юридически клуба.
|
Съб Апр 26, 2008 11:05 am |
|
 |
Abadon
|
LEVSKI написа: Колеги със сигурност ще намеря по добри цени. Обикновените стикери на клуба, които ги поръчваме през интернет струват 2лв на бройка, за срещата във ВТ бях донесъл 120 стикера на обща стойност 80лв. За тези, които са съгласни да си сложат цялостна лепенка на стъклото, ще е подарък от мен, аз ще заплатя всичките лепенки.
п.п. Колеги помислете за един 'ФИАТ КУПЕ КЛУБ', може всички ние да направим един управителен съвет, навсякъде по света има такива клубове, тове не е случайна кола...
Аз лично съм за създаването на такъв клуб. А тези лепенки за стъклото става въпрос за предното нали?
|
Съб Апр 26, 2008 11:31 am |
|
 |
Manoff
Кара Фиатче 126
|
Ако си направим яки членски карити (примерно като тези на алфа клуба) и аз съм навит
Каква е процедурата Levski ?
Съб Апр 26, 2008 2:27 pm |
|
 |
sharky
Кара балканче
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 5:33 pm Мнения: 47 Местоположение: София 04 Оборище
|
И аэ съм ЭА клуба колега Левски 
_________________ ФИАТ COUPE 1998
|
Съб Апр 26, 2008 6:06 pm |
|
|